Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 (50)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Patricia te-am vazut, de activa nu sunt prea activa nici pe forum nici altfel....(hai ca am zis o prostie... dar nu ma mai lupt ca am obosit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, si eu te inteleg, deoarece si eu, ca si multe altele, am simtit acelasi lucru, dar eu in general le " urechez" cu un mesaj mai dur asa... ;)
Cred ca de noi depinde ca acest subiect sa fie ce ar trebui sa fie.
In general nu imi plac raspunsurile scurte, fara prea multe explicatii, eventual doar ca raspuns la o intrebare, dar la o adica, fiecare are dreptul sa faca cum considera.
E limpede ca lumina zilei ca subiectul nostru nu este nici pe departe ce ar trebui sa fie, dar nici cu forta nu se poate.
Eu cred ca este vorba despre dezinteres, nu neaparat rea vointa.
Nu cred ca cineva isi propune sa nu raspunda intentionat, ci pur si simplu nu reprezinta interes ce fac altii copii.
Una peste alta, ori acceptam situatia cum e, ori ne retragem, ca alta cale nu exista.

Imi pare rau ca ati fost bolnave. Sanatate multa Rebeccai.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Crinuta hai sa nu fim prea dure... poate ca lipsa de timp ne face sa nu fim tot timpul foarte prezente. Eu cel putin povestesc pentru ca imi face mie placere, imi place si sa primesc comentarii dar nu cred ca este obligatoriu.... Chiar daca citesc nu reusesc totdeauna sa dau un feed back... dar nici nu am crezut ca se poate supara cineva.

Mergi la inceput

Pai nici nu se mai supara nimeni, dupa cum observi. Am capatat imunitate...
Tocmai am spus, ca nu cred ca este vorba de rea vointa, ci mai degraba de delasare, dar nu ai cum sa nu iti fie putin ciuda cand vezi ce frumos se povesteste la alte subiecte, si sunt convinsa ca multe gandesc exact ca mine.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Bubule, cand afli ce se ascunde in burtica?

Tomasa, ce face Maria? Dar Tudor cum s-a adaptat noii situatii?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Buna dimineata!!! Cred ca daca am face un studiu am vedea ca intre ora de plecare de la serviciu si ora de culcare a piticilor se scrie forte putin. Avem activitate, nu?

Fetelor copilasii vostri au momente cand se prefac ca sunt bebelusi? Al meu are o mare placere sa ii povestesc de cand era el mic si uneori chiar sa-l duc de manute ca atunci cand invata sa mearga. La noi la bloc sunt multi copii mici si ii vede si vrea si el sa mai fie mic. Daca ar sti el catr de p[utin a trecut de cand era asa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ana-Maria, te inteleg foarte bine. dar daca vrei cu adevarat ceva, nu asta e solutia, trebuie sa gasesti pe undeva pe acolo fortza de lupta si optimismul.

Crinuta, am fost bolnave, o boala dupa alta, 2 rinduri de antibiotice, azi a mers la cresa, sa speram ca va fi ok o perioada. La cresa cica nu a fost nimeni bolnav; cred ca pasam microbii in familie de la unul la altul.

si mie imi place mult sa citesc despre toti copiii, e perioada cea mai frumoasa, a vorbitului, a perlelor, a prostiutelor, daca parca nu au nici un farmec daca sint povestite si raman asa, fara nici un ecou; pe de alta parte, mi-ar placea sa mai povestim si despre altceva, despre noi, bancuri, nu doar sa dam un raport scurt ce am mai facut, mincat, etc. cind am intrebat de intilnire, nu mi-a raspus decit ana-maria, (nu ca nu mi-ar fi placut sa ma intilnesc numai cu eaca sint sigura ca aveam multe sa ne povestim) samd.

sa nu inteleaga nimeni ca m-am suparat sau ceva de genul asta, dar simt ca e ca o relatie din aia care nu mai merge, dar incercam sa nu o lasam sa moara de tot .

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Ana Maria,

el are rar asemenea momente. In general vrea sa fie mare, sa aibe grija de toti, de mine in special ( spune " mama este mica").
Banuiesc ca asemenea situatii apar in special cand apare bb2, si atunci intervine putina gelozie, dar nu e cazul tau.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ana_Maria, deci cf studiului, in timpul serviciului sintem cel mai active, nu??

Rebecca nu se simte bebelus, doar ca a avut o perioada asta-vara cind in gasca noastra apoaruse in bb cu carucior, sa vrea din nou cu caruciorul afara. asa ca, dupa ce inca de la inceputul primaverii ieseam cu tricicleta sau masinuta, spre sf verii+toamna am iesit cu carutul (nu zic ca m-am plins, pt ca mersul in parc e mult mai lejer si rapid cu caruciorul);

voi le mai dati laptele cu biberonul?? ca noi inca nu am renuntat la el.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Ai dreptate Patricia.
Eu atunci nu am raspuns legat de intalnire, deoarece eram intr-on perioada grea si imi era imposibil sa ajung, dar daca pe viitor planuiti asa ceva, here i am.

Da, si Rayan bea laptele ( de 2 ori pe zi) tot in biberon. Nu vrea sa renunte la acest ritual.
V-am spus ca am mai avut o incercare sa trecem la lapte de vaca, incercare esuata, la care primea replica" nu veau vaca, eu veau milumil"....
Am incercat sa il pacalim, nu tine. CUm il gusta se prinde ca nu e Milumil si il refuza. Ma intreb pana la ce varsta o vom tine asa....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput