Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

bambo, repet, nu intentionam sa te deranjez cu remarca aceea, mea culpa, data viitoare tac. ma bucur ca antonia doarme bine si papa bine. felicitari, sincer mi-as dori sa pot spune si eu asta.
totusi, tot ce-mi doresc este sa ma pot lauda macar cu un copil sanatos. restul (papa, somn, vorbit si mers si etc) or veni si alea...

miro, nu am vrut sa te sperii, credeam ca deja l-ati facut. nu stiu daca o adoarme, nu stiu cum se face la varsta asta, marc a facut testul la 7 saptamani. poate nici nu se face la fel. trebuia si tac si in cazul tau. imi pare rau, sper sa fie cat mai usor si cu rezultatul dorit, adica sa nu aiba nimic. traumatizanta experienta cu spitalul. cele care au trecut prin spital stiu asta... joaca-te mult cu ea azi, pup-o toata ziua si va uita totul. sanatate multa

vad ca azi vorbesc prostii. ma duc sa-mi vad de ale mele.

o zi frumoasa va doresc si sanatatea sa revina la cei bolnaviori cat mai repede

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

multumim mult de urari (am si uitat ieri..:( ) si pt intrebari. d e mult mai bine, muci doar intr o nara si aia mult mai decenti, azi noapte a dormit...de la 9jumate la...9 40. dimineata era saracutul asa obosit dupa ziua de ieri...l am trezit un pic la 2 sa idau nurofenul dar paracetamol nu i am mai dat la 6. n a mai facut febra deloc. si sa l trezesc pt supozitor...nu mi a venit...oricum multumim mult pt gandurile bune.

dianarus eu il imbracam ceva mai gros decat pe mine la inceput, pt ma gandeam ca o sa se dezveleasca. dar am renuntat, pt ca oricum ma trezesc de fiecare data cand se foieste, si cand se linisteste pun si patura pe el. aceeasi pt amandoi, o pilota usoara.

marani ntz ntz ntz, ala e costi ionita, si nu e de la valahia, da? el e mare compozitor, te rog. si are un luminator oribil in forma de piramida in care si-a agatat o canapea...f tare, n am ce zice

mamaomida mi a recomandat dr ceva homeopat pt muci. o pastiluta alba, inodora, da' am uitat cum se cheama..seamana cu 'crizantema' (sau doar la mine in cap...) cumva idei despre ce e vorba?

mirona brrrrr. groaznic. sper ca kara e bine acum. acum am inteles si eu de ce ziceau fetele ca se ne bucuram ca avem copii sanatosi. o zi de febra si 2 zile de muci au facut din mine alt om, am mai imbatranit 20 de ani..

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese....

Hai sa va povestesc discutie ieri, in Cora. Eram la raionul de jucarii si vine un nene la noi, vazandu-ne cu David in brate. Zice el: "nu va suparati, ca sa poti sa-ti iei concediu pentru copil trebuie sa lucrezi 12 luni?". Eu, foarte amabila, incep sa-i dau detalii despre ORdonanta pentru protectia maternitatii- cu stagiu de cotizare, etc. El : "dar daca sotia nu a lucrat, eu pot sa-mi iau?". "da, ba, bla...". El : "dar prenatal pot sa-mi iau eu?". "Pai nu, prenatal ia numai doamna, ca e gravida, ca sa se odihneasca, bla, bla, apoi e obligata sa aiba 42 de zile de postnatal, dupa care dumneaei se intoarce la serviciu si luati dv concediul, pt ca aveti uns tagiu de 12 luni". El: "dar e obligatoriu sa luam concediul asta?". Va dati seama, eram tot mai socata. Zic: "nu, daca aveti pe cine sa puneti sa stea cu copilul....". El "da, cineva trebuie sa il supravegheze, sa nu se accidenteze, nu?" Ei bine, nu am mai avut replica....i-am zambit amabil si m-am prefacut foarte interesata de jucarii. Si cand te gandesti ca eram asa de bucuroasa ca pot fi de folos cuiva....Ce de ciudati, dom'le!

A vrut omu sa te aghetze si tu incepi cu ordonantele

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DAYANARA,mersi!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by dianocica

marani ntz ntz ntz, ala e costi ionita, si nu e de la valahia, da? el e mare compozitor, te rog. si are un luminator oribil in forma de piramida in care si-a agatat o canapea...f tare, n am ce zice

diana si david 03.12.06

Ntz, ntz, ntz...vaaai, ce lipsuri in cultura muzicala! Pai Valahia a fost formata la inceput din 3 membri: Costi Ionita, Mihai Traistariu si inca unu'.....Pe urma s-au despartit si au luat-o fiecare pe alt drum....A, si inainte de Valahia, Costi Ionita era rocker. Canta la tobe in trupa de rock a liceului Ovidius. Nu va speriati, nu sunt fan infocat, doar ca in perioada aia eram in acelasi cerc de prieteni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by adinazot

Noua mea tunsoare,NA..CA NU M-AM LAST

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

cool

si trebuie sa stai mereu sa o aranjezi ca sa stea la fel de bine!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

SUNTEM PENTRU INTOARCEREA AELITEI

Mergi la inceput

adina iti sta suuuper, tunsoarea e beton. si din fata..si din spate...super..... de mult nu mi a mai placut ceva atat de mult.. suuuuperrr
flore cum stati cu tzi?
dayanara enervante cantitati

apropo de mancare. inainte de raceala d isi revenise cu mancatul. destul de bine, cantitativ, (pe la noi inseamna vreo 150...asa..din ochi..) dar, mai important, o facea cu placere. secretul? am renuntat la scaunul de masa. eu stau pe jos, in sufragerie, el la fel. vine, ia o gura, mestereste la o jucarie..cana se plictiseste pleaca, isi ia alta..care vrea el..mai face vrum vrum...il strig: david, mai vrei? si vine singurel..cand nu mai vine..suntem gata..nici nu alerg cu lingurita dupa el, nici nu il blochez in scaun. plus ca toata mancarea trebuie sa mi placa mie. legumele numai coapte, fiert mananca muuult mai putin. steameru' are prafu' pe el de 2 degete, blenderu' la fel..numai la furculita.

raluca mai ce tre sa fi fost in sufletul tau..auzi, sedinta cu parintii...mai ca mi-au dat lacrimile cand am citit...

ralumat jap jap mie. sa nu stiu eu ca monsieur costi a fost la valahia...vai de capul meu..si eu care ma laudam cu cultura mea din incultura muzicala...

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by dianocica

mamaomida mi a recomandat dr ceva homeopat pt muci. o pastiluta alba, inodora, da' am uitat cum se cheama..seamana cu 'crizantema' (sau doar la mine in cap...) cumva idei despre ce e vorba?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia.
Pentru Diana. Pentru Darius

Pulsatilla? Chamomilla? Sabadilla? Am cautat in tomul meu de homeopatie (incredibil, dar zacea unul in engleza in biblioteca de la C-ta a lui taica-meu, care aduna tot felul de carti de la librariile din India) , iar la nas curgator este Euphrasia sau Gelsemium, in functie de alte manifestari asociate. pe de alta parte, daca zici ca e doar o pastila....s-ar putea sa fie ceva din plante, care e naturist, nu homeopat. Remediile homeopate sunt numai sub forma de granule, iar pe piata romaneasca se gasesc numai de la Boiron sau Plantextract.Iar doza pentru ai nostri copilasi e de 2 granule. Timp de 5 zile. Sau daca e ceva mai grav, repetat la un anumit interval recomandat de doctor.

Apropo de remedii "a la mama omida": foooooarte buna crema cu Arnica. Intr-o seara, David isi facea de lucru pe langa scaunul de la calculator, care e de lemn si colturos. S-a ridicat in picioare si a dat o ditamai lovitura de coltul scaunului. Intr-un minut deja se umflase locul. I-am dat repede cu crema de-asta cu Arnica (se gaseste in farmacii de la Abocca, e in jur de 10 ron), iar dimineata nu avea absolut nimic- nici urma, nici cucui, nici vanataie. Arnica este si sub forma de granule homeopate, este recomandata o doza atunci cand copilul se loveste, dar lovitura ca asta de am patit-o noi- care risca sa se faca vanataie sau cucui. In caz de lovituri care implica si julituri se recomanda Belladona (parca ).

Mergi la inceput

daca tot doarme sa va mai zic ce mi a facut azi..ma pun si eu la calc, cu ochii-n mesajul adminilor cu de ce n a mers forumu' aseara. d la picioarele mele, se juca..cand ma uit la el..calare pe premergator..vrum vrum..era in celalalt capat al camerei...si radea...

in tren. o tanti care statea langa a inceput sa vb cu el. cand i-a intins mana, i-a vazut ceasul..si voia sa-l butoneze...bun. peste 5 min i-a intins dinnou mana dar cu ceasul in jos. i-a luat frumos mana si a intors-o, sa vada domne cadranul, nu bratara...peste inca 5 min i-a intins mana cealalta. pe care a dat-o frumos la o parte, si a cerut-o pe aia cu ceasul..

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Da Ralumat ai dreptate cu toate si cu frenul sublingual care la noi s-a rupt singur cand a plans o data f tare si cu boraxata ai dreptate si eu te-am ascultata cand m-ai sfatuir si asa i-a trecut Sarei stomatita candidozica...neaparat la frigider, pe suzi, dupa masa.

Miro e o chestie super simpla..dc cineva mi-ar fi spus cand s-a nascut ca trebuia ciupita doar poate ar fi supt la san mai mult. Si da o poate impiedica sa manance cum tb pt. ca ea efectiv inghite fara masticatie, aia care o au ei...cum ar fi sa inghiti asa cu cogalturi??? limba e f importatanta la mancare si pe ea poate o doare ca frenul e scurt. Bai da chiar nu-ti fa probleme...e un fleac..jur.
Io garantez ca n-are Kara nik maine la bariu...pe bune...eu cred ca exagerezi tu cu 3 -4 ling in plus ori papa prea repede...imi pare rau ...dar Kara nu arata a copil bolnavicios..poate mami are nevoie de pupicei sa se calmeze...te rog tocmai tu ti-ai gasit.

quote:
Originally posted by Ralumat

Hello tuturor! Mai fac o pauza de la proiect, ca altfel o iau razna si gresesc intre atatea angajari, promovari, demisii, salarii.....

sarbatoritilor!

Miro,hai sa-ti impartasesc si eu din cunostintele mele de farmacie : citire de la una din zecile de farmaciste cu care am intrat in contact de cand am bebe (de-asta de farmacie cu laborator, nu de la lant national unde au numai medicamente sigilate). Intr-o zi cand David avea vreo 2 luni si candida, am cerut glicerina neboraxata cu stamicin (citisem eu pe forum ca nu e buna boraxata).E, iar tanti aia a zis ca boraxul asta foloseste de fapt la conservare, si ca daca nu mi-ar face-o boraxata, ar trebui sa o arunc in 48 de ore. Si inca un sfat de la ea: sa o tin la frigider, iar un sfert de ora dupa ce il ung, sa nu bea /manance nimic. Atunci a functionat, i-a trecut candida intr-o saptamana.Am folosit si eu un preparat de-asta cand am avut amigdalita purulenta - mie mi-a pus si un fel de anestezic, si era foarte bun pentru durerea mea de gat, nu ma mai ustura nimic. Si nu era amar rau preparatul....
Despre fraul limbii...tin si eu minte ca la unii fulguleti a fost problema...parca si Sara de Kikineata a trecut prin asa ceva, nu?

Despre miere: si eu stiu ca e interzis pana la 12 luni. Cat priveste sursele sigure.....hmmm, permiteti-mi sa ma indoiesc. Asta e ca aia cu "sigur e laptele bun, ca e de la vaca bunicii". Dar cand a fost ultima data vaca vazuta de un veterinar? Dar vaccinata? Dar analizata compozitia laptelui? De unde stiu cat de bine s-a dezinfectat bunica atunci cand a muls vaca? La miere e si mai greu....parca citisem undeva ca toxina botulinica poate fi distrusa numai prin preparare industriala. Si ca sa nu fiu avocatul diavolului, pot aduce in vorba citate din mame/soacre/bunici: "da voi cum credeti ca ati crescut?" Mie sigur imi indulcea ceaiul cu miere de la o varsta frageda....noroc ca nu m-am numarat prin cei 1% cu botulism

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
poze

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput