Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *8*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristabv spune:

Bine v-am gasit..sper si eu sa reusesc cu SUPERDIETA!!!multumesc pt raspuns..dar mai am o intrebare.. despre pastai usturoi,ceapa,orez,gogosari nu scrie nimic..care sunt interzise si care nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

cristabv- uitate la recomandate in prima saptamana,, ceapa, usturoi, fasole verde,, deci astea sunt ok .

orez sigur nu intra la cereale in ultima perioada

gogosari - cred ca da este permis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

salutare fetelor.

cristabv bine-ai venit si spor. eu sincer am mancat porumb la cutie. nu cantitati industriale, doar presarat peste salate si scurs de zeama. si gogosari am mancat. si fasole verde. orez nu. e la interzise parca. in rest...cit cuprinde.

azi am implinit minus 4 kg. dupa aproape doua saptamani. maine-s parca doua saptamani. si ma simt super. merg pe varianta B. abia astept "dezlegarea" la peste si lapte degresat. ma gandesc ca tre sa fie si mai bine decit pina acum. desi pot sa zic c-am rezistat fara mari eforturi, mai putin festinul de simbata cind am dat-o n bara dar vad ca nu decisiv.

spor.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

OFICIAL

I'AM A QUITER

Nu ma intrebati de ce ... asa pur si simplu. SORRY!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Aidaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

pai pe noi cine ne mai incurajeaza, cine ne mai mushtruluieste, cine ne mai biciuieshte?

io zik sa intri makar pe aicea, si incet-incet te razgandesti si te reapuci....

m-ai intristat rau
si asta dupa ce azi am rezistat eroic
Imi vine sa ma duc si sa sparg frigideru....

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Tu nu ai motiv sa spargi frigiderul

Eu gatesc in fiecare zi de 2x + desert ... ce spui ?

Sigur ca intru aici si o sa modific lista in continuare.
Laaaaasa frigiderul in pace

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna seara.
Bine ai venit cristabv.Sa ai cite mai multe kg date jos.
Anda miine e zi de raport, nu uita.Dar felicitari pentru kg pierdute.
April bravo, eu cred totusi ca e mai mult dar ia-ti mai repede cintar.
Mercedes ce faci? Ce mai face puiuta.
Aida, tu ce crezi mama ca eu nu gatesc? V-am zis ca sunt in concediu, deci de 2x mincare pe zi, am o lada de pere, la care ma uit cu mare dor, toata lumea maninca seara pepene verde, si am avut atitea ceremonii, sa nu-ti zic de dulciuri.Si tocmai m-ai prins in plin proces de fabricare a unui tort pentru nepotica.Iae a doua zi de dieta a fost ziua unui coleg de lucru, stii cum ma uitam eu la tortul cela, ca era preferatul meu?Si a rezistat, pentru ca stiu ca nu m-am urcat de buna voie pe cintar, m-o urcat sotul, si asta e un stimul mare.Tu ce stimul ai avut? Si de ce a pierdut in lupta cu mincarea?AAAAA, am uitat sa-ti spun eu stau la parintii mei, si acasa vine toata lumea pe rind, atit dimineata, la masa cit si seara, deci doi parinti, o nepoata, marisoara, fiica-mea si sotul, cite ori pe zi pun masa? numai asta si fac, mincare, masa, stringe, spala, si iar de la capat.
Eu te rog sa te mai gindesti o data inainte de a ceda, ca daca te urca si al tau sot pe cintar???? si miine sa vii macar la raport, sa pleci cu inima impacta.
Miine seara ma prezint si eu la rapor, cu toate ca n-o sa fie cine stie ce adevarat acum.
Spor la slabit.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Sigur ca vin la raport ... ca oricum nu stau prea rau ...
Dar nu mai vreau sa tin ... ... habar nu am ce vreau.
Si acum nu sunt stresata. Poate am avut targetul prea mare pt saptamana asta ... nu stiu.

Va si SPOR LA SLABIT

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

aidaaaa ce faci femeie???? bine ca slabesc io 4 kile in doo saptamani la indemnul tau si tu pleci? pleci pe mumu. nu pleci nicaieri. ia mai lasa tampeniile ca-ai slabit prea mult de cind ai inceput...stii ca eu is cu frana...
esti exact ca si mine fir-ar. te plictisesti repede, ai nevoie de diversitate si esti a naibii de exigenta cu tine. crezi ca eu nu gatsc? si chiar crezi ca nu gust de ici de colo? ba daaaa, o si inca cum. ideea e ca am a dracului de multa rebdare de data asta. nu mai am pretentii la 10 kile in doua zile ca m-am lamurit ca asta e o porcarie...le pun inapoi. si ce daca mai calc pe bec? asta e frate, ma plictisesc repede. dar totusi e singura cura pe care o tin si pot sa manc pina pleznesc. am incercat si ce zicea doris...daar eu daca mananc o felie de ceva, o vreau si pe-a doua si pe-a treia...si mai opreste-ma daca poti. asa stiu de-o treaba, bag la frunze pina nu mai pot.
hai sa-ti zic ce asteptai sa auzi. aproape minus 4 cm de tura trecuta. iti pove maine.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

... abia astepi andule impresii ... tot tacamul.

Hai ca nu plec nicaieri ca mi-am luat-o pe coaja si in cafenea.

Va pe toate si linistit.

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput