Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *8*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

aida- mai aida io te bat vin pana la tine daca te mai tii de prostii. Si eu gatesc acuma chiar sincer doar la 2 zile dar pentru 2 copilasi. Te rog eu frumos sa ti faci targetul asa pe saptamani maxim 2 kg ok? nu mai mult.

raport:-1kg , deci am 68.5 e ok asa.

Mai aida dar ai slabit intro sapt 5kg daca vad bine ... de ce nu e ok? stiu este f frustrant sa vezi pe altii cum baga in ei dar... credema merita. Si faptul ca nu peste mult timp te poti duce si tu in orice magazin sa ti iei ce ti doresc muschii tai fara sa te fofilezi ca nu intra nimic pe tine din acel magazin. Credema merita

doroti_5- micuta mea e bine ... racita , raceala acumulata de la fratesau care e in clasa doua. N am ce face ..bia deocamdata e acasa probabil din primavara o voi da la gradi si ma gandesc cu groaza ca va acumula si ea microbi destui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

nah si eu la raport.
iaca evolutia: evolutia pe cele 2 saptamani, faza I, varianta B
si tot eu sunt nemultumita. cam mult, cam mult. incep cele 4 saptamani de ce-o fi...inca nu m-=am documentat cu cele permise. dar asa de mult m-am obisnuit cu mancatul legumelor incat parca nici nu-mi trebuie carne. kestia e ca ma simt bine, chiar foarte bine.
am inceput sa iau Ca si inca niste vitamine, ca mi-e ca dupa ce termin dieta o sa pic lata...deh...obsesii de-ale mele.
oricum tinutul acestei diete nu mi se pare foarte greu, zic eu, trecuta prin 1820 de alte incercari de dieta. cu toate ca la doua zile o dau pe linga cu cite o "gustarica" de bun simt din cele poftite de mine. doar ciocolata n-am mancat....inca

aidoo, ma bucur ca te-ai dres la cap. hai mama napoi ca avem treaba

mercedes, felicitari. e numa bine. si ai dreptate, deja dau tarcoale pe la magazine, mai mult ca sa ma bucur ca incap in diverse tzoale decit sa cumpar. dar e misto senzatia.

april, dada, ia-ti cantar ca e fain sa vezi evolutia la suta de grame.

doroti spor si tie, asteptam raportul. cum rezisti mai cu concediul ala? eu ma feresc sa stau mult acasa ca atunci se intampla sa sar in "nepermise"

cristabv cum stam? merge, merge?

hai va tzuc si astept raportarile

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Fetelor si ca nu ma lasati sa ma .

Si eu la raport ... dupa ce am dat iama urat prin nepermise ... 93,5kg

Ma gandeam ca am mai mult , desi stiu ca la dieta asta nu pui la loc.
Asa ca eu saptamana asta sint tot la faza I .

Va si SPOR LA SLABIT

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Buna dimineata mai pe la pranz si de la mine!

Deci raportul il dadui ieri, dupa o saptamana cam un kil, dupa cantaru asta de o mie de ani.

Oricum , io sunt fericita ca nu simt ca m-am privat de ceva (in weekend am avut senzatia asta, da a trecut), nu mi-a fost foame si am mai dat si jos. Pai in felul asta in urmatoarele saptamani imi ating si imi depasesc targetul. La 54 de kile n-am mai fost de vreo 3 ani

Imi iau un cantar electronic cu prima ocazie, nu stiu exact de care, am vazut pe net tot felul de minuni. Pana vineri ma hotarasc, ca dam o raita la shopping si neaparat data viitoare vreau si io sa viu la raport de-asta cu gramaj.

Fetelor, suntetzi grozave! Super tari ! Doroti, pai io ce sa zic decat ca m-ai lasat masca cu atatea kile pierdute!
La fel si aida. Pai la asa performantze sa te lasi batuta? NAAAAAAAH! Ma bucur ca te-ai intors si nu m-ai lasat nici pe mine in frigider!
Anda - pai cu patru kile juma pierdute nu ai de ce sa fii nemultumita! Eu cred ca e super tare.

Mercedes-si io tot ca tine, un kil minus. Si sunt multumita, ca si tine. Important e sa le dam jos si sa nu se mai puna la loc.

Asadar, sa intram cu fortze proaspete intr-o noua saptamana.

La cat mai putzine abateri, dragele mele ambitioase!

Ma bucur ca suntem trupa mare!

SA NU NE LASAM!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristabv spune:

Merge,merge.mai greu cu salatele ca mi plac de mor da nu vreau sa intru la exceptionale ,asa k nu pun ulei,dar park nu au acelasi gust fara.ieri am mancat dimineata 1 mar,la pranz porumb cu putin suc de rosii si seara(la 18)ink un mar.azi dimineata tot un mar ,acum am mancat niste legume fierte cu o conserva de suc de rosii si s vedem ce urmeza.oricum nu pot s mananc prea mult,pt k saptamana trecuta intrasem la un regim si mancam foarte putin si m am obisnuit asa.aaa si ink ceva azi dimineata aveam 69 kg.vad k am dat jos 4 cu regimul.pana azi nu m am mai cantarit d o saptamana.acum sper sa dau si mai mult cu dieta asta.nu mi se pare grea si m am aprovizionat cu multe legume si fructe,sa nu mi se faca pofta de altceva.la voi cum merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianaa77 spune:

Salutare!

Sunt fericita posesoare a unui kg in minus:)))!Si asta avand in vedere ca numai luni am inceput cu adevarat dieta si ca nu am mai dat 1kg jos de vreun an juma.Nu-mi vine sa cred!Poate pentru unele nu e mult, dar cred ca la mine e trecerea asta brusca la un mic dejun foarte mic(avand in vedere ca pana beau jumatatea aia de l de apa si apoi sa treaca si juma de ora pana sa am voie sa mananc...deja trebuie sa fiu la servici,unde nu prea am multe variante decat fructe sau niste morcovi fierti dusi cu mine),pranz-legume iar seara tot asa(sau peste).

Vreau sa multumesc celor care m-au incurajat sa tin totusi dieta,chiar daca peste o saptamana si ceva plec intr-un loc unde bunataturile nu le poti ocoli. Dupa ce am citit ce mi-ati spus aici,asa m-am gandit si eu...ce pot pierde daca tin si numai 2 sapt la inceput?Numai kg!:)Asa ca...si daca imi va mai scapa vreun croissant cu unt delicios sau un muffin cu putin sucre...las ca nu e capat de lume si dupa cateva zile de legume..le dau jos.Sunt superfericita...de cativa ani de cand am plecat din tara nu am reusit sa dau deloc jos, doar sa pun.Well...it's time for better times!Raportez ca am 56.3kg dupa 3 zile(plecand de la 57.5).

Aida,nu te da batuta!Ai rezistat pana acum...si daca mai faci prostioare,nimeni nu e perfect, asa ca...revino-ti si be a winner!

Vorba cuiva:SA TRAIM BINE!:)

Mergi la inceput

Fetelor..am uitat sa va intreb:stie careva o reteta cu varza pentru dieta asta?Dar nu salata de varza,ci ceva mancare,cu marar,putin suc de rosii.Ce ziceti?sa o fierb doar si sa adaug sare,marar si putin suc de rosii si gata?Nu-mi vin idei si mi-a ramas in frigi doar varza.Eu una urasc salatele,nu-mi plac cruditatile,asa ca mai bine le steia o pauzasc,daca nu le fierb.

Mergi la inceput

Sorry...nu stiu ce pisici a iesit scris aici asa ca rectific: eu vroiam sa spun le steeia o pauzasc,daca nu le fierb.

Mergi la inceput

Fetelor...nu stiu ce are serverul asta ca apare scris altceva decat am scris eu, asta deja a doua oara,asa ca nu mai vin cu rectificari,intelegeti voi pana la urma ce vroiam sa spun ca fac cu legumele.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Diana bravos! esti tare fato

Varza o pui la fiert cu apa + ... dar fara ulei ... si iese super si da , poti sa pui si bulion

SPOR LA SLABIT

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput