Colectia de toamna-iarna 2005 (157)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Admirat poze frumoase cu fete dragalase, ba si baietei. Ioana, prin Botanica vad ca mergeti mai des. Noi n-am mai ajuns de multisor acolo.

Noi ne laudam cu 2 nopti la rand fara pampers. Si fara incidente neplacute, de genul - facuta salteaua fleasca. Asta dupa ce am reportat un pampers vreo cateva nopti la rand, de se facuse cocoloase. So, are mama fetitza mare.
Bona a avut initiativa la inceputul saptamanii s-o scoata fara pampers pe afara si facea Alex pishu la gardutz, asa ca mi-am luat si eu inima in dinti si am lasat-o noaptea fara.

Ripley, tinem pumnii sa fie sanatoasa piticutza si sa-ti revii repede dupa nastere. Si Anutzache s-o iubeasca din prima clipa.

Joy, frumos din partea sotului, se poarta exemplar.

Madau, poate maine fac pestii o mobilizare, ceva, sa nu fi mers sotiorul degeaba pana acolo.

Mihaeluta, sa-si revina sotul-martir din crunta boala care l-a rapus.

Noki, pupi de la noi si sa-si revina Sarariciu la habaucenia cea de toate zilele. Fara bonus-uri.

Alex are iar muci. M-am saturat, abia a scapat de ultima serie. Si-asa ce-i mai linge, daca nu-s pe faza cu servetelul. Cand vine sotzu bag iar batista bebeluslui, singura nu reusesc - tintuit copchil in loc si facut treaba ca lumea.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Wow Miha, cred ca Alex e cea mai avansata la debarasarea de scutecele. Urmata dc retin io bine de Stefan al Dordiei. La noi nu e nicio sansa in viitorul apropiat, azi sta de 5 ori si nu face nimic, maine nu sta deloc, sau de 2 ori... alearga in funduletu gol prin toata casa chipurile sa-si ia cate ceva de ocupat timpul pe olita. Recunosc ca am gresit nedand importanta acestui aspect inca de acum 1 an.
Sigur e ok micuta din burtica, a avut doar o perioada in care a luat doar lungime, nu si greutate. Dar noah, cum si Ana e cum e de "grasuta" nu ma mira nimic :)Ripley 38+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Ripley, stiu ca e sanatoasa, nu ma refeream la asta, ci era o urare pentru data de 10 - sa nasti usor un bebe sanatos si mancacios si neplangagios si.... sa aiba toate calitatile.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Am veni acasa.A fost frumos dar cind am ajuns inapoi s-a sters totul ca si cu buretele.L-am gasit pe T foarte bolnav,racit cu febra.Asta ieri.Am venit imreuna in oras,sunat pediatra,programare pt azi la 14.La 21 ieri avea 39,5.Sunat pediatra,sfatuit impachetari si antitermice alternativ din 4 in 4 ore.L-am impachetat,in 5 min a vomitat 15 minute in jeturi.L-am imbaiat,a adormit cu un pic de nurofen in burtica.Azinoapte la 2...febra 40 sub brat.Venit salvarea, la spital avea 42 rectal..A zis asistenta ca asa noroc...n-a mai vazut,sa nu faca convulsii.Diazepam,novocalmin,perfuzii, stabilizat..intr-o ora acasa.De atunci ma chinui cu muci,tuse la greu,inca febra dar 38,5.Gemete intruna,plinsete.Desigur antibiotic - cexyl care e groaznic, bromhexin,sana-sol,panadol si nurofen alternativ.
M-am speriat ingrozitor.A venit si pediatra azi.A zis sa nu cumva sa-l mai duc la gradi,ca pina la 3 ani n-au nici un fel de imunitate si il chinui.Nu stiu ce dracu sa ma fac.Iar el de cite ori am iesit in coleciv a facut cite-o pocitanie.
Bineinteles ca si pe mine m-a lovit.Ma dor capul,gitul,oasele...zilele.

Scuza ca n-am citit din urma.Ma simt ca o cirpa,iar T e agatat de mine.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aoleu leea, 42! Aveti graja de voi, multa sanatate la puiu' mic.

joy si eu zic ca madau, nu cumva faci tu niste greseli?
2 la mana: nu poate veni soacra, mama sau sora ta sa stea cu tine la inceput, sa te ajute cu amandoi?

La mine a stat soacra 1 luna la Nati si taaare bine a fost.

--------
Va multumesc tuturor pentru
maria cam acum incep scoala si eram deja intr-o depresie profesionala, deja a fost prea multa vacanta, ma simteam inutila... etc.

Adevarul e ca trebuie sa ma focalizez pe un loc de munca (ori sa caut altul ori sa-l iau pe asta in serios) poate asa nu mi-o mai sta gandul la bb3.

Desi azi in parc ghici ce planuri faceam...

Ma simt baba.. fizic vorbind, nush cum sa zic. Altele la 29 de ani inca nici nu-si pun problema de bb, or eu am terminat capitolul, tot ce mai astept de la corpul meu e sa imbatraneasca frumos...

Cu grasa - m-am apucat de cura de slabire light de cand am venit din Spania si vad ca rezultate sunt, lente dar sunt.

Metoda de iesit din depresie - shoppingul, ca in ultima vreme numai pt fete am cumparat. Dar n-aveam niciun chef de shopping simtindu-ma grasa

Noki tu ai o constitutie mai solia si nu pari grasa. Eu am oase mici si sunt firava: la 44 de kile sunt slaba, iar la 49 grasa. Ies in evidenta - burta, coapse, fund.

Hai sa slabim impreuna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by Ripley
Am fost la control ca ma durea bazinul... cica poate oricand sa apara micuta, acuma isi vara capsorul printre oasele mele, saracuta crede ca pe acolo iese :))

Aoleu ce m-ai emotionat
Pai ce vrei si tu, la 38+ ???

O pupam pe Ana!

Pischi bravo Alexandrei pentru pampersi!

Nati se pune jos, pe vine, cand face pipi si kk, dar daca o pui pe olita se inhiba si nu face.
Pe de alta parte nici eu nu ma grabesc pt ca as dori sa mai treaca iarna asta cu body-uri si sa nu ma opreasca in plina strada pe ger ca vrea pipi.

madau multumesc de intrebare.
a zis ca ginecologic sunt OK, sa vina si rezultatul la PAP's, se palpeaza niste chestii la un san dar nu sunt f ingrijoratoare, e totusi de facut ecografia aia, nu urgent dar sa o fac.

Daca n-oi putea prinde programare la Medicover la doctorul respectiv l-oi fugari prin Fundeni, ce sa fac?!

Sunt porci aia de la Medicover. Porci si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mi-e dor de voi!

Ma bucur ca a intrat si cuscra sa dea vesti RIPLEY iti tin pumnii sa fie totul bine si sa vedem in curand poze cu micuta Iris!

LAVI ma alatur si eu cu o gama intreaga de pe spinarea ta! Pai daca tu la 29 te simti asa, noi astea, saltate de 30, ce sa mai zicem, huh? Ia pune mana si cauta job-ul ala stimulativ, ca am impresia ca totul pleaca de la non-valorizarea cotidiana, esti fara un picior daca nu te sprijini si in partea profesionala. Eu iti fac galerie intensa. [pup[

NOKI, bafta cu intoarcerea la serviciu. Ce vei face cu Sarah? Va sta cu bona+mama? Sigur te vei simti mai bine!

ANDA, am uitat sa scriu ca si eu fac galerie tot gradinitei! Se va da pe brazda si Nic, pana la urma. Che are recital in fiecare dimineata, plange jalnic ca nu vrea "la copii", dar la 5 minute dupa ce il "predam" se linisteste si preia controlul. Da tonul la muzica si dans pe acolo, de ziceau educatoarele ca se simt ca la nunta.

LEEA, Doamne, ce sperietura! Ma gandesc la voi si sper sa fie bine cu T. cat mai repede.

JOY, atatea as avea sa-ti spun...! IN primul rand, chestia cu tinutul in brate deja o simt si eu la Anna, ma lupt cu dorinta si placerea de a o tine pentru ca stiu ca mie-mi va fi greu pe urma. A avut tentative cand scartzaia in patut/cosulet, cum o luam, tacea, dar o puneam imediat la loc, la fel o pun rapid si dupa ce suge si vrea sa adoarma la san. Ii transmit cat de multa afectiune pot, dar incerc sa nu repet ce am gresit la Stefan, pe care l-am plimbat/leganat kilometri intregi! Eu zic ca, totusi Alex va fi mai cuminte, asta e feelingul meu, incearca sa crezi in ideea asta. Ma bucur de implicarea lui Cristi, bravo lui! Va pe amandoi.

INA multumesc de ganduril ebune, si eu m-am gandit la voi.

Tania & www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank"> Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Mei, Joy, mei, si io is de parere ca prea raspunzi la fiecare scancet. Pai ce te faci cand vine si Vlad si-i apuca pe-amadoi jalea? Macar pe asta micu' invata-l mai independent, acum cat nu-i Vlad acasa si nu se apuca de concertat amandoi. Garantez ca daca nu il iei atat de des in brate ii trece dorul de asa ceva. Oricum, amandoi baietii sunt superbi si da, seamana extraordinar de bine. Pup mama eroina!

ripley, dupa simptomele tale, parca te vad cu Iris in brate mult mai repede. Sanatate multa!

Leea, mama, ce necaz pe capul tau. Nu stiu ce sa zic ce sa faci in continuare. Poate a fost o conjunctura nefavorabila de gradi + drum la ai tai la tara, vreme aiurea de toamna. Nu cred ca ar fi o solutie retragerea de la gradi. La urma urmei nu-i putem tine in borcane de sticla pana la 3 ani si nimeni nu ne garanteaza ca atunci nu se vor manifesta la fel. depinde de organism. Pupi multi.

Maria(29.11.2005) si Ioana 34+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Pischi, BRAVO pt succesul in campania anti pampers! Ca sa nu aveti emotii nici pe viitor cu udatul saltelei, poti sa-i pui un cearsaf absorbant sub ea, eu folosesc asa ceva cand o schimb pe Maria. Nu mergem nici noi f des in Botanica, dar acum pandesc frunzele colorate, sa le imortalizez

Maria(29.11.2005) si Ioana 34+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

asa intre doua ture de aspirat, vreau sa va salut .
leea - sanatate lui T si putere tie! si ..ce are? ce a zis pediatra?

lavi-pai cum adica baba la 29 , noi aceste doamne, bine de tot trecute de 30 ce sa mai zicem?
pai ,frate si eu am oasele mici ,dar tot nu am 49 de kg,as arata super bine, si eu ziceam ca la 60 arat bine......

joy - multa odihna iti doresc si gandeste pozitiv( cum adica mai ai o indoila?)

pischi - felicitari !! pe noi ne apuca majoratu,dar asta e....

ripley - numai ganduri bune pt tine si pt familia ta!

miri -tot astept sa vina mopul tau fantastic

fetelor -multam pt suport ,sper sa fie o vizita placuta ,eu ma tot strez sa fie totul curat ,mancarea buna si timpul frumos sa putem vizita toate obiectivele avute in vedere.
va pup

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput