Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (230)
Raspunsuri - Pagina 7
maraki spune:
Cata baga o poza sa vedem capisonul. Eu il clatesc pe Angelo prin scufundare pana ramane fatza la suprafata. La sfarsit bag dusul usor.Se joaca el, se scufunda singur in apa si asteapta sa-l plimb dea lungul cazii 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
loren@ spune:
nu stiu denumirea oficiala..am intitulat-o capison!![]()
Poza diseara cind o spal pe cap, special pentru voi!
Si uite asa datorita voua va fi mai curata, mai uscata, bla bla bla ![]()

Bia
Giova spune:
eu nu am probleme cu spalatu pe cap. chitaie putin la clatit, dar nu stiu de ce, ca doar nu pisca samponul. ii sterg ochisorii repede cu mana si gata, nu mai are treaba.
asa era si vara-mea cand era mica, ii puneau bunicile prosopel pe frunte sa nu-i intre apa in ochi. mama ce crize facea cand venea la Alba in vacante si era momentul baitei...si era mare, mergea la scoala.
Acina e bine ca rezista mama ta, poate il dai la gradi pe Andrei pana atunci. si mai stai si tu acasa cateva luni cu bb2. si pe urma vine randul surorii tale la inca unul...si tot asa.
Cata rana e ok, vindecata in mare parte, adica a rams vreo 2 mm, dar daca nu se vindeca intr-un an, o cauterizeaza iar. dar cica nu e grav, sa nu-mi fac probleme.
eu zic ca sangerarile din 20 sunt cauzate de pe urma pilulei de urgenta luata in 16 sept.
mama ce scump a fost testul ala. o fi mare rana ta, de ti-a facut si colpo. Nu cred sa treaca numai cu ovule. eu am avut una tot asa maricica, si am bagat bani grei in ovule, cam 1 an si nu a trecut.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
cascaval nu mananca.
chiar asa ce nu are E-uri? tot ce este pe raft contine E-uri. si cum nu am posibilitatea sa-i dau totul Bio sau de la bunica din gradina.....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
Mai sunt maaai si fara E-uri da' trebuie cautaaat indeluuung 
CATA imi imaginam eu ceva de genul asta,as putea si eu decupa una din aia ce am,dar la mine problema e cum o conving sa se lase pe spate sa o clatesc
Nu vreaaa.Si are si ceva latzeeee ...
Maraki Diana nu baga nasu' sub apa,cred ca imi seamana,eu numa cu nasu' la suparafatza inot
Nu se prea aventureaza la balacit,ea are de lucru cu jucariile cand e in apa.Nici cand ii fac dus pe cap cu apa curata nu-i placeee,darmite cu sampon 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
maraki spune:
Moni pai nici Angelo nu baga nasul in apa, ramane afara doar fatza ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
loren@ spune:
Eu si acum nu suport sa-mi curga apa pe fata cind ma spal pe cap, asa ca ma las mult pe spate
...cred ca seamana cu mine Bia...
Bia