Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (230)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Acina mi.a ghicit gandurile, ce jucarii sa cumparam pt. 2 ani? Ma gandeam la consola ala pt. tv, am vazut ca invata diferite chestii cu ea, pe site scrie ca e de la 18 luni la 3 ani si mai era jucaria aia in loc de carucior.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70

quote:
Originally posted by loren@

http://forum.desprecopii.com/forum/faq.asp
Ha ha m-am prins bai!

Bia

Maaaaai nu-s nimic, ca nu se poate sa fiu fara sa stiu!!!!! Asa presupun Asa sper

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

hai Moni, lasa vrajeala! Esti Moderatoareeeeeeeee!!!!!!!!!! pls fara resentimente...........zi mai bine unde moderezi?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70

CATA aia e o chestie veche cu culorile,uite ca nu scrie de albastru sau orange si sunt care au si culorile astea.Le-ai indus in eroare pe fete si m-ai bagat in sperieti (sau pe MARAKI? ) Exact asta mi-ar fi lipsit
Mai ... ia uite ce urmarite din umbra suntem ca deja m-au facut gri

tocmai am observat ca ai devenit gri

pai atunci care e cadoul? revenirea in grup?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

MARAKI, da, sunt sanse mari sa ramanem, noi am facut tot ce am putut sa reusim sa ramanem si cred ca am facut treaba buna!
ANA de Espana, asa e, cand vezi unii nesimtiti, tare greu e, mi se pare normal acum sa mearga totul bine si sa nu intalnesc nici un fel de probleme in relatiile cu administratia, asigurarile etc. Asta e, bine ca nu stau mult aici, ca altfel .
IOANA, imi pare rau pentru chei, ai grija sa nu le gaseasca cineva care sa descopere unde stai si sa te trezesti ca iti intra in casa, Doamne fereste.
Noaptea asta e prima noastra noapte fara fi-miu, a ramas cu soacra-mea, ca noi avem maine de alergat dupa diverse, am vorbit cu ea la telefon si mi-a zis ca au fost afara in parc, s-a dat pe tobogan, e cuminte si se joaca cu nepotica mea de 3 ani si 3 luni. Sper sa adoarma repede in seara asta. Tare dor imi e de el, imi vine sa ma urc in masina si sa ma duc sa il iau!

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by maraki
Moni unde moderezi? Cand mai ai timp de scutece? Vezi, lasa resentimentele la o parte, sa fii corecta si fara provocari/aluzii. Sincere felicitari Totusi am o intrebare: eu ti.am dat ideea?
Monica

Mai chiar asa sony ma crezi? Adica ma dau la fund sa nu sar in ochi cu atatea mesaje si p-orma sa ies ca stiti voi ce in frunte? Ce logica ar fi avut ? As face-o daca ar fi obligatoriu,pai ca sa fi moderator trebuie sa ai timp sa citesti la greu prin diverse subiecte si eu nici la aradence nu apuc,darmite sa citesc toate tampeniile! Drept sa va spun, imi ajunge pana peste cap si rolul de "moderatoare" de p-aci Ma pot oferi eventual voluntara,da' nu e cazuuul defel,asa ca raporteaza linistita in continuare

Mergi la inceput

MONI, fi-miu tot zice Dia Dia, asa mi-a zis soacra-mea la telefon si m-a intrebat cine e Dia!

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maraki
hai Moni, lasa vrajeala! Esti Moderatoareeeeeeeee!!!!!!!!!! pls fara resentimente...........zi mai bine unde moderezi?

Monica

Ti-e frica,ai?

CATA iti dau ca ai reusit s-o sperii pe Maraki in halul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Moni s-o fi cadorisit cu vreo bluza noua si ne vrajeste ca ar fi primit cadou de 10.000 de puncte
Mi-am amintit ca m-ati intrebat de gris/orez cu lapte......nu ii dau din magazin, ii fac eu. Grisul il fac mai subtirel..eu tin grisul intr-o cuti ede la Nan si folosesc masura care era si la lapte praf. De ex la 250 ml de lapte pun 3-3,5 masuri rase de gris, o lingurita de zahar si cam 1/4 plic zahar vanilinat. La sfarsit, daca nu e ffff incantat ii pun dulceata de ce am prin casa si baga piticul la greu. Daca cresc cantitatea de lapte cresc si masurile de gris. In principiu ii place mai subtirel, sa curga cat de cat din lingura.
Orezul il spal si il fierb pe jumatate in apa iar apoi il pun in laptele care fierbe (stors de apa) si tot asa adaug zahar si zahar vanilinat (sau esenta de vanilie) si la sfarsit o idee de scortisoara!. Oricum, Razvan mananca orez in orice combinatie (la maica-mea s-a servit direct din recipientul cu orez....negatit evident)
Mai citesc..........

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pisoi3

MONI, fi-miu tot zice Dia Dia, asa mi-a zis soacra-mea la telefon si m-a intrebat cine e Dia!

www.helpsonia.com

Dia ii trimite pupici lui Mark! .
Irina si Ursulina sariti postarea please

P.S.Diana a zis NU PUPA cand i-am zis de Mark,Veezi? inca e trista ca nu a lasat-o sa-l pupe

Mergi la inceput

MONI, io zic ca incepe sa fie vorba de amor serios, asa ca rugam cuscrele Ursulina si Irina sa ne scuze si sa nu se supere! Tot Dia, Dia e la gura ei. Iar cu pupatu', o fi fi-miu timid sau o vrea sa se lase mai greu cucerit!

www.helpsonia.com

Mergi la inceput