Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 (50)
Raspunsuri - Pagina 14
adita spune:
Crinuta, Patricia, ce bine ca va pricepeti la tuns. eu nu-i tund decat pe baieti, cu masina. de fapt am mai tuns-o si pe Elena, dar putin, doar varfurile, ca mi-e frica. din fericire are parul ondulat si nu prea se baga de seama daca mai gresesc
noi cu caldura stam foarte bine, nu simtim nevoia sa dea drumul la incalzire, ca in apartamentul nostru e mereu cald. acum sunt 25 de grade, fara nicio sursa de caldura
liviana, chiar ca are niste ochi superbi Bogdanel. imi place poza aia cu gata de plimbare. si Matei chiar pare smecheras
as vrea si eu sa ne intalnim, dar are sotul cateva zile de concediu si cred ca plecam din Bucuresti. desi cu vremea asta, nu prea avem curaj.
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
crinuta spune:
Adita, tu ai putut vedea pozele Patriciei? Eu nu am reusit. Gresesc ceva?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
bubu05 spune:
Patri, nu merg pozele!
Liviana, foarte scumpi copilasii! Mie mi se pare ca tot cu tati seamana si Bogdan, are si ceva de la tine, dar cand zambeste seamana cu Matei!
La camara n-am mai facut poze anul asta, dar e la fel de plina, plus ca am pus si varza rosie in borcane pt. salata si sfecla rosie cu hrean. N-ar reusit sa fac zarzavat pt. ciorba pt. ca rosii nu au fost toamna asta decat f.f. scumpe si nu se merita.
Noi am fost pana in City Mall ca e aproape de noi, o harmalaie de nedescris, la locul de joaca extrem de aglomerat, dar l-am lasat sa se joace si am stat cu ochii numai pe el!
Oana 12+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ana maria spune:
Haideti la o intalnire saptamana asta, daca tot e Amo aici. Ce ziceti? Patricia? Crinuta? Miercuri? Ora 18?
PatriciaArdeleanu spune:
eu sint pentru intilnire, contati pe mine(doar sa nu intervina neprevazutul).
o sa vad de ce nu merge linkul, poate trebuie sa mai setez ceva.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
PatriciaArdeleanu spune:
daca nu merge nici acum, va trimit pe pm parola pt cine vrea sa vada ca nu stiu ce sa fac acum.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Alina Maria spune:
Buna dimineata , cine mai e la cafea ?
Tomasa multam de felicitare insa deocamdata nu stiu 100% daca sunt sau nu insarcinata , de abia la sf. saptamanii asteia ar trebui sa imi vina ciclu , deci mai asteptam .
Patricia eu vreau parola si tot ca nu merge deloc .
Ce ati facut acest weekend ?
La noi a fost soare mult si caldura mare si am stat doar afara , a fost ziua de nastere a unui prieten de-a lui Mandy si s-a distrat de minune .
O saptamana plina de momente de neuitat va doresc .
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie
V. Erica spune:
Eu sunt la cafea, dar nu stau mult ca trebuie sa plec.
Alina, felicitari pt sarcina.
Adita, ai vorbit cu directoarea?
Fetele, si eu vreau la intalnire, dar nu promit nimic pt ca depind de sot care are un program foarte imprevizibil.
Mona, eu stau aproape de "parcarea" ta, daca nu ajung la intalnire poate ne vedem totusi... As fi incantata sa te cunosc si live.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
crinuta spune:
Si eu vin daca nu intervine nimic.
Eu sunt in prima zi la noul job. Unde vreti sa ne intalnim? Eu sunt langa Unirii.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm