Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *8*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

DIANA!-Suuuuper!

Ei si ce daca pleci peste o saptamana si o sa fie destule bunatatzi tentante? Noi te asteptam sa te intorci , cu superdieta revii in forma daca te tii de treaba!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Dragelor, io cred ca m-am defectat!

Iata ca am incheiat o noua zi, de data asta cu dezlegare la peste si lactate. Ce credeti ca am mancat? Legume fierte si mere! Clar , prima saptamana m-a marcat rau. Da' voi ce aveti de nu mai ziceti nimik? Am impresia ca monologhez.

cele care ati ajuns in faze mai inaintate ale regimului, aveti oarece retete de mancarici cu alimente permise?

va pup iar de nu va vedeti !
(de data asta la propriu, ca in afara de mine chiar nu vaz pe niciuna din voi pe aici)

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

april suntem aici.
am ras cu dezlegarea ta cu tot
Sper ca am timp in seara asta sa modific listele.

Retete vezi in cap.7 pe prima pagina. Sper sa poti sa te inspiri.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

si eu sunt pe aici voi merge pe varianta B deci mai am o sapt. de legume si fructe.

aida poate ar fi bine daca doresti desigur la cap nou sa copiezi si retetele postate in cap. anterioare.Ti-ai revenit?

felicitari la toate fetele pt slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna seara!!!
Si eu pe aici.
RAPORT: de la 71.7 la 69.7=> 2kg minus, am ghicit.
Aida imi pare foarte bine ca nu ai renuntat, tineo tot asa.
April si la mine tot saptamina asta e dezlegare, drept urmare am facut asta seara salata din varza cu ceapa, ardei si oua fierte, peste miine prepar.
Am de gind sa-l fac la cuptor cu ardei, morcov si ceapa.
Diana felicitari, nu te speria, prima saptamina se duc mai repede kg, iar pe urma asa mai lent, adic normal ca sa nu se mai puna inapoi.
AAA Diana cuvintul cela automat se transforma in "ia o pauza", chiar daca face parte din alt cuvint, este filtru pentru cuvinte necenzurate, asa ca atunci cind vreai sa scrii ceva care contine si cuvintul cela lasa o pauza pe la mijloc de ex: "stem ui esc".Sper ca am explicat bine.
Anda felicitari pentru kg dat jos.
Mercedes a mea inca e mica, dar in primavara vreau sa o dau la cresa, imi imaginez ce ne asteapta.
Fetelor o seara buna.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Uite dragutzele de ele cum aparura

Aida, sarumana, fac conspecte de retzete de aici si de unde mai apuc. La faza asta cu peste si oua am ceva sanse sa il prind in cursa si pe al meu sot. El nu are probleme cu greutatea, dar nu e un tip foarte inalt-are 1.80 , iar de vreo doua luni si-a schimbat si job-ul si am impresia ca s-a puturosiiiiiiiiiiiit , intr-un mare hal.

Nu pot sa ii spun direct ca il pun la regim - ca refuza cu indarjire, zice ca barbatzii nu tin regim (adicatelea, ei sunt BINE, asa cum i-a facut mama natura, a se intzelege-noi sa fim multzumite ca i-am gasit si ne-am si maritat cu ei ) - dar pot sa ii gatesc intr-un mod de nerefuzat niste supermancaruri de regim. La pachet insa , tot sandvish-uri, ca deh... i le fac insa cu paine neagra, nu se supara.

Ma intorc iar la conspectat. A , si special pentru seara asta : HAI ROMANIA!!!! nu inteleg de ce flutura asta steagul olandei, bine ca nu e al luxemburgului, ca pe olandeji ii baturam !

pup fetele ambitzioase!

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ok , am facut modificarile.

Spor la slabit!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianaa77 spune:

Hei...April,m-a super distrat ce ai scris despre conceptia sotului cu barbatii arata bine si alea,alea:)Esti tare,mai!Ai umor!si cireasa de pe tort a fost steagul ala care numai al Romaniei nu era.Desi te inteleg ca sigur ceva s-a intamplat de nu flutura ala steagul care trebuia,m-am distrat de una singura aici in birou.

In alta ordine de idei...paseaza-mi te rog si mie ce retete mai culegi,am ramas in lipsa totala de idei.

Merci Doroti pentru explicatia cu de ce imi aparea asa scris.Chiar nu intelegeam ce draq se intampla.

Mergi la inceput

Pupicei la toate fetele ambitzioase!

Eu azi raportez din nou o zi fara ....pofte. Ceea ce ma enerveaza un pic e faptul ca a trebui sa ma chinui sa inghit vreo patru ciupercutze fripte si niste mere ( la astea nu prea am eu oprelisti). Insa experienta de saptamana trecuta mi-a aratat ca daca mananc putzin ziua mi se face foame seara. Asa ca m-am chinuit sa mananc sa nu o dau in bara pe inserate. Nici apa nu prea am baut suficienta.... deci NU FACETI CA MINE!

Inca nu am atentat la alimentele permise :lapte degresat /peste/oua. Iarasi, nu stiu ce o fi in capul meu... Daca nici maine nimic-mai tin o saptamana de fructe si legume

Bine, acuma sunt viteaza, da sambata si duminica .... vai capu meu ca mai e si ziua cumnata-mii. Sa te tzii atunci.

Diana, am citit o gramada de retzete la cap 7 , chiar la inceput. Suna ispititor, da astazi pe mine nu ma ispiteste nimik. Uita-te si poate pe tine te inspira sa treci si la fapte.

Oricum , cand gatesc ceva bun si permis, povestesc, ca io de fel sunt vorbareatza.

Va pup si tineti-va tare, ca iar ne alearga aida cu biciul daca o dam in bara cu dieta!

APRIL

Mergi la inceput

Feeeeteeeelor, pe unde ati disparut?

Va astept pe aici de ceva vreme si nimic.
Pe unde ati fugit?
Mai treceti din cand in cand, la raport cu meniurile

Eu va astept de mult, ca numai cand citesc cate mere numarate mananca Diana sau cate kile au mai dat jos Doroti sau Andami se taie pofta de mancare. Asa ca tot trag cu ochiu sa vad daca ati mai scris ceva si va dau absente la apel.

Sper ca nu sunteti prin frigidere, hmmm?

APRIL

Mergi la inceput