Colectia de toamna-iarna 2005 (157)
Raspunsuri - Pagina 6
ioana_77 spune:
M-a mancat degetul de-am apasat pe montajul anual al Mariei si m-a apucat o boceala cand l-am vazut Hormonii astia, bata-i vina!!!
Maria(29.11.2005) si Ioana 34+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07
lavi02 spune:
Eu o tin pe a mea:
Xandra vezi ca inainte de mamografie (cred ca si de eco) n-ai voie sa folosesti deodorante pe baza de aluminiu pt ca raman mici fragmente pe piele care pot aparea pe imagine si pot fi interpretate gresit.
Anda cu lasatul de fumat.
addya nasoala treaba cu dintele, noroc ca-s de lapte, ce sa mai zic. Eu ma mir taaare ca Silvia n-a patt-o pana acum; de cateva ori ma cam asteptam. (la ultimele buze sparte)
alexandrina spune:
Ioana eu nu ma mai uit la niciun film ca umplu perne intregi de lacrimi. Ultimul a fost "Jerry McGuire" acum cateva luni. Si duminica se uitau Mihai cu taica-su la "Finding Nemo" si-am prins finalul si-am bocit in sughituri.
Parca data trecuta nu eram in halul asta de sensibila...
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
miri__b spune:
Ete pe fi-miu cu "puii".http://www.onetruemedia.com/shared?p=3d35a1a72c923c0c58d571&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Xandra am pus si 2 poze cu shareta sa nu te pacalesti la pret dc il gasesti.
Anda profiti ca te poti lasa pe gratis e fumat?am inteles ca se distribuie gratuit diverse(plasturi alea alea)
Mirela si David - 23.12.2005
Noki_Lara spune:
Mai fetelor, da' muuult mai scrieti!
Io m-am rebucurestinat...din pacate. Adica mie, care-s fana convinsa Bucuresti, cand am stat azi in trafic 45 de minute cu Sarh dupa mine, normal, imi venea sa fug din orasul asta de sa mananc pamantul...
Sunt happy ca mi-am reparat in sfarsit laptopul!Numai ca nu am deloc timp..sunt cu plati de facturi, cumparaturi, alergatura la greu. Plus planuri de intoarcere la serviciu!
Va las amu ca s-a sculat pitica si iesim in parc.Pup colectia draga!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
helep spune:
Ina esti o dulce . Cand citesc la voi prin ce treceti cu adaptarea la colectivitate ma ingrozesc. La noi in plus, mai este si problema limbii (ca si la Rachel dealtfel). Succes si adaptare usoara in contiuare .
Precum ti-a raspuns pumba, vorbeam de Children's Place. Noi avem un outlet mall aici si au niste reduceri super. Deci pe cand o partida de cumparaturi impreuna? Vorbesc serios.
Va rog nu va suparati, stiu ca s-a discutat nu foarte de mult, dar nu mai gasesc subiectul cu pricina - plecam in vacanta in doua saptamani, chiar cand o sa-mi vina 'musafirii' si n-as vrea sa stau si sa plang uitandu-ma la ocean. Varianta cu pilule nu este aplicabila. Stiam si ziceati si voi de vit K. Cum , cand si cat se administreaza?
Sanatate multa colectiei.
Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)
http://s241.photobucket.com/albums/ff301/HelenePrelipceanu/
miri__b spune:
Helep o fiola pe zi, inainte cu 2zile, sau chiar din prima zi a CM.dar pregateste-te ca are un gust... eu n-am putut sa iau decat o zi ca era oribila. am luat in prima zi ptr ca mi-a venit mai devreme dar avut efect erau niste pete si doar ata.impreuna ca asta se mai lua clorocalcin 10 picaturi/zi, alte oribilitAti. dc n-am scris bine ma corecteaza Madau ca de la ea era reteta.
Mirela si David - 23.12.2005
roxisialexia spune:
Salutare colectie draga!
Am intrat sa ii fac galerie andei...lasa-te de fumat dintr-o data, eu am renuntat de o luna .
Succes!
pup toate fetele si toti copilasii...m-a gandesc la voi si va citesc zilnic insa sunt rupta de obosela si nu mai pot scrie, pe curand!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
lavi02 spune:
Am fost ieri la ginecolog, m-a apucat o senzatie nasoala de "fugit ireparabile tempus", ca s-a terminat cu sarcinile si sunt batrana de-acuma. (Dupa ce acum cateva zile m-am hotarat sa-mi bag mintile in cap cu bb3 ca e prea mult din multe pcte de vedere). Ma simt batrana ca am 2 copii marisori si cu asta basta.
Aoleu, si i-am mai vazut si in metrou pe un grup de adolescenti care vorbeau si mi se pareau asa de copilarosi... si eu asa babaaaaa...
Bineinteles ca in afara de batrana ma mai simt si: grasa, urata, proasta, samd.
Si mama rea daca nu scot acum copilu-n parc.
Nici chiar asa! Deci va
maria_alexia spune:
Lavi
Meriti din plin o cafea, cu lichior muuult, sa-ti mai schimbe perspectivele . Ai inceput scoala deja?
Miri, eu una n-am reusit sa gasesc pozele noi, link-ul e la toate albumele...