Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 (50)
Raspunsuri - Pagina 4
V. Erica spune:
La multi ani, Shobo! Multi inainte alaturi de cei dragi!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
crinuta spune:
La multi ani Shobo.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
kita spune:
La multi ani Shobo, si sa te bucuri din plin de cea de a doua sarcina, ca si de Codrin; Distractie mare in familia Shobo in seara asta, Nu?
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
kris spune:
Shobo! Sa fii sanatoasa si sa-ti dea Domnul tot ce iti doresti!
Iar surorii tale ii doresc mult laptic si tot ce e mai bine pt puiul ei!
Crinuta, minciunelele, sunt de genul :"mami nu mai pot sa mananc ca ma doare capul.." ; " mami ? mamaica mi-a dat voie sa fac cutare lucru!" sau tataicu ma lasa sa fac cutare!//stii mami..binenteles ca la ? mea ca: mamaica m-a tuns la gradi? Mi se paruse ca i se scurtase bretonul...
Ana_ MAria, iti multumesc pt apreciere, ca si Danei, Crinutei!
Toti copii sunt unici si minunati!
Va imbratisez!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
Ne place la gradi, da sa si stam cu mamaie..fie la birou, fie la grupa. Ne place mult la engleza, la ultimul mini-curs, am invatat sa numaram pana la 3.
Astazi am fost la circ..si ne-a placut, dar nu au fost prea multe animale...mai multe acrobatii..
Imi zice , acum 2 zile: "sa stii mami ca am lasat-o pe mamaica sa lucreze la acte, mai mult..dar am si mai stat cu ea in birou.."
A 5-a zi, de gradi, a plans un pic dupa mine..dar imediat s-a si linistit.
In mare ne place mult de tot, dar ne cam deranjeaza copii plangaciosi, imi tot spune ca o doare capul din vina lor..
Patri? Voi ce mai faceti?
Liviana, exact acolo unde ai depistat gradi, este. dupa Liceul Grigore Moisil..
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
sirimie spune:
La Multi Ani, Shobo!
Sa ti se implineasca toate dorintele!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
PatriciaArdeleanu spune:
Shobo, cu intirziere iti zic si eu "la multi ani"! si felicitari pentru nepotel frumusel.
Kris, multumesc ca intrebi de noi. acum sintem bine, dar am tot fost bolnave in ultima vreme, ba una, ba alta.
Ma bucur ca ii place la gradi, si mie imi plac minciunele astea nevinovate, cum spunea si ana-maria, e semn bun. ce norocoasa esti cu mama s si gradinita.
ana-Maria, m-am distrat teribil cu hirtiuta!!
eu una am incetat sa mai povestesc despre noi, despre rebecca, de cite ori am facut-o mi s-a parut ca vorbesc singura, asa ca nu va suparati daca nu o sa o mai fac. am eu motivele mele.
o sa continui sa va citesc, dar probabil ca voi interveni mai rar, pentru un raspuns sau altceva.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
PatriciaArdeleanu spune:
Ana-Maria, acum e bine, sper sa reinceapa de maine cresa.
pe mine ma mai gasesti pe o listuta unde figurezi si tu (dar nu stiu cit de activa esti acolo).
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Shobo spune:
multumesc tare mult, fetelor, pt urari!
maine tb sa ma duc la dr Stanciu la Budimex sa iau acel tratament impotriva alergiei lui C.
i-am facut analizele copro si exudat pt gradi si am primit ca e ok mai putin la exudat unde a iesit un stafilococ patogen (i-au efectuat si antibiograma pe el).. stie cineva ce inseamna asta? am sunat pediatra si zice ca toti avem stafilococi in gat insa uneori ei trec peste o limita si ies la analize, mai ales in perioade de imunitate slaba, si ca ar tb antibiotic. acum C nu a fost bolnav si nici semne nu are, insa dr-a zice ca poate fi purtator fara sa faca boala. intrebarea mea este: oare nu ii dau antibiotic degeaba dc acel stafilococ nu a facut nicio infectie in gat si C nu are niciun semn? offf, iarasi tb sa ajung la mai multi medici ca sa ma lamuresc eu . o sa-l intreb si pe Stanciu maine dc e.. insa astept si parerile voastre.
Patricia, nu mai fi suparata , asa se mai intampla uneori, uite eu credeam ca poate la noi e asa, insa acum ca citesc si la gravide sa stitit ca si pe acolo sunt tot felul de stiluri/tipuri de femei care se mai si "ciondanesc"/intristeaza ca nu le baga nimeni in seama (zic ele) etc... uneori si apoi revin si tot asa, ele spun ca zic ceva si ele si nimeni nu le rasp. sau intreaba ceva, etc...
eu am ajuns la concluzia ca asa suntem noi, oamenii, tb sa invatam ca nu toti suntem la fel si uneori ne suparam poate pe buna dreptate sau nu, insa tot noi tb sa realizam ca putem trece peste si beneficia totusi de apartenenta la un astfel de "club"... hai ca iar nu stiu dc am scris bine, insa in cap mi-e clar ce vreau sa spun, nu sunt eu prea buna la vb...
multumesc de urari pt sora! laptic zice ca i-a venit bine si spera sa fie ok.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 22