Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (230)
Raspunsuri - Pagina 11
monica70 spune:
ANA pai si mie mi-ar palcea sa ii iau un parc de distractii
Si sa nu lipseasca maria sa toboganul,evident
Vezi tu cum faci ,fa-te ca nu vorbesti bine limba
Da' poate se nimereste chiar ceva fain-fain si atunci ... adio boierie 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
Ingrid S spune:
A dormit Diana exact 3 ore si jumatate. Boala, probabil. Si s-a trezit cu chef de papa. Si a mancat carne de vita fiarta si o portie uriasa (nu exagerez) de supa de vita cu taitei. Si am incercat sa-i dau sote-ul de dovleac cu rosii, foarte bun la gust, n-a vrut deloc. Mi-am pierdut firea si am inceput sa tip la ea...degeaba, plangea saraca, atunci am realizat ce fac si am lasat-o in pace. Dar nu mai pot! Nu vrea legume deloc. Of, Doamne, ce sa ma fac cu ea...
Cata, bafta multa la examen! 
Ralu, ai o fata frumoasa, dar frumoasa...
si are un par superb! Si eu o spal la 3-4 zile pe cap...
Referitor la jucat cu balonul, stie foarte bine Diana sa prinda, sa dea...iar la fotbal, vreau sa spun ca ia mingea la picior si pleaca cu ea ca si fotbalistii, sa nu mai vb de schimbul de pase...mult cu stangul, dar mai foloseste si dreptul. Ii place, se si uita la meciuri.
AnaM, ce frumos ca ati fost la Lourdes...am vazut imagini de acolo. Poate se vindeca Clara...
Eu i-am cumparat Dianei cort casutza, nu este foarte interesata de el, asa ca l-am dus in garaj, si il mai scot peste cateva zile...ca sa-i trezesc interesul.
Alte jucarii? Cum zicea si Moni, ale altor copii. Si carticele, ii plac foarte mult.
Am plecat sa stau cu ea.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Giova spune:
am zis ca apar mai tarziu dar uite ca nu s-a putut.
si e asa de frumos...si noi asteptam pe electricean sa vina sa vada masina de spalat.
ori am umblat azi pe jos, ori ba. dar de la gradi am venit cu taxi.
Cata bafta la examen, hai cate asteapta masinuta. cine a plimbat-o in acest timp?
Acina si mama ar sta non stop cu marco, pacat ca e distanta asa mare.
Ingrid chiar ca mananca bine Diana.o sa merg si la dr., ca prea sariti toate pe mine
.
Biberon eu ii mai dau inca laptele din el. nu stiu daca ar bea din cana cu supapa sau pahar. oricum apa/suc nu mai bea de mult din bibe.
Suzeta inca o avem si nu stiu cum vom renunta la ea. Mie mi-e numai de dantura, dar am vazut in Turcia nemti si rusi maricei cu suzeta in gura.
Noaptea am vazut ca o mai arunca din gurita, la gradi e fara ea, doar acasa cand ma supara i-o mai var in gura
.
Blenduit? am scapat de mult de asa ceva.oricum el de la 8 luni manca napolitane si biscuiti. Normal ca ii place sa fie mancarica pasta, dar in afara de piure cu carnita taiata marunt nu vede el.
azi la gradi nu a mancat decat supica cu galuste. Mazarea cu snitel de pui nu a servit, dar nu numai el...toti!!!
.
Grisul cu lapte de la ora 15.30 l-a mancat tot.
ce ma dispera astia ca nu vin...mai stau putin si ii sun sa vad ce se intampla. pierdem tot soarele.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Ingrid S spune:
Moni, eu nu stiu care-i treaba cu biberoanele, dar exact nu ma intereseaza. Sora mea a scapat de biberoane la 3 ani, copilul nu mai bea lapte, decat putin. Asa ca eu voi merge pana la 5-6 ani cu biberonul si gata. Sa ma impuste cineva si nu renunt.
Ingrid S si Diana
loren@ spune:
Eu ma gindeam la o bucatarie de fetite sa-i iau, cred ca asta ar atrage-o!
Giova cu masina ne-a plimbat Dan in weekenduri!Ce a avut puiul de nu l-au mincat copiii?
Ingrid lasa-o mai daca nu papa ce vrei tu, da-i ce-i place...eu si acum imi aduc aminte cum ma forta tata sa pap supa cu dovlecei care nu imi placeau deloc si nu ma lasam pina nu
Acum imi place dovlecelul!![]()
Ana intersanta ideea cu cortul..eu ceva gen casuta cred ca ar merge, dar nu stiu cit de repede s-ar plictisi de ea!
Bia
Giova spune:
quote:
Originally posted by Ingrid S
Moni, eu nu stiu care-i treaba cu biberoanele, dar exact nu ma intereseaza. Sora mea a scapat de biberoane la 3 ani, copilul nu mai bea lapte, decat putin. Asa ca eu voi merge pana la 5-6 ani cu biberonul si gata. Sa ma impuste cineva si nu renunt.
Ingrid S si Diana
si in Italia am vazut copii mari cu biberonul, aveau 7 ani
. eu sper sa nu ajung la varsta asta, dar pana la 3-4 ani mai accept._
Gio si
Marco (6 ian. 2006)poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
loren@ spune:
Mama la 7 ani cu biberonul?
Eu chiar nu am vazut asa mari!
Undeva pe la pagina 5 va aparea mesajul moderat inca al Alinei in care va multumeste pentru urari!
Bia
miraklucker spune:
quote:
Originally posted by Giova
dar bere bea vreun spiridus?
Marco ar bea o doza dintr-aia daca l-am lasa.
........dar vin merge?!!! de cate ori il vad pe al meu ca-si pune un pahar vor si ei, sa guste. Mai mult de un deget inmuiat in pahar nu primesc!
v-am pupat.plec spre casa!!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
acina spune:
Gio mama saraca face fata cu greu cu 2 pici dar se descurca.Asta de cand a inceput Andreea sa mearga pela magazin .Daca era numai cu Andrei, acum ca a crescut nu ar fi avut sigur probleme.
Denisa
.
Biberon pana la 7 ani mi se pare totusi cam mult.
Andrei inca nu s-a plictisit de casuta lui.In fiecare zi ne invita sa-l vizitam in casuta.Ideea e ca o invita si pe mama si ea saraca e cam grasa si nu prea incape...dar tot se baga acolo cu el.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)