Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (230)
Raspunsuri - Pagina 18
anasebe spune:
Si io pe aici, doar in trecere.
Moni, ca ma intrebai azi de masina, soro cica daune totale se preconizeaza
.
L-am trimis pe tata la farmacie sa-i cumpere lui fii-miu diverse, sunt curioasa daca gaseste farmacia
.
Anda Mor daca ma uiti. Tre' sa ma strecori in program (macar in ala de noapte). Mi se pune pata din ce in ce mai rau.
monica70 spune:
Mai chiar asa sa nu va prindeti voi ce cadou am primit? Nu se poate,NICI MACAR UNA NU GHICESTE???
Cat despre jucarii e jale,am tot intrat zilele astea prin cateva magazine,numai oribilitatzi,sau papusi Barbie sau plushuri ,in rest jocuri pentru copii mai mari.Pur si simplu nu am gasit ce sa ii iau!!! Ceva truse de bucatarie mai erau (d-alea are) si de cosmetica,aiureli ... ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
pisoi3 spune:
ANA, ne vedem, stai linistita, stai sa termin cu masina, ca mi se pune pe suflet, nu mai pot! Innebunesc pana o vad reparata. Oricum, in noiembrie imi expira Casco si imi fac unul in strainatate, asa ca sper sa nu se mai repete toata mizeria asta!
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
Giova spune:
Maraki la subiectul deschis de tine nu a raspuns nici un moderator. trebuia sa raspundfa Moni
.
Lasati-o pe Moni in pace, nu e moderatoare, daca era ii scria sub ID, ei ii scrie membru. probabil i s-a resetat contorul, cum a zis Ralu.
Ingrid doar nu crezi ca bea multa bere, vreo 2-3 gurite si pe urma o ascundem. si asta nu zilnic, rar de tot. pe coca cola nu insista, asa ca a gustat de 2-3 ori, insa cu
e jale: baga lingurita sau degetul. acum de cand e la gradi ne-am scos ca bem inainte sa se trezeasca el.
Ioana naspa patanie. ar trebui sa schimbati yala, ca e mai sigur.
Anda ce mai faceti voi? asa e cu constatarile astea: coada multa la politie si nervi...
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
irinatunza spune:
Buna fetele!!
Anasebe, Desitin e foarte buna, am si eu si n-am avut niciodata probleme cu Sabina. Sa-l speli foarte des la fundulet si incearca sa-l lasi fara pampers doar cu pantalonasi ca sa se ventileze locul.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
monica70 spune:
ANDA pai timid timid Mark,da' chiar asa,nici macar un pupic acolo
?
Sa-l vezi pe Vladimir ce-o smotocea: ia pupicu
ia in freza
si tot asa
.
Cu Mario s-a tzucat asa mai delicat ,ma rog,erau pe plaja,apus de soare,romantism 
...
Iar Tibi saracu' de cum a intrat Diana pe usa a sarit s-o pupe,da' asta a trecut ca rapidu' pe sub bratzele lui spre jucarii 
De Razvan nu mai zic,ce s-a gandit el,ia pupa tu madam asfaltu' 
Giova spune:
Noi am fost afara, m-a alergat prin parc, a mancat un cremvusti si un Danonino mic. In schimb a bagat la bomboane gumate la greu in el.
acum arunca cu tot ce prinde prin casa, normal ca eu sunt crizata....nu vrea sa intelegea nici cu binele, nici cu frumosul. Nu stiu ce copil e asta!!!
Clau a luat un ploter pt. firma si azi l-au anuntat ca a primit cadou un laptop de la HP. e slabut, dar nu conteaza, e gratis.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
pisoi3 spune:
GIO, noi suntem bine, momentan ne enervam pentru tampeniile astea, dam o groaza de bani pe asigurari si nu se poarta cu profesionalism! Offfff!
ANA, cum adica daune totale? Va dau alta masina?
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
maraki spune:
quote:
Originally posted by monica70
Mai chiar asa sa nu va prindeti voi ce cadou am primit? Nu se poate,NICI MACAR UNA NU GHICESTE???
Cat despre jucarii e jale,am tot intrat zilele astea prin cateva magazine,numai oribilitatzi,sau papusi Barbie sau plushuri ,in rest jocuri pentru copii mai mari.Pur si simplu nu am gasit ce sa ii iau!!! Ceva truse de bucatarie mai erau (d-alea are) si de cosmetica,aiureli ...
aici au aparut bebelusi care daca-i apesi pe manuta plang cu lacrimi, fac pipi, altii se innrosesc in obrajori si fac febra, foarte misto pt. fetite.
ma nu m.am speriat, ma gandeam doar ca daca te raportez nu voi fi bagata-n seama
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
Anasebe va da alta masina, sau cum e asta? apropo...ce masina v-ati luat?
Jucarii eu nu-i voi cumpara prea multe...are destule la gradi, acasa va sta cel mai putin. asa ca m-am scos. oricum voi cauta Lego(mari/mici), masini, motociclete, locomotiva Thomas care scoate aburi, si costa 1, 5 mil
. aia e super tare...poate o iau cand face 2 ani.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)