Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 (50)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
crinuta spune:
Ia progesteron si du-te la doctor. In afara de asta menajeaza-te.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Crinuta, esti tare, foarte frumos i-ai tuns pe amandoi! Pe tine tot nu te-ai pozat...
Oana 12+ si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
monalac spune:
crinuta si cris al meu e cateodata f dificil,mai ales daca mergem la parimtii mei sau la bunici in vizita.nu stiu ce e cu el,dar se comporta ca un copil prost crescut,tipa,arunca cu ce i cade in mana,desi acasa nu face chiar asa.mai grav e ca nu prea pot sa fac nimic,mai ales cand merg la bunicii mei,care au 80 de ani si care se supara daca l cert sau daca tip la cris.plus ca daca tip la el sau il cert,tipa si el,ca sa ma acopere,sau ii spun//nu e voie//,//ba da//imi spune el.//de ce faci asa?//il intreb eu.//pt ca asa vreau eu//.a inceput sa se sperie de intuneric,nu stiu de ce,daca,de ex,da cu piciorul la minge si mingea se duce in camera cealalta si acolo nu e lumina aprinsa,ma trimite s o iau eu,ca cica nu vrea //ochii negri//nu l a invatat nimeni cu faza cu ochii negri,el a scos o,probabil vrea sa spuna ca nu mai vede.i am spus ca am un bebe in burtica si oscileaza in comportament,ba spune//ca vrea sa l bata pe bebe// si imi cere sa l las sa mi dea cu picioarele in burta,ba imi mangaie burta si zice ca bebe e mic si el vrea sa vb cu el,sa deschib burta...uneori ma uimeste ce poate sa spuna....
Mami de Cris
Poze Cris
amo2004 spune:
Salutare mamici si pitici
Ma bucur ca s-a mai animat subiectul nostru. Nu mai stiu cand am scris ultima oara, dar de citit o fac regulat.
Am sa incep cu felicitarile pentru Tomasa. Sa va traiasca micuta si sa aiba o viata frumoasa.
Apoi Monalac, felicitari pentru sarcina, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Apropo de intrebarile privind suzeta si bibe, noi de suzeta am scapat, s-a intamplat sa i-o inlocuiesc cu una care nu i-a placut si dupa doua nopti in care a protestat si a tot scuipat-o, a renuntat de buna voie. La bibe insa nu renuntam, ne place taaaare.
Mihai nu mai foloseste pampi nici noaptea. Se foieste si chiar se trezeste sa ceara la pipi. Din momentul in care nu a mai avut pampi ziua nu l-a mai vrut nici noaptea. Accidente au fost desigur, dar nu recent. Eu in general merg noaptea o data la baie (cam pe la 3-4 dimineata) si atunci il intreb si pe el daca vrea sa faca si 90% din cazuri face. E atat de adormit saracutul ca trebuie sa il sustin cand sta pe olita, dar ma bucur ca coopereaza. Adoarme imediat fara probleme.
Alina Maria, se poate sa fie sarcina si la tine, ca si eu am simtit la fel la sarcina cu Mihai. Asteptam vesti.
Crinuta, ne-am luptat si noi cu "Nu"-ul de cateva ori. Orice ii spuneam, el intorcea cu nu in fata. Ii va trece lui Rayan.
Ziceati ceva de o intalnire, eu saptamana viitoare sunt in Bucuresti, de luni pana joi seara. Daca vrea careva din voi, mi-ar place sa va cunosc in persoana. Eu as prefera miercuri sau joi seara, dupa ora 17:00 si cat de cat central, sa fie usor de gasit localul. Eu am treaba in zona Aviatorilor, iar seara "parchez" in Vitan, chiar langa mall.
Stiu ca mai voiam sa zic ceva cuiva, dar la ora asta m-a lasat memoria, asa ca va urez Noapte buna! si sa ne reauzim cu bine.
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
amo2004 spune:
Nah ca mi-am amintit pe cand sa inchid. Era pentru Patricia, ma bucur ca ai revenit si iti urez ca bb2 sa vina repede.
Imi pare rau ca ati foat asa bolnavioare. Sper ca s-a refacut total mititica.
Bravo lui Rebe pentru ca s-a mai implinit! Sa stii ca si eu am crezut ca nu voi ajunge clipa ca al meu sa manance si el cum trebuie sau sa ceara de mancare, dar iata ca o traiesc acum. In sfarsit copilul meu mananca carne, mancare gatita. Nu chiar orice, dar e un mare pas pentru noi. Si aici cresa a avut rolul principal.
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
crinuta spune:
Mona, la Rayan n-ar merge chestia asta cu trezitul noaptea, deoarece ar incepe sa planga. Cand il gasesc transpirat ( f des) si ii schimb in somn tricoul sau bluza de pijama, de multe ori scanceste deranjat.
Daca l-as intreba daca vrea sa faca pipi ar raspunde ca NU, si apoi si-ar continua somnul.
La noi au dat drumul la caldura de ieri. Bine, noi oricum am dat drumul la caldura noaptea si dimineata de vreo 3 saptamani.
Uff, ma doare capul.
Crinuta si Rayan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
monalac spune:
multumesc,amo.sa stiti ca si crisul meu mananca relativ bine de cand am venit de la mare.de atunci am scapat si de mancarea pasata.e adevarat ca de ex,branzeturile,iaurtul,astea nu i plac deloc,dar mananca ciorbica,mancare gatita,mai mananca si cate o banana,struguri,mai musca si dintr un mar,ce mai,e o performanta.daca poate sa modifice cineva si la noi,ca avem 12 kg.cris e f gelos daca eu si sotul stam unul langa altul,prima lui reactie e sa ia ceva in mana si sa ne loveasca,insa il temperam imediat.
Mami de Cris
Poze Cris
lbelciug spune:
Bubule, daca BB2 a fost conceput fix in a 14-zi de la UM, atunci eu iti "prezic" ca vei avea tot un baietel.
AlinaMaria, bafta sa iasa testul pozitiv!
Crinuta, ai tuns-o f frumos pe mama ta, de asemeni pe R. Arata-ne o poza si cu tine pls.
Fetele, voi azi iesiti pe undeva, avand in vedere vremea asta? Si inca ceva: ii vaccinati pe pui cu antigripalul?
Amo2004, e bine ca ati scapat de pampers noaptea! noi inca nu si cred ca nici prea curand. Cum ii mai merge lui Mihaita la cresa? Acasa are diferente de comportament fata de atunci cand e la cresa?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept
crinuta spune:
Hahaha, o sa fac si poza cu mine, cu toate ca v-am spus ca intentionez sa ma mai tund, foarte modern.
Liviana, eu nu il scot cand e asa urat afara, si nici nu intentionez sa ii fac vaccinul anti-gripal Sunt anti acest tip de vaccin, deoarece am vazut cazuri in familie cand se vaccinau si nu era iarna fara sa faca gripa nasoala.
Crinuta si Rayan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Liviana, asa o fi...cum toata lumea imi doreste sa am fetita, am inceput sa-mi doresc si eu, cu toate ca am zis ca nu conteaza, dar v-am zis, cred ca as fi super incantata sa am 2 baieti!E, in 2 saptamani sper ca vom sti ce e. Am pus o poza cu burtica in albumul meu de la semnatura.
Nici eu nu-i fac vaccin antigripal si nici nu iesim afara pe vremea asta, poate doar daca plecam in vizita.
Mona, daca stabilim ceva, poate ajung si eu, ca mi-e dor de voi!
Crinuta, nici eu nu pot sa-l trezesc, mai ales ca nu ma trezesc eu...eu dorm lemn, doar daca ar plange l-as auzi. La noi se da drumul la caldura de la 1 noiembrie, asa ca e cam frig...caloriferul electric nu prea face fata, il punem pe rand la Vlad in camera sau la noi...
Oana 12+ si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze