Colectia de toamna-iarna 2005 (157)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Maria am schimbat linkul http://www.onetruemedia.com/shared?p=3d35a1a72c923c0c58d571&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza...tot pe drumuri si cu alergatura!

Lavi, daca tu esti grasa, inseamna ca io ies din dimendiunile normale...Despre calificativele baba si proasta nu mai e cazul sa mai zic nimik ca stii ca ti le-ai autoatribuit total pe nemeritate!
Pe mine ma distreaza discutiile rebele si pline de talente ale adolescentilor. Sa zic drept, ma bucur ca am scapat de perioada aia!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

In urma plangerilor absolut revoltatoare cu ingrasatul de pe-aici, m-am dus sa-mi iau o ciocolata sa ma mai bine-dispun, na! Vorba bancului de ieri:

Intra un domn disperat in farmacie si tipa:
- Repede dati-mi ceva pentru diaree,e urgent !!
Farmacistul, care era nou, se streseaza si din gresala ii da un calmant. Domnul, in foarte mare graba, ia medicamentul si pleaca. Dupa cateva ore, domnul cu diaree revine si farmacistul ii spune:
- Mii de scuze domnule. Cred ca din greseala v-am dat un medicament pentru nervi. Cum va simtiti?
La care domnul raspunde: - Full of shit... dar linistiiit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

neata!

am si eu in dimineata asta un of: de cand il stiu, vlad al meu se dezveleste noaptea si in fiecare dimineata il gasesc inghetat. ce sa-i fac? sa-l imbrac gros? transpira!
sac de dormit? nu mai suporta de mult.
ziceti si voi...

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Sunt treaza de la 4 de cand a plecat Marius...m-am bata la loc in pat dar Mirunici nu stiu ce tot visa, ideea e ca atat s-a frichinit si s-a sucit incat m-am dat jos si mi-am aprins televizorul. La pranz cand o culc musai sa ma culc si eu ca altfel sunt zombie.. Astept acum telefon de la tati sa ne spuna cum sunt conditiile pe acolo, cazare, etc...am emotii...dar sunt barbati, nu le trebuie mare branza de conditii

Xandra eu i-am luat Mirunei niste pijamale (salopeta) de la Baby expo, de la Rombaby, sunt usor pufoase pe interior si tare caldurose. Poti incerca si varianta asta. Nici nu transpira in ele, sunt bumbac 100%

Lavi ...ca o meriti! Ce-a zis doctorul, toate bune?

Dordia ce faci, ne mai citesti?

Helep iei vit K cate o fiola pe zi cu 2 zile si o zi inainte de CM, ar trebui sa-l reduca foarte foarte mult ca si cantitate, vit K fiind coagulant. Tot cu cateva zile inainte poti incepe sa iei Clorocalcin, dare se ia mult, cate 1 lingura de 3 ori pe zi, cam cu 3 zile inainte de CM se incepe. Recomandabil sa nu le faci pe ambele in acelsi timp, recomand varianta cu vit K e mai sigura

Bineinteles ca azi am de facut o groaza de drumuri...asa ca ma duc sa spal si sa imbrac maimutza si in cu noi. Ne auzim pe la pranz. Pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Fetelor dragi, scuze ca m-am dat asa la fund in ultima vreme, insa sunt fte ocupata, nu-mi vad capul la birou si acasa... mi-ar trebui ca o zi sa aiba minumum 40 de ore ca sa le pot face pe toate.

Noi suntem bine, crestem si, asa cum v-a zis Ioana, in 10 mergem la nascut Iris. In 9 ma interneaza plus analize, ma trimite acasa si in 10 ma prezint nemancata sa scoatem bb. Mi se pare extrem de ciudat sa merg sa ma taie, mi-e groaza de ora aia cat dureaza operatia si in care voi fi constienta, insa de-abia astept sa aud un tipat adevarat si sa mi se zica "totul e ok" si atunci voi fi fericita.

Ana creste si e plina de personalitate, uneori ma depasesc progresele ei si manifestarile la care nu stiu cum sa reactionez. V-am citit mai tot timpul, asa ca stiu ca si la voi e la fel, ne suprind copiii astia de nu-i drept. E plina de energie, o termina pe bona care alearga dupa ea cu orele prin casa si parc, ma intreb cand o sa mearga normal si fara mea dc vrea ceva si nu in fuga nebuna de nu ne putem tine dupa ea . Incepe sa faca propozitii, stalceste cuvintele insa stie enorm de multe si zilnic vad progrese din toate punctele de vedere. E mare fan numarat, numara tot ce prinde in raza vizuala, o imita pe vara-sa care se matzaie cand vrea ceva, noroc ca uita repede :) Seara dupa ce-si bea lapticul are program de rasfat, se invarte in pat, danseaza, sare de mi-e sa nu sara cu totul din pat (evident tot cel de bb ca in ala mare no way sa stea pe tubu' ei), apoi face kk (noul obicei de 5 zile), si adoarme fara probleme.

