Retusare sanii-pro sau contra

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kali spune:

quote:
Originally posted by RalMar

Sunt de acord cu aproape orice te face sa te simti mai bine! Si pe mine ma bate gandul sa-mi fac o operatie de marire, si deocamdata caut doctori; am auzit de o clinica din bacau foarte buna.

He, hee... exact ce-mi doresc si eu, mai ales ca dupa alaptare marimea bustului meu a scazut considerabil. Sanii sunt frumosi ca forma dar... nu prea mai am "inaintare".
La clinica din Bacau m-am oprit si eu... operatia vreau sa o fac prin febr. Cica pentru programare la un consult trebuie sa sun cu aprox. 3 sapt. inainte, asa ca m-am linistit deocamdata (sper sa nu ma ia cu frica intre timp si sa ma razgandesc). Oricum, decizia finala o iau abia dupa ce vorbesc cu medicul... n-as putea spune ca-s 100% sigura.
Mi se pare spectaculos faptul ca ei promit recuperare in 24 ore, fara dureri sau discomfort. Oare?!

Oana si Alexia Ioana (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Andreea81, bustiera nu arata rau deloc, este o bustiera care iti ajuta sanii sa se fixeze, e putin mai lata la umeri, se inchide in fata cu fermoar sa iti fie usor. La mine a fost mai dificil pentru ca venea vara si vroiam si eu sa port bustiere si a trebuit sa port tricouri....
Din pacate ele sunt albe, mi-a fost greu dupa vreo 2-3 zile cand a trebuit sa o spal ca deh...imi tineam sanii in palme de frica sa nu ma doara, aveam senzatia ca or sa imi cada :) erau grei si nu eram obisnuita.
Kali, tu stii la ce te bagi? Operatie la Bacau? Te-ai gandit la costuri?
La faptul ca o sa te intorci operata de acolo? La faptul ca va trebui sa mergi la consultatii post-operatorii?
Daca vrei neaparat sa mergi la un medic doar pentru notorietatea lui, intereseaza-te mai bine ca opereaza si in Bucuresti. Bineinteles, daca esti dispusa sa astepti atat pentru o operatie de o ora...si sa suporti peste 4000 euro....Multa bafta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carrye
Kali, tu stii la ce te bagi? Operatie la Bacau? Te-ai gandit la costuri?
La faptul ca o sa te intorci operata de acolo? La faptul ca va trebui sa mergi la consultatii post-operatorii?
Daca vrei neaparat sa mergi la un medic doar pentru notorietatea lui, intereseaza-te mai bine ca opereaza si in Bucuresti. Bineinteles, daca esti dispusa sa astepti atat pentru o operatie de o ora...si sa suporti peste 4000 euro....Multa bafta!

Teoretic stiu in ce ma bag... si nu merg la Bacau de dragul notorietatii medicului, ci pentru faptul ca e cea mai apropiata clinica cu referinte foarte bune, de orasul in care locuiesc. Stau in Suceava si fac 2 ore cu masina pana acolo, deci- da, m-am gandit si la faptul ca trebuie sa ma intorc de acolo... si la consultatiile postoperatorii... si ca am un copil mic de crescut si nu pot lipsi nu stiu cat de acasa... m-am gandit la multe, inclusiv la partea financiara. Despre aceasta din urma inca nu pot vorbi pentru ca nu am date concrete, dar- dupa cum am mai spus- voi lua o hotarare definitiva dupa ce stau de vorba cu medicul.
Daca diferenta de pret va fi mult prea mare si nu se va justifica, ma voi reorienta: Cluj, Timisoara si in cele din urma Bucuresti... oricare dintre variante e buna, dar acum discutam discutii atata vreme cat eu inca nici macar n-am fost la o consultatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Uite ca la asta nu m-am gandit, bucuresteanca ce sunt, imi cer scuze...:P Dar oricum, iti spun sigur ca la Bacau la Dr. Stan preturile sunt enorme. Sper sa reusesti sa gasesti o alternativa.
Oricum, mai ai timp, poate mai aflu ceva despre clinici cu recomandari bune in zona aia si te anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

