Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (230)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
nici eu nu-i dau direct din frigi ca nu ii place. se scutura, ca si cum i-ar fi frig. asa si cu inghetata, cu toate ca l-am prostit si a mancat la greu la turci.
mie nu-mi vine sa plec, dar e musai. am gasit si eu strada pe care o cautam de dim. prin alta parte a orasului...si e la 2 pasi de mine. asa ca merg intr-acolo si pe urma iau taxi sa-mi iau copilul de la gradi.
Bee ma bucur ca inca esti pe baricade. sa ne anunti cand e momentul.
cred ca Bumbita a nascut....
v-am
pe portofel. ne auzim mai incolo. mult mai incolo....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am vazut ca ati bagat meniuri la bebei. Uite cum mancam noi:
- 7,30-8 - lapte 150-200 ml cu o linguritza de Nesquik;
- 9,30 - cremvursti (2) cu Almette si paine/sunca de pui cu iaurt si paine;
- 11 - fructe (o banana+piersica+struguri)/borcanas cu 2 biscuiti;
- 14,30 - un bol de supa de pui sau vita intesat cu taitei;
- 16,30 - carnea de la supa, fiarta sau prajita putin cu piure de cartofi (altceva nu vrea, legume sa nu le vada);
- 19 - iaurt cu painica/cereale cu lapte/o felie de paine cu unt si miere;
- 23 (in somn) - 130 ml lapte.
Si cam atat, mai papa nuci sau biscuiti intre mese.
Ioana, de unde cumperi tu orez cu lapte sau gris cu lapte gata preparat? Ca a mea isi face o scarba de la astea...nu-i plac deloc. Bine ca ati scapat de suzeta, eu doar la culcare i-o servesc..
Cata, eu o las cu capul pe spate si nu-i intra apa nici in urechi, darmite in oki, nu o intereseaza asta, urla ca din gura de sarpe. Cand aude ca o spal pe cap, vrea sa iasa din apa, abia o tinem si eu si tata-su.
Astery, tu ai descantat copilul sa vorbeasca? Am ras cu lacrimi, te si vedeam cu bebele in sac...sa speram ca da rezultate
.
Irina, incearca cu borcanase daca nu vrea fructele asa. Ceva, ceva tot o sa pape el. Nici banana nu-i place?
Maraki, Cata, Irina, parca la voi papa belnduit, nu? Uite, si eu spuneam ca o sa dureze pana la 3 ani tot asa, am fost in concediu si a mancat normal...pt ca mancarea cu carne nu-i placea la borcanase, doar fructele. Plus ca, la joaca, ii mai dadeam niste pulpa de pui, bucatele, si le manca...si uite asa am reusit sa scapam. La blocurile vecine sta o fetitza cu care se joaca Diana in parc, are 4 ani si tot blenduit papa, iar la gradi nu vrea sa manance decat fructe si supa. Dar si parintii nu fac nimic in sensul asta, o lasa tot asa. Incercati mereu cu bucatele, i-am pus biscuiti rupti in pireul de fructe in concediu (mi-am uitat si blenderul si razatoarea acasa) si i-au placut...
Rali, a mea ar vrea cola, dar nu-i dau decat Teddy sau sucuri 100% naturale din comertz. Ca mi-e lene sa-i fac..
Toanca, bravo voua ca Matei a scapat de mancarea blenduita. Tot in concediu
!
Giova, fuga la medic, nu conteaza ca ai luat pastila aia, se poate sa fie o reactie, se poate ca nu! Tu stai cam de multisor cu chestia asta...
Bee, cand am citit de spanac, o revad pe Diana care e plina la cum il scuipa, de fiecare data. Am renuntat sa-i mai dau..
Moni, ce bioritm? Lasa fata, nu mai citi toate alea, ca te autosugestionezi...la lucru, sa-i cumperi Dianei bomboane, da?
LA MULTI ANI ALINA!! SA FII FRICITA SI IUBITA! 

Am plecat, ca mi-a facut socrella de mancare pt Diana si trebuie sa o iau. Vreau sa spun ca zilnic imi face, iar eu zilnic stau pe net...trai neneaca pe banii lui Trahanache! ![]()
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
ralirali spune:
Spalat pe cap maxim la 4 zile pentru ca isi baga carliontii prin mancare si transpira destul de mult daca nu i-l prind.
Ingrid, pai papa bine Diana. Chiar ma uitam la ea ce bine vorbeste si se misca, nu mai are nici mers de bebe, e foarte sigura pe ea, Anastasia si acum se mai impiedica, desi a mers de la 10 luni. Am incercat sa ma joc si eu cu ea cu balonul asa, dar nu coordoneaza f bine miscarile. Uite ce idee, sa fur un manunchi de baloane azi ca e plin pe aici si sunt cu heliu.
Eu ma pregatesc sa plec spre casa, nu stiu daca mai reusesc sa intru de acasa si maine am numai sedinte pana la 4. V-am pupat
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
maraki spune:
Ingrid, Angelo mananca doar mancarea si ciorba blenduite.Mesteca siksuri, biscuiti, carnita,chifle,chipsuri( asta de ieri ca nu i.am dat pana acum ) Aici au aparut chipsuri din orez, habar nu am ce gust au 
Bee am incercat sa-i dau lui Angelo bomboane gumate dar nu cred ca s.a prins ce sant
Nici nu a dus vreuna la gura
in schimb a inceput sa manance frumos ciocolata Kinder cu crema de lapte( cred ca am mai scris asta )
Cata spor la invatat!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
La receptia unui hotel sunt afisate cotele zapezii:
- Busteni 17 cm
- Clabucet 21 cm
- Postavarul 28 cm
Intra o blonda, citeste, merge la receptioner si intreaba:
- Nu va suparati, care este camera domnului Postavarul ?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Am uitat sa scriu de crenvursti pt. copii si salam/sunca.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
INGRID uau ce bine mananca Diana! Bravos! Si eu am incercat sa ma joc cu balonul cu Diana (concurentza
) dar nu-l prinde deloc ,dar deloc ca si Diana ta !
Cu spalatul pe cap cam odata pe saptamana de regula,mai des doar cand era vara,cand transpira sau avea haleala in par
Nici eu nu ma spal mai des de cca 4 zile,pentru ca am parul uscaat.(Apropo am vazut ca e p-aci un topic unde se faceau la greu nespalate pe tema asta
)
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
loren@ spune:
Si eu am scris la ala...bine ca nu m-au facut si pe mine nespalata..si eu la 5 zile pe cap!
Bia
acina spune:
Cata cand dai sala?
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/