Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (230)
Raspunsuri - Pagina 10
monica70 spune:
Mai mi-am amintit ca ziceati ca beau inca pe biberoane strumfii,da' de ce e rau? Am vazut si copii mai mari band asa.Diana ar bea si din cana,dar nu ii dam noi pe motiv de mizerie
Tot am zis ca o sa o antrenez sa bea bine dandu-i sa bea apa din pahar,dar n-a fost o prioritate,ca mai comod (pentru noi) mi se pare cu bibele.Nu m-am interesat de subiect,pana nu ati zis voi p-aci.Daca e musai trecem la antrenament ,ca uite de suzeta scaparam usor,cu kk ne kk-rim sa progresam,asta cu bibele ar fi ghiveci deci ... acolo niscaiva suc si lapte impregnate prin covor si haine
De parca din bibe n-ar turna
Deci care e faza ca nu pricep? Strica dintii? Sau e chestie de estetica "doar sunt copii mari"
? Ce motive baga babele (si nu numai) ?
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
acina spune:
A deci mai ai putin...dai si traseul tot atunci ?
Noi de suzi nu cred ca putem scapa prea curand.Ca e si Ale pe acolo si o controleaza pe a ei daca nu o gaseste pe a lui, desi stie clar ca nu e a lui.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
loren@ spune:
Nici eu nu vad nimik rau sa bea laptele inca din bibe..dupa 2 ani vad ce si cum, in functie de ea...Bia mai soarbe la misto supa din canuta de papusa..noroc ca am pierdut canuta ca era mica rau si ma punea sa o umplu mereu!![]()
Da cred ca luni dau tot!
Bia
acina spune:
Cata iti tinem pumnii stransi luni.
Care e problema cu bautul lapticului din bibe?Sunt mici inca , oricum ei se simt in siguranta sugand laptele din bibe.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
loren@ spune:
Vroiam sa va zic de tricicleta primita de Bia de ziua ei....nefolositoare a mai fost...doar in casa s-a jucat nitel cu ea, iar afara numai de 2 ori am dus-o cu ea, ca mereu aveam impresia ca ramin cu minerul in mina sau o rastorn...Vreau si eu sa stiu ce jucarii au apreciat/apreciaza prichindeii, Ca de Sfintul Andrei habar nu am ce sa ii iau!
Bia
monica70 spune:
Ba noua ne-a fost deosebit de folositoare tricicleta juma de an,pana s-a rupt in doua
A iesit cu ea zilnic de doua ori,deci caruciorul doar la mare l-am mai utilizat de la Pasti incoace,in rest foarte rar.Jucarii? Iti spun eu ce apreciaza Diana: jucariile altora.In rest, de orice se cam plictiseste in cateva zile.Sau apreciaza toate jucariile pe care le are ,cu conditia sa prinda viata ... in mainile mele 
monica70 spune:
MARAKI vad ca daca te lasam in seama moderatorilor,mureai naibii de curiozitate
ca uite deja-i marti si nici un raspuns 
Gata munca la mine,ma cam imprastii p-acasa curand 
Ana_m spune:
Salutare gagicile,
O gramada de informatii despre bebei cum zicea si Maraki. Super.
Am fost in oras sa tramitez o parte din acte , imi lipsea o chestie , asa ca trebuie sa merg si maine. Mi-au si dat aia deja 3 oferte de lucru
. 2 posturi de administrativa si 1 post de receptionera . La o firma au trimis ei direct CV-ul meu , la 2 treebuie sa ma duc eu . Na acum ce sa fac sa nu ma placa ? O sa zic ca nu am masina , ca asta e o problema pt ei , dar nah de fapt e treaba mea cu ce ,ma deplasez
. Macar pana in ianuarie sa reusesc sa stau acasa. Cand am venit pe drum ,Clara aadormit in carucior , asa ca acum e jos cu bunicu-su , i-am pregatit macarea sa pape .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Ana_m spune:
Mie mi-ar placea sa-i iau un cort din ala gen casuta . Cred ca mai mult mie mi--ar placea decat ei .
. Chiar azi sau maine vreau sa fac ordina la jucarii , sa ascund o parte , sa mut tarcul de aici , ca si asa e pe post de dulap de jucarii
.
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m