De 4 ani ma tot gandesc la implant, dupa a doua sarcina am ramas cu si mai putin decat inainte (si datorita faptului ca am slabit: port masura 70A), dar acum m-am hotarat in sfarsit si sambata merg la Bacau la dr. Stan la consultatie si masuratori, cu speranta ca la sfarsitul lunii ma opereaza. La Bucuresti nu opereaza, doar consulta (eu am preferat sa merg la Bacau caci nu mai aveam rabdare 1-2 saptamani pana venea la Bucuresti). Consultatia nu costa nimic daca e doar "de principiu" (10 min) sau costa 100 euro daca esti decisa si vrei deja si masuratorile pt stabilirea computerizata a masurii implantului (in functie de "configuratia" actuala se stabilesc niste limite, dupa care alege pacienta dimensiunea si forma exacta), caz in care consultul dureaza o ora si cei 100 euro se scad din pretul operatiei (3900 euro). Va spun acestea pt ca am intrebat la telefon, ca sa stiu la ce sa ma astept. Sambata seara va voi putea da mai multe amanunte, daca va intereseaza.

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura T
Sambata seara va voi putea da mai multe amanunte, daca va intereseaza.

Multumesc pentru amanunte. Chiar ma intereseaza detaliile, asa ca te rog sa nu ma uiti.
Astept vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

BUNA , SUNT NOUA SI SPER SA NU PAR O MUSCA IN LAPTE :)
In 30 oct sunt programata la clinica Artis3 din Cluj pt implant mamar. Am sa va trimit poze la sfarsit ca sa vedeti inainte/dupa.
Clinica este super, medicul simpatic si ma costa 2300 euro. Eu imi fac in aceasi zi injectii cu botox la axile fiindca transpir foarte tare acolo si este enervant ca nu pot purta orice bluza sau rochie doresc. Pt ca le fac in aceasi zi ma costa total 2500 de euro...mult dar merita. Am sani mici si lasati...dupa bebe si alaptat cred ca multe avem problema asta. Pentru cele care cred ca sportul ajuta sa le faca inapoi o veste trista: am lucrat ca instructor de fitness si va pot spune din experienta ca nu cresc sanii, nu se ridica sanii ci se intaresc muschii pectorali si eventual pielea devine mai ferma. Recomand sportul si cremele pentru intretinere.
L-am intrebat pe medic de durerile de dupa si mi-a spus clar ca sunt anlcezice care fac foarte suportabila perioada plus ca eu am trecut printr-o cezariana care sincer a fost f usoara. Cred ca tare depinde de felul omului si de puterea de a rabda, accepta, lupta cu situatia in care se afla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

Carrye, inainte sa deschid subiectul asta m-am documentat...inchipuieti...chiar am luat legatura cu Dr. Leventer care are o clinica se numeste Dermaestet, parca, unde se fac astfel de operatii, eu cred ca daca are autorizatie de functionare este si chirurg plastician...tu ce zici?
Mi-a recomandat sa astept cel putin trei luni dupa ce intarc,ptr o consultatie, urmeaza sa iau legatura din nou cu dumneaei, macar ptr un consult.
Eu ma refeream la profesia de baza cea practicata zi de zi, ptr ca majoritatea chirurgilor plasticieni care au cabinete, lucreaza si in spitale si au, poate,si o alta specializare, zic si eu...
Probabil ca unii or lucra chiar la chirurgie plastica si reparatorie, dar nu toti, imi inchipui ca asta era ideea ta?
Eu personal as prefera sa mai stie si altceva in afara de taiat si cusut. Nu am auzit de medicul care te-a operat pe tine,deci nu te pot contrazice, din cauza asta astept concluziile tale, findca ai trecut pe aici, si m-ai convins sa ma interesez mai indeaprope de acest medic.

Mergi la inceput

Carrye, si daca doresti numai ridicare (mastopexie) ai idee cat costa?
Tu ai avut protezele trecute la plata separat?
Abdominoplastia cat o fii?
Am inceput sa ma arunc!
Dar parca as arunca si niste pieleicica cu vergeturi
Laura T, ce intrebare e asta?
NORMAL ca ne intereseaza ptr asta intram aici, NEAPARAT sa ne tii la curent, iti ramanem recunoscatoare noi cele care stam la rand

Mergi la inceput

Deus, BAGA MARE, iti cam dau dreptate dupa lupte seculare nu am rezultate prea mari, astept sa vad si eu rezultatele

Mergi la inceput