Colectia de toamna-iarna 2005 (157)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ripley, nastere usoara si o bebita sanatoasa si frumoasa!
Sunt si parti bune de data asta, macar o sa stii ce te asteapta, fara neprevazutul unei nasteri naturale. Curaj si sa te auzim mai des !

Joy, inca nu pot sa-mi dau seama daca seamana si fizic baietii tai, dar imi pare tare rau ca o sa-ti dea la fel de multa bataie de cap .
De asta mi-e si mie tare frica, de inca un bb la fel de solicitant ca primul. Deja mi-a intrat in cap: singurul obiectiv pe anul viitor e sa supravietuim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Joy ai fost la tara pana la urma?s-au vazut fratiorII?

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

bineinteles ca nu am apucat sa dorm. cum a inceput sa m aia valul, cum s-a trezit maimuta...

MIRI nu am fost la tara, a fost cristi duminica trecuta si vlad nu s-a dezlipit de el.
a adormit cristi cu el in brate in fotoliu, nici nu se misca vlad, doar sa stea in bratele lui tasu'.
cand s-a dus socrella sa-l ia de acolo, a inceput urletul.

si duminica cand l-a vazut pe cristi cu blugii pe el si cu adidasii in mana...cica urla de parca l-ar fi injunghiat careva.
era cat pe ce sa numai vina acasa cristi.

si se comporta "rau" cu mamaie si tataie. ii bate, da cu pietre in ei, face urat cum nu-i convine ceva...numai mama si tata zice toata ziua...asa a facut si randul trecut cand l-am lasat. dupa aproape 3 saptamani da semne de razvratire.

dar sper sa ne ducem duminica acum si poate il si luam. cu toate ca eu ar trebui sa ma duc la control si cristi nu va putea ramane cu amandoi...

ma intreba cineva cum se comporta cristi: EXEMPLAR. nu am cuvinte, nu pleaca la serv pana nu-i pupa, cand vine daca doarme il lasa dar cum maraie cum este primul la el.
cu toate ca eu am o strangere de inima. dar el este de milioane. nu am ce-i reprosa.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello draga colectie!

Ripley, nastere usoara si bebelina sanatoasa, voioasa si frumoasa!

Joy, Alex e tare frumusel! Imi place mult poza asta . Ma bucur ca te sprijina Cristi, este foarte important! Un mare si dulce pentru Vladutz!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Joy, ma bucur mult ca tati e asa dragutz cu bb mic.
Nu stiu ce sa zic, incearca sa-l calmezi pe Alex si altfel, poate au inceput deja colicii si l-ar ajuta un Sab, ceva. Sau poate sa-l tii intr-un wrap (chiar daca improvizezi unul dintr-o esarfa mai mare), sa te simta aproape si sa se linisteasca...
Cand se va intoarce Vladutz de la tara o sa ramai tu singura cu amandoi, chiar fara nici un ajutor? . Cred ca va fi foarte greu, pe de alta parte poate o sa va gasiti mai usor echilibrul...
, odihneste-te cat poti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

wow, mi se pare absolut perfecta asemanarea dintre alex si vlad!!! zau!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Sunt la capatul puterilor...deci daca pana acuma Sarah ma capia in stilul caracteristic pe care-l stiti deja, dar macar adormea mereu fara probleme, acuma nici asta nu mai merge k lumea..
Fara scandal, tipete si amenintari din partea mea nu mai reusim sa ne culcam...ca sa nu mai zic ca noaptea se trezeste dincepand cu ora 3 non-stop pana cand ii dau laptele.
Azi noapte chiar am luat-o in patul mare ca nu era chip s-o potolesc cu urletele animalice...
Simt ca nu mai rezist, zau...
De luni incep serviciul, m-am hotarat!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Joy am vb cu Marius mai devreme, cica nu prinsesera mare branza, insa au dat intr-un canal aproape de casa. Maine dimineata ii duce nenea ala, gazda, cu barcam la un loc de pescuit, sa vedem ce branza or face. E plin sezon de stiuca, dars e pare ca a cam disparut pestele din balta, noi am constatat asta mai demult. Absolut uimitoare asemananarea dintre pitici, vroiam sa te intreb ceva..sa nu mi-o iei in nume de rau. Nu cumva faci aceleasi greseli ca si cu Vlad? Adica stai numai cu el in brate, il lasi sa te joace cum vrea el? Nu zic..e mic acum, dar vezi ce ai tras cu Vlad, nu vreau sa te vad ca te chinui la fel si cu Alex ca mi se rupe sufletul ptr tine, zau. Sa nu te superi pe mine, n-am zis cu rautate.

Noki am avut si noi faza asta de greva noaptea, se trezea si tipa din ora in ora...apoi am vazut caninii rasarind, apoi s-a calmat. Nu o fi si la voi dintos ceva? La Miru a mai fost ceva, veneam din parc, era agitata (ca si Saralina de altfel) si nu reusea sa iasa din starea aia, asa ca reactiona la fel si noaptea. I-am dat niste ceai de tei inainte de culcare cu vreo jumatate de ora, a dormit incredibil de bine, a calmat-o. Incearca.

Ioana sa faca bine sa vina cu pestele curatat, ca io nu ma ating de vreun solz macar

Diseara ma duc cu o prietena si cu maimutzele din dotare la mall, la o cafea (noi) si un bibe cu suc (bb)

Sa va mai zic ceva....i-am gasit jucarie Mirunei, de dimineata sta numai pe ea, azi efectiv n-am avut copil...www.crazytoys.ro/jucarii/Sisteme-educationale-2013/LeapFrog-2006/5263/Sistem-educational-LeapPad-Little-Touch.html" target="_blank">aceasta e jucaria - este un fel de laptop, interactiv, cu carticele...sta si-i imita, e incantata efectiv, n-am mai vazut-o asa entuziasmata

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Madau, super jucaria, am si retinut linkul pt cadoul Anei de ziua ei, si asa eram total neinspirata, iar timp de umblat sa caut ma indoiesc ca voi avea.

Am fost la control ca ma durea bazinul... cica poate oricand sa apara micuta, acuma isi vara capsorul printre oasele mele, saracuta crede ca pe acolo iese :))Cand o fi, atunci o fi. By the way, nu mai nasc la clinica privata, nasc cu medicul care mi-a facut toata sarcina 3 si 4D, la clinica de stat, Iris pare ca va fi mai micuta si dincolo nu e de mers ca si conditii.

Ripley 38+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Edit: Noki, io zic ca e bine sa te intorci la job, vei veni acasa cu alti nervi si alta rabdare, serios ca eu cred ca e benefic. Eu dc stau o zi intreaga la birou, cand vin acasa de-abia astept sa faca Ana pana si orice prostioara si nu ma deranjeaza deloc, acasa cred ca dupa 2 ani ti se toaca marunt nervii, depinde si ce personalitate esti.

Multumesc de urari tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

RIPLEY, fii increzatoare, iti tin pumnii sa fiti bine amandoua... pupici si lasa, bebe Iris va creste odata ce iese din burtica... nasti la Stanca? pupam si pe Anutzache, dar asa, subtil, sa nu ne vada Tania...
MADAU, Serban a prins jucaria asta la niste prieteni si n-a mai vrut acasa... e super!

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput