Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 8
dayanara spune:
flore - da mananca bine piure, dar trebuie mereu sa.i fac exact la fel
daca ii scot vreo leguma sau ii bag altceva nu mai mananca, daca simte bucati isi face greata....doar paine cand ma vede ca mananc mi.o ia din mana, dar sincer nu.mi mai fac probleme, sa manance bucati cand o avea chef
http://community.webshots.com/user/dayannara
dianocica spune:
quote:NU. 1, daca albinele primesc aspirina (si se face...) aceasta se transmite in miere si pt copii e un risc f mare de sindrim rye, in cant cat de mica. 2. poate da botulism (daca are nu stiu ce in ea..) care pt copii asa mici poate fi mortal. Nu as risca pt nimic in lume. Nici macar din aia cumparata, UHT , ca sa zic asa
Originally posted by desiree
e voie miere de albine la 10 luni?
mirona e vorba de frenul sunlingual, ar putea fi o explicatie pt ce se intampla cu kara, dar ar fi trebuit depistat de mult. ramsan ii facuse asa ceva lui rares.
karra80 eu dorm cu 2 de vreo 2 luni. mai nou doarme si la el in pat, deci se poate. nu cumpara pat cu gratii, e mai bun cel cu plasa. ideea e ca au o perioada in care se foiesc f mult noaptea, si ii deranjeaza ca patul e asa mic pt ca se tot lovesc de margini. si e mai rau cand se lovesc de ala de lemn....dar stai linistita, trece si perioada asta si il vei puta muta la el in patut
ziggy isi descopera dintii. o sa treaca
miki
revin
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
desiree spune:
ok, ma potolesc cu mierea,desi gasisem ceva care ii placea...
mai asteptam
si noi dormim cu el in pat, primul somn la el in patutz, urla la sculare ca se vede singur, il iau cu mine si adorm si nu il mai pun la loc la el in patutz
ruxandra,m-am linistit cu linguritza daca zici ca si matale ai fost un pic..puturoasa ...
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
SUNTEM PENTRU INTOARCEREA AELITEI
desiree spune:
quote:
Originally posted by dayanara
flore - da mananca bine piure, dar trebuie mereu sa.i fac exact la fel
daca ii scot vreo leguma sau ii bag altceva nu mai mananca, daca simte bucati isi face greata....doar paine cand ma vede ca mananc mi.o ia din mana, dar sincer nu.mi mai fac probleme, sa manance bucati cand o avea chef
mai da ce copii pretiosi avem !!! unu nu papa decat cu banana altu vrea mereu la fel
ntz, ntz, ntz
trebuie sa ii dam noi pe brazada cumva..unii fulguleti mananca deja gratare !
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
SUNTEM PENTRU INTOARCEREA AELITEI
Ralumat spune:
Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese....
Hai sa va povestesc discutie ieri, in Cora. Eram la raionul de jucarii si vine un nene la noi, vazandu-ne cu David in brate. Zice el: "nu va suparati, ca sa poti sa-ti iei concediu pentru copil trebuie sa lucrezi 12 luni?". Eu, foarte amabila, incep sa-i dau detalii despre ORdonanta pentru protectia maternitatii- cu stagiu de cotizare, etc. El : "dar daca sotia nu a lucrat, eu pot sa-mi iau?". "da, ba, bla...". El : "dar prenatal pot sa-mi iau eu?". "Pai nu, prenatal ia numai doamna, ca e gravida, ca sa se odihneasca, bla, bla, apoi e obligata sa aiba 42 de zile de postnatal, dupa care dumneaei se intoarce la serviciu si luati dv concediul, pt ca aveti uns tagiu de 12 luni". El: "dar e obligatoriu sa luam concediul asta?". Va dati seama, eram tot mai socata. Zic: "nu, daca aveti pe cine sa puneti sa stea cu copilul....". El "da, cineva trebuie sa il supravegheze, sa nu se accidenteze, nu?" Ei bine, nu am mai avut replica....i-am zambit amabil si m-am prefacut foarte interesata de jucarii. Si cand te gandesti ca eram asa de bucuroasa ca pot fi de folos cuiva....Ce de ciudati, dom'le!
bebinuta spune:
Salutare minunatelor,
Noi suntem cam in urma cu activarea pe forum, dar fetita mea nu ma mai lasa la calculator; de cate ori aude tastele se ridica singurica pe langa canapea, ajunge la laptop si se urca pe el; numai ea stie ce butoneaza pe aici, plus ca azi vorbeam pe msn cu cineva si a inceput sa ma traga de par si de fata ca nu o baga in seama.
Se pare ca fulguletii nostri tot bolnaviori; sa se faca bine.
Dupa ce saptamana trecuta am scapat de mucisori, azi noapte a facut febra. Acum nu mai are, dar mergem la doctor sa vedem daca are rosu in gat; alte simptome de raceala nu are.
MIKI
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
dayanara spune:
quote:
Originally posted by adinazot
Noua mea tunsoare,NA..CA NU M-AM LAST
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
iti sta foarte bine, mult mai bine ca inainte
Dbunny spune:
Multa sanatate puiutilor bolnavi, in special pt printesuca Kara, care a trebuit sa treaca prin spital . In aspectul asta nici Spania nu-i departe de Romania...numai la medici sa nu ajungi...
La noi au ajuns mucioii azinoapte. Azi dimineatza inainte de mers la gradi i-am scos doi lilieci urati... aici ploua si e urat. I-am pus paracetamol in laptic la 10..om vedea...
Mierea...bunicul meu are stupi, si la noi mierea e la ordinea zilei(pt adulti zic) ba pt constipatie, ba pt dureri de gat...atunci inchipuiti-va cate discutii am cu mama cand vrea sa-i dea miere. Nu pricepe ca nu-i voie, nu vrea sa inteleaga ca nu mai traim pe timpurile lu pazvantic chioru cand pruncilor li se dadea zamá de rosii la 3 luni!
Donia azi noapte am visat cu tine! nu stiu de unde si pana unde dom'le apari tu-n visele mele Serios, cica ai venit in Spania sa ma vizitezi! baga di sama..poate treci p'aci si nu ma cauti ! ca scot zbicu!
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Yagmur spune:
Multumesc celor care l-au admirat pe Luca.... daca nu v-ati prins baiatul blond si frumos din poze e Denis ....
Ruxandra, refac tabelul... am noi idei in cap
Marani, mi-ai adus aminte de vremea cand avea si eu o piramida in camera si faceam experiente... asta era prin 1986-1987 si stiam de piramida de la Pitesti...
Ralumat, m-ai speriat... maine recoltez urina... dar eu am 2 maini STANGI!!!!! Si am doar o punga
Miro, vai prin ce ati trecut.... ma voi gandi la Kara maine.... trimit energie pozitiva catre Timisoara...
Flore, si tu???? Duminica e singura mea zi libera si Luca da trezirea cel TARZIU la 7
Chinico, muncesc, da????? Iti trimit tabelul cand il termin... sint doar vrep 60 de rows sa-l verifici...
Canada prietena???? Hello..... hai trezirea!!!
Constanta prietena????
Dianocica???? Teutz???? Clujul???? Si restu'.....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca