Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,intru sa va dau vesti noi-cred ca sunt insarcinata.azi mi am facut un test barza si a aparut si a doua liniuta,e mai pala,ce i drept,dar e prezenta.mie ar fi tb sa mi vina ciclu azi-maine,dar n am mai avut rabdare si mi am facut testul.a doua veste e ca sotul meu a intrat la pompieri,al saselea din 800 de candidati.din noiembrie incepe munca,o sa fie f greu pt ca primele 2 luni va face un fel de instructie si va merge zilnic la bucuresti,cu exceptia wekeendului.eu am ore la 4 scoli,pt ca pe filosofie nu sunt ore si vin acasa f obosita.cris a stat pana acum cu noi,pt ca nu ni s a suprapus programul,mie si sotului,iar cand mai coincideau cateva ore,il lua sotul la scoala.acum nu stiu ce voi face,o sa l mai chem pe socrul sa stea cu el,desi habar n are cum sa i dea sa manance....,cum sa l spele la fund,dar asta e...oricum,la sf lui noiembrie intra mama in somaj tehnic si va sta cu el.la gradinita nu l primeste pana la 3 ani si oricum eu am un program aiurea,de ex azi am o ora de la 16 30 la 17 30 si mai am o ora de la 19 30 la 20 30.plus ca nu vreau sa se imbolnaveasca,pt ca face f urat la cel mai mic disconfort,acum,de ex,e putin deranjat la stomac,in sensul ca a facut ieri,de 2 ori,dar f moale.si cand il deranjeaza ceva nu prea e in apele lui,se foieste toata noaptea.in rest,cris e baiat mare,purtam adevarate conversatii si ma surprinde cu raspunsurile pe care mi le da.sanatate puiutilor bolnaviori!

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Mona sa fie intr-un ceas bun si o sarcina usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Monalac, iti tinem pumnii sa fie totul bine!! daca asta ti-ai dorit asa mult, ai sa vezi ca ai sa faci fata la toate!! felicitari si pentru sot!
Liniuta de la barza ti-a iesit in timpul corect de asteptare?

crinuta, ai putea incerca sa ii dai lapte de vaca in care sa ii pui citeva cupe la de lapte praf (sa zicem 4-5) pe care sa le scazi treptat. nu are ce sa faca rau, si eu am procedat asa sia cum bea f bine lapte normal cu cereale (pe care i le iau tot cu lapte praf inclus). daca nu vrea si nu vrea, asta e, milumil pina o sa vrea el.

eu nu renunt deocamdata la bibe ca ii place f mult ritualul asta, plus ca nu as vrea sa se lase de lapte daca i-l scot (am avut o tentativa si nu mai vroia sa bea).

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Mona, sa-ti ajute D-zeu!
Felicitari sotului pt noul job!

Patri,

Eu chiar imi doresc sa va scriu mai mult, dar timpul nu-mi prea permite. Daca intru si va citesc, ma bucur macar cu asta.

Voi incerca mai mult..

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

multumesc f mult pt urari!fetelor,n am putut rezista si mi am mai facut 3 teste,unul tot barza,unul sure cech si unul clear blue.la toate se vede a doua liniuta,dar mai estompata.tp de asteptare a fost ok,adica liniuta mi a iesit aproape imediat.nu mi vine sa cred,sunt atat de fericita!!!!!!!!

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, am incercat si varianta ta, de cateva ori, si tot s-a prins ca e ceva schimbat la gust.
Accepta laptele de vaca cu cereale, dar de baut, vrea doar Milumil 3. Asta e, ce sa facem ;)

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Monalac, FELICITARI pt testul pozitiv! Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Patricia, eu sper totusi sa ne mai scrii despre voi. Iti dau dreptate si tie si Crinutei si Anei Maria.
Kris, merci mult! Sa stii ca imi pun sperante in ajutorul tau!
Tomasa, please, mai zi-ne despre voi! Ce face fata, cum te simti tu, cum a reactionat Tudor, etc.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Mona multe felicitari draguta de tine , sper sa imi porti noroc si can oi face testul sa imi iasa ca al tau , offff ce bine ca sti . Ti-ne-mi pumnii .
Crinuta ca intotdeauna tu scrii cel mai mult , ti-am citit mesajele si in general nu ma mai satur , Rayan e un scump si sper sa va vad vreodata cand oti veni pe aici . Mandy nu face si nu vorbeste nici jumate cat Rayan dar nu am ce sa-i fac , nici la olita nu vrea .
Acum nu stiu ce sa mai cred , astep sa vina de la sine sau consult pe cineva , un dr. sau ma rog .
Ma duc sa o culc , o seara buna !

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

Mergi la inceput

alina maria,o sa ti tin pumnii sa ti iasa si tie 2 linute pe testul de sarcina.la mine s a intamplat dupa 4 luni,iar luna asta nici ca mai speram,mai ales ca am fost f stresati si nu prea ne a mai ars de sex....insa aseara s a intamplat ceva care m a pus pe ganduri/in urma cu vreo 2 sapt i am dat unei prietene a carei mama e croitoreasa,o pereche de blugi sa mi i scurteze.aseara s a dus sotul meu pana la ea sa i ia,iar eu am asteptat in masina.cand a venit cu punga,mi s a parut mie ca e cam grea,dar n am dat importanta.ajunsa acasa,cand sa scot blugii din punga,dau de salopeta mea de gravida,de cand eram insarcinata cu cris.tipa asta are si ea o fetita de 1 an si jumatate si cand era gravida i am dat salopeta mea.va dati seama,acum 2 ani s a intamplat asta,uitasem efectiv de ea.cand am vazut o in punga,m am gandit ca poate e un semn.azi,dupa ce mi am facut testul,chiar am sunat o s o intreb ce a apucat o cu salopeta si mi a zis ca de mult s a tot gandit sa mi o dea,dar ca aseara parca a indemnat o cineva sa mi o puna in punga.

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Alina draga, sa stii ca azi la gradinita am vazut o fetita in grupa lui Rayan, care abia are 2,4 ani si vorbeste exceptional, ca un adult.
In viata mea n-am vazut asa ceva, asa ca Rayan in comparatie cu ea e departe inca, cu toate ca vorbeste, face propozitii, vorbeste mult, etc.
El inca poceste unele cuvinte, si chiar ieri am facut niste exercitii cu el si merg super, dar trebuie perseverat.
De ex, la foen spune shoen, la mi-e foame spunea " am shoame", iar cand am insistat cu f-fo-foa-foam- mi-e foame, i-ar iesit perfect, deci trebuie putin lucrat.
Asta le-am si rugat azi la gradi, sa il corecteze mereu cand observa asa ceva.

In rest ce sa zic, toata gradinita stie ca Rayan si Riana sunt indragostiti. Azi mi-au povestit educatoarele cum se tin de mana, cum l-a pupat ea azi dimineata, cum sunt dulci de tot, hehe.
Auziti la el, la aproape 3 ani el are prietena ;)
Trebuie sa recunosc ca e frumusica foc, n-am nimic de zis.

Fetele, cine merge la targul imobiliar? Cine stie mai multe detalii?

Liviana, ce face Bogdanel? Dar Matei? Tu cand preconizezi ca te vei intoarce la job, avand in vedere ca si la Matei ai stat acasa 6 luni?

Monalac, felicitari pentru sarcina. Tu tot nu vrei sa pleci din invatamant?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput