Retusare sanii-pro sau contra
Raspunsuri - Pagina 7
otilica74 spune:
kali, mai bine mai cauta daca e 4000E la Bacau mie mi se pare ca platesti renume, la noi e la jumatate si dupa cum vezi sunt rezultate f. bune "parerea mea". ![]()
aidaciolac spune:
Clinici in Timisoara sunt? Pt un lifting si micsorare
... fiecare cu ce il doare ![]()
In prima faza as vrea o consultatie si o evaluare sa stiu si eu cat mai am de asteptat ... ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Ei chiar nu stiti clinica buna in Timisoara? Hm!

Matza Emma in actiune
kali spune:
Aida, http://www.brol.ro/
Daca dai search pe net, gasesti si impresii ale celor care si-au facut operatii acolo.
Otilica, merci de sugestie. Mai am timp sa ma hotarasc. Pana atunci numai bine mai aflu impresii ale celor care si-au facut implant... plus ca sunt si curioasa de la ce vine diferenta asta de pret; poate ca e justificata in vreun fel...
Pe de alta parte mi-e peste mana sa-mi fac la Bucuresti, Timisoara, etc. din cauza distantei.
Tre' sa cuget bine inainte de a lua o hotarare definitiva...
Oana
si
Alexia Ioana (25.12.2005)
amyarabella spune:
Da mi-asi face daca nu as fi multumita de ei .
Mult succes !!!
mami Amy si bebe Stefan
Laura T spune:
Fetelor, tocmai va scrisesem un ditamai raspuns, si catre sfarsit am apasat ceva aiurea si...l-am pierdut!
Offf, incerc sa reiau: deci am fost azi la consultatie si masuratori la Bacau, la inceput mi s-a dat un material sa citesc, apoi am completat un formular-chestionar de 3 pagini, apoi (dupa vreo ora jumate) am intrat in cabinet. Intai am discutat putin cu asistenta d-lui dr, mi s-au aratat tipurile si formele de implanturi, apoi a venit d-l dr. Intai mi-a pus cateva intrebari, sa vada cat sunt de hotarata, am discutat putin despre riscuri, apoi a trecut la desene
(cu markerul pe piele) si masuratori (stiam la ce sa ma astept ca vizionasem toate filmuletele pe site-ul lui). A durat cam 30 de min, softul a stabilit niste limite in functie de corpul si dorintele mele, apoi am fost pusa sa aleg tipul dorit, forma, marimea etc si am facut simularea atat pe calculator cat si live, cu ajutorul unei bustiere (de care voi purta apoi) si a unui maieutz, mi-am dat acordul pt comandarea protezelor (Matrix 510DG anatomice, gel siliconic coeziv cu 2 consistente, cu memorie de forma, 290g...ultima generatie) si am iesit. Apoi am intrat in alta camera cu altcineva si am fixat data operatiei (24 oct, am avut noroc ca tocmai sunase cineva sa amane o operatie, altfel era liber abia peste o luna), mi s-a dat lista de analize, prospectul protezelor alese, instructiuni pre si post-operatorii si gata! Am platit 100 euro care se vor scadea din costul operatiei (3900 euro, cuprinde toate cele 7-8 consulturi post-op., manopera, proteze, spitalizare, bustiera).
Daca mai doriti sa aflati altceva, spuneti-mi, va raspund cu placere. Eu abia astept sa ma vad dupa ![]()
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
otilica74 spune:
kali, eu m-am interesat doar de ridicare de san, fara implant (proteze), caci chiar nu am nevoie, ma gandesc ca poate sunt trecuta protezele, separat?
Poate ne raspund fetele?
LauraT tie ti-a pus separat protezele, la plata?
XIO spune:
Aida , la dr. Bratu poti merge linistita , clinica Brol. ;)
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
aidaciolac spune:
Xio merci mult! Am auzit si eu de dr. Bratu , dar ma gandesc ca pana o sa ma operez eu trebuie mai intai sa scad mult in greutate , sa ma las de fumat (asta nu e o problema) si sa strang suma. 3.000E e destul dar nu imposibil.
Asa ca dupa mine pana in toamna urmatoare trebuie sa-mi rezolv problemele astea. Oare reusesc?
Fetelor ma bucur ca ajungeti sa va impliniti un vis. Felicitari
si sanatate si sa iasa asa cum va doriti!

Matza Emma in actiune
Laura T spune:
quote:
Originally posted by otilica74
LauraT tie ti-a pus separat protezele, la plata?
Mamica de Davidut(2 dec. 2004)
Inca nu iti pot raspunde, caci nu am platit, platesc atunci la operatie. Din cate stiu eu, protezele costa cam 1800 euro din cei 3900.
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi