Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (230)
Raspunsuri - Pagina 8
maraki spune:
Cata dar la mare faci scufundari? Macar cu ochelarii sa privesti in jos pestii...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
Mama ce ma-nervaaati ... raman astia fara salarii calculate
,da' nu ma pot abtine sa nu bag nasu'
in asa mediu feeric 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
loren@ spune:
Hi hi eu scufundari? Ha, ha, daca incearca cineva sa ma scufunde mor cu el de git!
Eu invat pentru 
Bia
Bee spune:
Buna fetele.
Eu sa nasc? No way! Am avut treaba. Am dus-o pe Ana la kineto cu mashina lui fratello.
Apoi la un coafor de bebei, pentru prima data si in Obor sa-mi mai iau o camasa de noapte pentru spital+ paturica si botosei bebe. Deci de la 10 abia am ajuns acasa. Cam am emotii la volan sa nu ma loveasca cineva, ca eu conduc foarte bine (mi-au murit laudatorii). Dar a zis sa ma incumet de azi, ca maine cu siguranta tb sa iau masina cand merg la spital si oi mai fi si singura.
ALina, LA MULTI ANI!
Irina, fain sectorul 3, acum stam noi in el. Super parculete pentru copii, parcari, strazi asfaltate, curatenie, flori. E bine.
Despre imunizari, Moni, eu in locul tau nu i-ash da nimic. EU am imunizat-o pe Ana asta vara. Vorba vine imunizat, cred ca ar fi mai bine zis calit. Inghetata, apa de la frigider, iaurt de la frigider, baie in piscina la mare, la tara si copilul meu e cel mai dezbracat si acum pe strada. Sa vedem daca vom avea succes. Momentan alte planuri de imunizare nu avem.
Cu mancarea: lapte dimineata si seara (cam 500 ml pe zi). Gustarea de dimineata iaurt cu cereale+ ceva fainos sau banana (pana sa se constipe) sau painica cu dulceata (e moarta dupa dulceturi si dupa visine sau cirese). LA pranz ciorba (acra) sau orez cu ficat sau spanac (moartea ei) sau mazare. Altceva nu prea serveste. Dupa amiaza, idem ca dimineata, doar uneori mamaliga, orez in lapte sau paste. Cam deficitari la capitolul fructe! Nici pe sucuri nu pune gura, ceea ce ma mira (de-ash fi eu copil acum........numai sucuri ash bea). In schimb daca ne-ar da piticul "boboale" gumate non stop, am fi taaare fericiti.
, fug sa-i incalzesc mancarea.
Bee 38+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
ralirali spune:
Gata si sedinta mea, au zis fetele ca nu-s normala. La ditamai maparea de proces de calitate, pe primul slide le-am trantit un smiley si si am scris un off off off...
Cata, pare superfain capisonul ala. trebuie sa caut, desi de o vreme am mai prostit-o ca inotam si am cufundat-o cu tot capul in afara de fata si a fost mai usor de clatit. strumfa are si parul lung, cand e ud e aproape pana la jumatatea spatelui si ii place sa pluteasca prin apa. Dar multa vreme m-a batut gandul a o tund scurt, mai ales ca urla la baie si nu voia nicicum spalata pe cap. Si daca tot te-ai apucat de sofar, nu mai e drum lung pana la scufundari
, la ce teama iti era de scoala de soferi.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
maraki spune:
Bee eu inca scot iaurtul din frigider cam cu 2 ore inainte de a-l servi Angelo
Nici el nu mananca fructe, nici de la borcanel nu mai vroia intr-o vreme.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
loren@ spune:
Ralu are un par atit de fain Anastasia incit e mai bine sa gasesti o solutie si sa nu o tunzi
...apropo de scufundat cu capul in apa, Dan mi-a zis ca imi da bani sa sar in piscina si desi ma minca palma sa fac pariu si sa ii iau, tot n-am indraznit...mai bine eram
ca atunci sigur saream
..........ia ziceti fetele cit de des ii spalati pe cap...eu cam la 4-5 zile pe cap!
Bia
acina spune:
Ia uite ca a aparut si Bee...cumparaturi pe ultima suta de metri , f bine.Ma bucur ca esti ok.
Noi nu avem probleme cu spalatul la cap.Nu comenteaza Andrei chiar daca ii vine apica in ochi.
Cascavalul ii place dar nu ii dau mult sa nu se constipe.
Gio mama oricum nu comenta nimic, ca doar ani de zile ne-a batut la cap ca ea vrea nepoti...
Andreea oricum nu poate sa faca bb2 prea curand ca ea a facut cezariana si trebuie sa treaca 2 ani stii tu ...taietura , bla,bla, bla.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/