Colectia de toamna-iarna 2005 (157)
Raspunsuri - Pagina 5
madau spune:
In loc sa fac bagaje stau pe mess cu o prietena, al carei sot merge si el in Delta cu gaska, planuim o cafea la Viena...mai exista doritoare?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Mihaelutat spune:
Madau cand e cafeaua? si mai ales unde e Viena? aia din austria?
Deci barbata-miu e virusat si el, se jeleste prin casa ca o bocitoare cu experienta iar daca ai proasta inspiratie sa il suni, te intampina cu doua tusituri artistice dupa care iti spune ca e grav bolnav, moare si sa ai grija de familia lui. Ma omoara cu zile jelitul lui, nici nu imi mai vine sa ma duc acasa.
Eu iau Omega 3 ca nu ma mai tin picioarle de oboseala, asta dupa 2 ture de nasit si boala lui Titi, iar acum s-a mai imbolnavit si martirul neamului, imi vine sa il trimit pachet la ma-sa. Partea buna rezultata in urma deselor noastre nasituri e ca fi-miu sta cu soacra-mea, manca si chiar doarme cu ea, drept pentru care va fi mult mai des invitata in casa noastra, lucru deloc incercat pana de curand.
Urez cu aceasta ocazie nervi de otel lui Pumba sa faca fata cu succes vizitei, speram noi scurta si placuta a socrilor ei.
Xandra eu am luat carucior sport de la Mothercare, am dat vreo 4.5 mil de lei vechi.Pe instructiunile de folosire se specifica ca tine pana la 16 kg, informatie contrazisa in practica, intru-cat domnul Titi are 15-16 kg, iar bagajele si jucariile mai au vreo 2-3. Pana acum nu a crapat, nu a scartait si a suferite multe drumuri si traume pe masura. Alt avantaj, pe care l-am amortizat la greu, a fost faptul ca spatarul se lasa complet pe spate, iar Titi a dormit tot concediul jumatate din somnul de noapte in carut iar noi am stat la narghilele linistiti. Asta e recenzia mea referitoare la carucioare.
Gata fug la munca de jos
Mihaela
album dn Titi
lavi02 spune:
madau dar eu tot nu inteleg care-i problema: baga si tu macar un week-end de relaxare, we viitor de exemplu; pleci cu fetele la munte undeva. 2 zile cred ca iti ajung, si tie, si lui Sa nu zica ca-l iei de la munca, din timpul saptamanii.
Sa vezi cu ce spor o sa inceapa saptamana urmatoare dupa un we de-asta.
madau spune:
Mihaela cafeaua e la Viena aia din Austria, asa ne-am dori noi, dar il lipsa de altceva, merge si una la Starbucks...cu lichior si ptr Lavi
Lavi i-am smuls aseara promisiunea solemna ca mergem un we la Roma sau la Paris...ca tot ne-a omorat Xandra cu ofertele ei. Acu' s=o mai punem si in practica, ceea ce e mai greu avand in vedere renovarea apartamentului, dar nu imposibila.
Din pacate nu merge sa ies doar cu fetele, ca toate avem copii, si nu ne induram sa-i lasam acasa, cu "responsabilii" lor tatici
Sanatate taticului de d-l Titi..chiar Mihaela...nu ziceai ca si el pleaca la pescuit pe 6?
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
maria_alexia spune:
Daca e vorba de papa, hop si eu
Au deschis pe-aici niste nemtzi repatriati o cafenea unde am baut o cafea vieneza...
Ideea ei era combinatia de cafea tare cu ciocolata, plus frisca si aroma de ceva condimente, cele care se pun si la turta dulce mai "picanta", habar n-am cum se cheama...
La un search rapid vad ca sunt si retete pe net, era ceva asemanator cu www.eva.ro/gastronomie/articol187.html" target="_blank">asta
Cafeaua aia cu e Irish
Mihaelutat spune:
Nu Madau al meu pleca pe 11, deci saptamana viitoare, asta ca sa nu raman peste neprins in Delta.Ai nostrii asigura continuitatea si media unditelor in apa. Eu insa voi transborda piticul la mama, si voi vedea ce fac, ma duc unde oi vedea cu ochii. Parca vad ca stau si eu tot la mama, ca na lenea e mare...
Mihaela
album dn Titi
ioana_77 spune:
Multumim de aprecieri la adresa pozelor.
Maria, chiar eram in niste ipostaze unde nu se vedea burta prea bine si chiar nu am cum arata la fel, ca am pus peste 20 de kg pe mine.Burta oricum e mai mica ca la Maria. BB, in schimb, e la fel de mare
Adyya, si eu cred ca-i vorba de un accident,iti dai seama ce nasol se simte si bunicul. Si eu as turba, dar vorba ta, se putea intampla si cu tine de fata.
xandra, votez pt Chicco 05, noi avem de cand la 7 luni ale Mariei si e in aceeasi stare perfecta de functionare si pot sa zic ca-i solicitat la greu. Este lat, incape un copil mai maricel in el, am inteles ca asta e o problema la caruturile sport, asa ca poate reusesti sa-l vezi - probezi inainte sa-l luati.
Ina, pupam rachel cea frumoasa si pe mamica ei care ne desfata cu placinte
Mei,m-as baga si io la o cafea la Viena sau oriunde, asa am un dor de duca in ultima vreme
Maria(29.11.2005) si Ioana 34+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07
anda77 spune:
mai terminati cu vienele ca nu mai am niciun ban, cu cafelele ca sunt in perioada de numarat tigari in scadere, sunt la a 3-a incercare de lasat de fumat si cafeaua e interzisa in aceasta perioada. plus ca am de lucru! si bomban(esc), dupa cum bine se vede...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Ando face bine cafeaua vieneza la bombaneala..daca nu..macar niste Irish cream, bem noi cafeaua