Nu va plangeti de copiii slabuti, si Ana e fotomodel in continuare, e chiar cam slabuta acum, insa are zile cand rupe farfuria si zile cand ciuguleste de efectiv ne termina cu 3-4 inghitituri si gata. Asta e soiul ei, decat sa ma stresez ca e grasuta, mai bine o vad energica si vesela si cand vrea sa pape mananca fte bine, cand nu, n-o forteaza nimeni. E desigur enervant sa manance azi un fel cu maaare placere si maine sa il scupie parca e kk, dar noah... ca orice om are pofta sau nu de ceva. Exclus sa-i placa orice chestie de genul: clatite, gris sau orez cu lapte, budinci etc, adica feluri in general fte iubite de alti copii.

Mai revin, si multumesc celor care se gandesc la noi si ne mai scriu pe mess, dc nu raspund inseamna ca s-a sters mesajul, nu din rea-vointa :) Va pup pe toate cu mult drag.
Ripley 38+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Cu sacul de dormit, si Ana a inceput sa le desfaca pe toate din dotare si sa iasa din ele, insa isi da jos si pantalonii de pijama si face balet apoi pe amrginea patului, dupa ce adoarme o impachetam la loc si nu mai are treaba pana dimineata.

Ripley 38+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mi-a ajuns barbatul la destinatie, cica e frumoasa casuta, curata...deci e ok. Acu' peste sa mai prinda.

Ripley nastere usoara, chiar aseara ma gandeam la voi, am vrut sa-ti scriu dar pe urma am uitat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello si de la noi!

Lavi vrei si de la mine? Imediat ma prezint sa prestez.
Chiar vorbeam cu George dimineata ce diferenta mare e intre perceptia trecerii timpului cand ai un copil si atuncicand nu ai. Noi facem 7 ani de la casatorie duminica si pana acum cinci ani nici nu stiam cum s-a dus timpul, dar de doi ani incoace...Simtim si noi ca muncim la ceva si se vede.
Ma gandeam si io la un moment dat daca e ultima data cand port burta cu bb

Miri, super David, e un dulce, eu am vazut la vremea lor si celelalte filmulete, din parc cu baloanele de sapun. E un scump, sa-ti traiasca.

mada, tu chiar astepti sa prinda ceva? Sper ca il pui pe el sa-l curete cand se intoarce.

Maria, ma bucur ca ai renuntat la inhibatul poftelor. Misto banc!

Io astept sa-mi vina barbatul de la servici o fuga sa-mi care sacosele umplute de mine de dimineata la piata, ca nu am cu ce face mancare.

Maria(29.11.2005) si Ioana 34+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata...

ieri nu a mers netu decat spre seara cand a venit cristi si deci io nu am mai avut loc la calc.
am citit tot, am vazut TOATE POZELE, nu nominalizez ca nu am puterea sa o fac.

RIPLEY nastere usoara si refacere rapida (poate nu apuc sa mai intru zilele astea )

MADAU am 2 cunostinte care au fost in Delta (au revenit de curand) si cica nu-i peste. respectivii nu se cunosc, au fost in perioade diferite si in locuri diferite.
cica-i bataie de joc, se plimba cu barcile cu motor, cu atv-ul, cu muzica la maxim...sper ca Marius sa aie noroc.

am citit tot dar nu am energia necesara sa raspund. va multumesc pt sfaturi si pt experientele voastre. you all

ma declar pe deplin convinsa: ALEX SEAMANA CU VLAD. nu numai fizic...ci are exact comportamentul lui vlad.
a plecat cristi la serv la 09:30, eu ma intrerupsesem de la masa ca plangea maimuta si pana acum 5 minute am stat cu el in brate.
cu san, cu completare (data cu lingurita!!!!!) cand il lasam jos urla, de-i dadeam sa suga asa si asa...de-i dadeam cu lingurita la fel lua si nu prea...

ASA CA SE POATE CA SI AL DOILEA SA FIE LA FEL CA PRIMUL. citeam jurnalul lui vladut si acelasi comportament avea, nu dormea, maraia, sugea si nu prea....doar ca la el nu am folosit laptele praf.
va pun si io cateva poze sa-mi spuneti daca seamana maimutele mele.
incepand de aici: http://s81.photobucket.com/albums/j210/joy04_photos/?action=view¤t=IMG_0543.jpg is 4 pozici

si ma duc la culcare ca iara am facut noapte alba.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput