Colectia de toamna-iarna 2005 (157)
Raspunsuri - Pagina 4
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by anda77
avand in vedere ca eu nu ies din cuvantul cuscra-mii care a propus o fraza de cap de mama de copil, ma conformez si va spun ca educatoarele au inceput sa-l alerge pe nichita cu mancarea la pranz deoarece le-am spus ca altfel il retrag de la gradinita ca slabeste, fara suparare, mai vreau sa-i transmit inei ca sunt in cuget si-n simtiri alaturi de ea si sper ca rachelina va depasi momentul asta mai sensibil la cresa si ca eu o s-o ascult si voi mai avea rabdare cu nichita in privinta gradinitei, mai vreau sa va spun ca si eu stiam ca e ok mamografia dupa 30 de ani, david al lui miri ar trebui sa mai stea inca o zi in casa dupa viroza, chiar dk n-a facut asta noapte febra, pediatrul meu zice 3 zile dupa ultima zi de febra stam in casa, apoi mai vreau sa ma minunez cate bagaje face madau, ca de 3 zile ne tot zice ca-l pregateste pe marius pentru delta:), zici ca se duce la vanatoare de crocodili in africa, nu la pescuit pestisori de delta:) dar ii urez spor la treaba de valize:), mai vreau sa intreb ce fac bic, alinus si fee, de fee stiu sigur ca citeste ca bigbrother , dar nu intra sa zica nimik ca cica nu are mereu ce povesti:), dar o rog sa intre sa ne spuna ce mai face scumpul blond de daniel, pe alinus vreau s-o intreb ce se mai intampla prin olanda, adik ce mai face missa, nu situatia geo-politica, plus ca imi e fte dor de posturile concise ale lui bic:); acum ma voi duce la treaba ca am un vraf de documente si azi chiar grele rau, de-alea de nu merge daca nu ma concentrez, fac greseli, dar voi mai trage cu okiul pe DC azi si nu in ultimul rand, trebuie s-o mai incurajez o data pe xandra sa-i dea naibii de bani:), adik sa le dea drumul si sa plateasca excursia la paris ca vede ea cum se descurca p-orma:) si va urez o zi buna in aceeasi fraza, sper ca nu v-au sarit dioptriile cu inca un numar citind acest mesaj, dar trebuie sa spun tot intr-o fraza ca sa vada cuscra ca sunt receptiva la propunerile ei:))
mami de poet(09.12.2005)
anda, oricum ma gandesc serios sa-ti urmez sfatul. poate ma duc prin nov-dec!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
lavi02 spune:
Xandra hai ca ma mobilizasi cu eco mamara.
Vad ca medicul recomandat de dr meu gine e recomandat si pe forumuri si mai e si responsabil cu cursul de eco mamara la UMF.
Dar cica programarea dureaza cateva luni
madau spune:
Anda ar trebui sa fie mandda Ina cu asa o cuscra ascultatoare. Fac bagaje soro, ca am de pus o groaza, scule, veste, pelerine de ploaie....si o am si pe maimutza aci care ma saboteaza la greu...io le pun in geanta si ea le scoate. Mai bag cate un ochi si pe la voi, unul la ciorba...si cica de ce-s zevzeaca seara
Xandra eu iti recomand Inglesina Trip, e foarte bun
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
intr-o fraza: fetelor, v-as intreba daca ati innebunit ca saraca xandra v-a cerut pareri de carucior ieftin si bun , nu scump si bun, ce-i aia chicco si aoleu, si mai rau, inglesina, fata are cheltuieli mari de deplasare anu' asta; baga xandro un carucior de-ala tip hamac, sunt perfecte pt copii de varsta alor nostri, usoare si mai ieftine decat celelalte, vezi si tu pe net.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Xandra uite aici informatii despre treaba cu sanii:
http://www.medicover.com/ro/ro/ro/Default.aspx?TabId=1429
Astia zic ca prima mamografie ar trebui facuta la 30 de ani pt femeile cu antecedente familiale si la 40 de ani la cele fara.
madau pai tot tu-i faci bagajele ?
M-ai ametit: voi cate carucioare ati schimbat pana acum?
Ina bne ai trecut pe la noi!
madau spune:
Anda io pe Inglesina am dat 2.3 mil, asa ca zic ca nu e chiar asa de exagerat.
Lavi am schimbat 4 . Cine sa-i faca bagajele, tot io
Miruna e in zi mare azi, dupa ce mi-a scris toata sufrageria cu creioane cerate, acu s-a taiat la deget, se uita la badaj si se jeleste. Si e abia inceputul....iar ma apuca deprimarea ca raman singura pana duminica
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
quote:
Originally posted by madau
aaa, pai e bun pretul, io stiam ca e muuuult mai scumpa marca asta
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Bineinteles ca nu ma pot programa la eco mamara, cica programaza doar abonatii Medicover la el pe luna octombrie iar pe noiembrie... abia pe 22 oct se afla programul doctorului si daca programeaza sau nu neabonati.
Mai lucreaza si la Fundeni dr asta, dar sa umblu dupa el prin spitale, fara sa-l cunosc...
Of!
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by madau
DE UNDE L-AI LUAT?
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
madau spune:
Xandra eu l-am luat chiar de la eid e pe site, www.ingelsina.ro, am prins o oferta, doar la culoarea asta pe care i-am luat-o Mirunei...dar e buna, ca fiind bleumarin se intretine usor. Vezi daca mai au ceva acum.
Dar iti recomand si asta :
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=3375 - l-am vazut in magazin, e super rezistent si merita la banii astia - CAM
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=239 - iarasi o varianta buna, are o prietena,e super usor