Retusare sanii-pro sau contra

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

Inca nu iti pot raspunde, caci nu am platit, platesc atunci la operatie. Din cate stiu eu, protezele costa cam 1800 euro din cei 3900.

Asa ma gandeam si eu, probabil ca multi nu spun asta pe site, dar 2000E operatia plus protezele tot acolo ajungi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Otilica74,
eu cred ca daca are autorizatie de functionare este si chirurg plastician...tu ce zici?
Profesia de baza? Pai un medic cand termina facultatea aia de medicina se "specializeaza". Iar tu imi vorbesti practic de doua specializari dermatologie si chirurgie!!! Mai ai putin si imi spui ca a merge la veterinar si la uman este acelasi lucru...Personal am un foarte mare respect pentru medici, nu de alta dar intamplator am avut parte de medici de cand ma stiu.
Dermatologul e cu treaba lui, chirurgul cu a lui. Sigur ca daca ii spui unde te doare o sa stie ce medicament sa iti prescrie, pentru ca la baza sunt medici toti, dar totusi...de asta exista specializari.
Chirurgul pe mana caruia m-am lasat avea mai mult decat o "certificare", ci un perete intreg de diplome. Nu te supara, dar cel mai important este sa nu iti risti sanatatea.
Pretul operatiei a fost de 2000 E, mi se pare enorm cat dai Laura T, in care am platit absolut tot, inclusiv implantul.
1800 E este un pret mult prea mare, gravitatia este aceeasi din pacate. Pretul implantelor este de aproximativ 700 E, iar povestea aia cu Matrix este pur si simplu o firma. Tot gel coeziv...
Dar nu mai comentez, fiecare cu alegerea ei, eu am facut-o si sunt foarte multumita de rezultat.
Otilica, daca vrei mergi la un cotrol la Dr. Voicu si o sa te convingi singura. :)
Eu am ajuns la el prin recomandarea unei fete si imi vorbea atat de frumos despre el, chiar ma gandeam ce-o avea asta asa special de tot il lauda atat...si cand am ajuns la el am inteles, este un om care te face sa te simti foarte bine, este foarte placut ca om inainte de a fi medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Gata, am facut-o! Recuperarea mi se pare foarte usoara si nu am cuvinte sa-i multumesc dr. Stan..., e un artist!

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Laura felicitari , vrem sa stim tot.
Cat a durat operatia , cum te simti , te doare .... tot.

si sper sa fie asa cum vrei tu.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

quote:
Originally posted by Laura T

Gata, am facut-o! Recuperarea mi se pare foarte usoara si nu am cuvinte sa-i multumesc dr. Stan..., e un artist!

poze_noi

Te invidiez (in sensul bun!). Abia astept sa pot sa zic si eu asta!
Si eu vreau sa stiu tot, daca nu e prea mare efortul pentru tine.

Oana si Alexia Ioana (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Carrye, ne poti spune mai multe despre dr. Radu Voicu? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

Laura T, fataaaa pune poze si repedeeeee!!!
Si detalii mai multe ca ne curg balele, ne taiem venele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Inca nu pun poze ca nu au forma finala, dar va voi pune in curand ceva poze imbracata ...
Operatia am facut-o la Clinica Medical Service in Bacau, a durat 2 ore, dupa care am mai stat la terapie intensiva inca vreo 2 pana m-am trezit ca lumea (am avut anestezie generala), apoi am venit in salon pe picioarele mele (ajutata). Aveam deja pe mine bustiera speciala, pe care inca o mai am (nu chiar pe asta, ci pe cea de rezerva, caci mi s-au dat 2, sa le pot spala pe rand) si mai trebuie sa o port o luna zi si noapte. In primele 5-6 zile am fost destul de umflata (se dezumfla de tot in 3-4 saptamani, se mai si lasa putin si capata forma finala), dar nu pot spune ca am simtit durere, ci doar ca o febra musculara in primele 2-3 zile si apoi doar tensiune (cele care au alaptat stiu ce inseamna asta, e similara senzatia), pe care o combat cu gheata din cand in cand. Mi s-a parut super-usoara recuperarea, deja sambata am mers cu familia vreo 4-5 ore prin oras (operatia a fost miercuri), luni am reinceput sa merg la servici si sa conduc, iau inca niste medicamente (antibiotic, miorelaxante, vitamine C si E), dar pot misca fara probleme mainile si deja ma bucur cand ma probez cu tzoalele mai sexy (care inainte stateau ca pe gard, iar acum...alta viata!) si cu costumele de baie.
Apreciez ca de la masura 70A voi trece la un 70C, nu le am enorme caci nici nu mi-am dorit asta, sunt fericita posesoare a unor implanturi Matrix 510 Dual Gel (gel siliconic coeziv cu 2 consistente diferite si forma anatomica, cu certificat de garantie pe viata, cu serie, trecute separat pe factura, ca tot ma intreba cineva dintre voi inainte ;numai acestea au facut 1800 euro!), 290cc...ce sa va mai spun? singurul regret la momentul acesta este ca nu am facut acest pas mai demult, adica acum 3-4 ani, dupa ce am slabit dupa a doua nastere.
Sambata ma duc la controlul de 10 zile (la clinica din Bucuresti de aceasta data, imi e mai aproape, iar d-nul dr vine in Bucuresti cam o data la 2 saptamani pentru consulturi), unde mi se vor scoate cele 2 leucoplasturi de hartie pe care le am peste incizii si voi vedea cum arata si acestea (stiu ca sunt de 5cm lungime fiecare, sub sani bineinteles).
Daca mai vreti sa stiti ceva, intrebati-ma si va raspund cu placere!

poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Laura T, felicitari! iti doresc o recuperare usoara.
P.S. Poze, poze, pozeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Laura, felicitari pentru operatie!

Ma bucura mult tot ce ai scris si m-a ajutat. Eu sunt programata la consultatie la dr. Stan pe 17 noiembrie (in Bucuresti) si pana acum nu am gasit pe net povestite atat de exact si de util, experientele operatiilor la el. Am vazut si eu cum se desfasoara operatia si asta as fi vrut sa le spun fetelor despre diferenta de pret: tehnica operatorie pe care o foloseste Stan este total diferita de ce fac ceilalti medici. Pentru asta, care presupune zero hemorgie si zero drenaje, implicit refacere excelenta si scaderea dramatica a riscurilor de complicatii, eu sunt dispusa sa dau 1000-2000 Euro in plus fata de "pretul pietei" deci sa platesc 4000 Euro operatia.

Implanturile cu gel coeziv pe care le foloseste mi se par si mie cea mai bun solutie, dar poate ca nu-s unice, le-or mai folosi si altii (nu stiu!). Se stie ca cele cu gel coeziv sunt cele mai scumpe, pretul lor e mult mai mare decat al celor saline sau umplute cu silicon.

Cam asta vroiam sa spun si..ca astept cu gura cascata ce mai au de spus fetele care au facut deja interventia si in special Laura pentru ca a ales acelasi medic si procedura ca si mine!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput