Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *8*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

loool april, nu suntem prin frigidere, io-s mai precis pe sub frigider. uitat-te si tu la ce ora apuc sa va citesc. meeeerge dieta, merge ...cum sa nu?! cu napolitane
ce naiba sa fac cu poftele astea??? nu mi-e mai foame...deloc, daaar pofta....oyy, salivam aici linga muc cel mic si i-am furat kupilului doo napolitane. is de groaza.
azi am mincat 2 mere si o porto de dimineata, peste la gratar la amiaza, un ou fiert pe la 6 cu niste salata si acu 5 minute niste napolitane...da tocmai ce m-a buzzuit aida pe yahoo mess si mi s-au oprit in gat. m-a simtit dom-le ce sa fac...si asa m-am oprit ca terminam punga.
partea buna e ca tot se duce...naiba stie cum, da se duc minim 100 gr pe zi. probabil ca am consum mare la cum fac toata ziua...ca toti dracii.

hai va pup si spor, ma duc sa ma culc ca altfel imi vin idei...proaste.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Aida-te rog sa ma scoti de pe lista.La mine nu mai merge cred anul acesta supedieta, am incercat si asta e. Am avut 3 zile la rand crize de fiere dar f urat...

Va doresc spor la slabit si pe cand ma voi apuca din nou( cred ianuarie) sa fiti toate la etapa trei de mentinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Mercedes, ! imi pare tare rau ca ai probleme de sanatate- ai grija de tine, nu te lasa , du-te si la doctor!

te asteptam cu drag inapoi!

Io am cam dat-o in bara weekendul asta....frigul de afara imi provoaca o foame nebuna si pofte de ...nepermise! destul de nasol, cred ca tre sa reiau toata saptamana, astept cantaru ala electronic, ca l-am comandat si daca zice nasol, ce sa fac, reiau...

Rabdare inca mai am , problema e ca in weekend ma dedau tentatiilor...

am citit un articol interesant despre cum sa te mentii dupa un regim si cum sa diversifici treptat meniul dupa dieta, sper maine sa am nitzel timp sa va scriu ce am aflat. Pana la sfarsit mai avem anyway.

Sper ca voi sunteti mai constiincioase decat mine

Pup fetele ambitzioase!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata!
Nu ma dati disparuta, ca eu pur si simplu am fost ocupata, a fost ziua socrului, a facut 50ani, si dupa cum la toate evenimentele eu eram ocupata la servici, pai de data asta am stat trei zile acolo si am gatit cu soacra-mea totul.Si evident venem noaptea nu mai apucam sa deschid calculatorul.
Dar vestea buna este ca nu am calcat strimb, doar in seara cu banchetul am mincat putina salata din gogosari, castraveti, ciuperci si piept de pui, dar era putin piept si puiul era dietic, de fapt puteti sa-mi dati bataita pentru asta.Dar va spun ca in rest nimic nimic.
Eri am fost la cununia civila si religioasa la niste prieteni buni si nu am dat-o cu nimicuta in nepermise si nici in exeptionale.
Dar vad ca incet se mai duc kg, dar se duc, cred ca saptamina asta la raport o sa am doar 1kg, mai mult nu.
Mercedes, nu te intrista, ai grija de sanatate in primul rind.
Fetele voi?
Va doresc o zi buna, fara pofte.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by Mercedes

Aida-te rog sa ma scoti de pe lista.La mine nu mai merge cred anul acesta supedieta, am incercat si asta e. Am avut 3 zile la rand crize de fiere dar f urat...

Va doresc spor la slabit si pe cand ma voi apuca din nou( cred ianuarie) sa fiti toate la etapa trei de mentinere.

mercedes draga , lasa-n fras dietele ca ai slabit f mult anul asta. si multa sanatate ca e mai buna decat toate.
Nu fi suparata ... si tu vrei acum greutatea ideala. Lasa ca in primavara scapi si de ultimele kg.

si multa sanatate ca e mai buna decat toate!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Un inceput de saptamana innorat si friguros....brrrrrrr!

Cu ziua de raport cum ramane- e maine sau miercuri?

Eu personal as prefera miercuri, sa imi mai revin dupa ravagiile pe care le-am facut in weekend. Da daca voi ziceti maine-ma supun!

Cu porcushor am verificat -nu ma procopsesc, da nici mare lucru nu raportez daca e maine

O zi lipsita de "pofte", fetelor!

APRIL

Mergi la inceput

a, si am uitat sa zic : FELICITARI pentru DOROTI!

Esti un munte de ambitzie, draga mea, daca tu te duci la paranghelie dupa paranghelie si nu te lasi ispitita! Vreau sa fiu si eu ca tine! Poate te mai eliberezi si ne scrii mai des, ca eu am citit de trei ori ce ai scrie, zau incerc sa ma mobilizez sa fiu ca tine!

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Of....iar cura. Musai sa incep din nou cura. Am incercat mai demult, dar nu am reusit. Poate de data asta....

Date tehnice - 69.5 kile, 170 cm. Arat impanata raaau. Niciodata nu am fost asa, decat la nastere.

In perioada asta fac si electrostimulare, si s-a dus intradevar la greu din celulita, dar kilele nu prea. Acum 2 sapt am tinut cura cu ciorba de varza, a slabit 3 kile si am pus la loc 1.5 saptamana trecuta.

Deci incep de maine. Ma ajutati?????

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Noki_Lara bine ai venit!
Te rog sa scrii si greutatea target.

doroti_5 esti tare fata. felicitari!

april miercuri dam raportul asa ca pana atunci ne revenim

SPOR LA SLABIT!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Neatza si de la mine.

Laura bine ai venit. si spor la slabeala.
april, raportul mieeercuuuriiii, daca se poate chiar joi ...joia viitoare. ca si eu am de dres niste lucruri.

la mine a fost o saptamana stresanta...si asta incepe sa se vada la kg.

hai spor la slabeala.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput