Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata!!

Amo,bine ai revenit si multumesc frumos pentru urari!
eu sint pentru intilnire saptamina viitoare, central, dupa ora 17;

Crinuta, felicitari pentru talent, ma laud si eu ca si Rebecca e tunsa de mine mereu si mama mea la fel si chiar alte verisoare
asteptam totusi o poza si before tunsoare moderna.

Bubu, mi-am aruncat un ochi prin pozele tale si am admirat acolo si burtica, si cintaretz, si mincarica. TRebuie sa te laud ca esti tare gospodina si sa imi zici si mie cum se face poienita aia cu ciuperci. bb 2 sa fie asa cum va doriti si sanatos. e bine cred cind nu ai preferinte f stricte, cum sint eu de ex...

Liviana, nu cred ca iesim astazi, nici nu am scos nasul sa vad cum e. cu vaccinul, in prtincipiu nu sint de acord si nici pediatra noastra. o sa cad care sint totusi recomandarile pt anul asta.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pai trebuia sa luati 2 calorifere, si asa era mult mai simplu.
Eu le am de vreo 4 ani si nu stiu ce m-as fi facut fara ele, chit ca anul asta as fi putut folosi incalzire prin AC.
Nu-mi place sa stau pana dau ei caldura, desi noi suntem norocosi in blocul asta, in comparatie cu altii, care se plang, desi stau tot prin zona.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumuesc pt raspunsurile la intrebarile mele.
Bubu, frumoasa si discreta burtica! Anul asta nu ne-ai mai arata poze cu camara desi sunt sigura ca este iarasi plina!
Patricia, pe noi ne-au intrebat la cresa daca vrem sa ii facem lui Matei acest vaccin si initial sotul a zis da, insa eu n-am fost de acord. Ma bucur ca si voi aveti aceeasi opinie, deci mai mult ca sigur nu o sa-l mai vaccinam nici noi pe Matei.
Mi-ar fi placut sa mai organizam o intalnire cu mamici si pitici, macar la Mall, daca tot e o zi urata azi. Ieri am fost la Auchan si M a "obosit" la bilute. Trebuie cumva sa le consumam energia celor mici chiar daca e urat afara... Vine azi cineva la Mallul Plazza romania dupa-amiaza?
M-am invrednicit si azi am mai pus ceva poze noi in semnatura.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

Mergi la inceput

O sa va pun poze, promit.
Patricia, pune si tu poze cu Rebecca tuns recent. Sunt convinsa ca ai talent, asta din discutiile noastre despre tunsori.
Noi am fost la Biserica si e tare frig afara.
Azi trebuie sa ajung si la Carrefour. M-ar tenta si Plazza Romania, dar depinde de ora la care se va trezi Rayan.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lbelciug

Multumuesc pt raspunsurile la intrebarile mele.
Bubu, frumoasa si discreta burtica! Anul asta nu ne-ai mai arata poze cu camara desi sunt sigura ca este iarasi plina!
Patricia, pe noi ne-au intrebat la cresa daca vrem sa ii facem lui Matei acest vaccin si initial sotul a zis da, insa eu n-am fost de acord. Ma bucur ca si voi aveti aceeasi opinie, deci mai mult ca sigur nu o sa-l mai vaccinam nici noi pe Matei.
Mi-ar fi placut sa mai organizam o intalnire cu mamici si pitici, macar la Mall, daca tot e o zi urata azi. Ieri am fost la Auchan si M a "obosit" la bilute. Trebuie cumva sa le consumam energia celor mici chiar daca e urat afara... Vine azi cineva la Mallul Plazza romania dupa-amiaza?
M-am invrednicit si azi am mai pus ceva poze noi in semnatura.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

Am vazut pozele si pot spune ca Matei seamana cu tati, iar Bogdanel cu mami.
In plus, are Matei o moaca de smecheras, asa, ca Rayan. Imi inchipui cum ar fi sa fie amandoi in aceeasi incapere. Iti dai seama ce-ar iesi?
In rest vad ca e foarte atent cu Bogdan. Nu are deloc momente de gelozie?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

eu din pacate nu pot sa vin azi la mall ca vine cineva la noi mai tirziu.

Liviana, dar are Bogdan niste ochi si mai ales niste gene, mama-mama!! in rest are figura ta.

o sa fac si eu niste poze cu tunsoarea. Recunosc ca nu mai fac poze cum faceam odata la fiecare miscare.

Mergi la inceput

am reusit sa facem azi niste poze cu ["url=http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=71669305113.41203038213.1192373482803&UAUTOLOGIN_ID=71669305113&UAUTOLOGIN_ID=71669305113"]tunsulica[url]

ps. sorry, nu imi mai iese formula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Am intrat si eu pe fuga ca sa felicit noile gravidute, Alina Maria si Monalac. Sa fie cu noroc si copii sanatosi!

In rest va pup cu drag pe toate!

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu

am reusit sa facem azi niste poze cu ["url=http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=71669305113.41203038213.1192373482803&UAUTOLOGIN_ID=71669305113&UAUTOLOGIN_ID=71669305113"]tunsulica[url]

ps. sorry, nu imi mai iese formula

Ceva nu e in regula. Se cere id si password.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

nici eu nu sunt de acord cu vaccinul antigripal.in plus,eu nici vaccinul de 2 ani jumatate nu i l am mai facut si nici nu i l mai fac.am citit atatea porcarii despre vaccinuri,incat daca ar fi dupa mine,celuilalt copil nu i as mai face niciun vaccin.eu pe cris il scot zilnic afara,chiar si atunci cand ploua,are pelerina de ploaie.azi,de ex,l am scos de la 11 30 la 13,dar am stat si la biserica,am fost sa ne miruim,l am impartasit si am aprins niste lumanari.apoi,pe seara,l am scos de la 18 30 la 20.era intr adevar f frig,dar el se plictiseste teribil in casa si in plus,eu cred ca tb sa l si calesc putin,pt ca la iarna n am cum sa l tin numai in casa.la voi in buc e bine ca sunt locuri de joaca acoperite pt copii,la noi nu exista asa ceva.pe mine azi nu m a mai durut asa de tare burta si acum pe seara nici sange nu mi a mai curs.

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput