Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (230)
Raspunsuri - Pagina 16
maraki spune:
Anda vad ca te.ai adaptat imediat afara, eu m.as intoarce si maine la "mizerie" Fie painea cat de rea, tot mai buna-n tara mea! Cinstit,chiar e mai buna painea romaneasca
La nemtalai gasesc paine alba dar are coaja tare.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
pisoi3 spune:
Da, Maraki, imediat m-am adaptat si tare bine imi e, nu m-as mai intoarce pentru nimic in lume, stii tu, cu binele te inveti repede! Cu raul e mai rau! Dar depinde de firea fiecarei persoane, eu inteleg ca sunt unele persoane carora le e greu sa se adapteze in strainatate. Noi ne-am obisnuit, Mark la fel si suntem tare fericiti.
Iar cu alimentatia la fel, sincer nici nu simt lipsa mancarii romanesti. Eu ma gandesc la Mark, sa ii fie lui bine mai tarziu si sa nu fie la fel de stresat si sa nu munceasca pe rupte de dimineata pana seara ca sa poata supravietui decent, cum am facut eu si tatal lui.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
maraki spune:
Anda deci sant sanse mari sa ramaneti in continuare dupa trecerea celor 2 ani
Cu mancarea nu am nici eu probleme ca doar eu sant sefa la bucatarie
Doar de paine mi se mai face pofta uneori ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
quote:
Originally posted by loren@
http://forum.desprecopii.com/forum/faq.asp
Ha ha m-am prins bai!
Bia

Maaaaai nu-s nimic, ca nu se poate sa fiu fara sa stiu!!!!! Asa presupun
Asa sper 

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
Ana_m spune:
Anda, salut ! Da adevarul e ca te dispera uniii , cu nepasarea si nesimtirea . Stand zii de zii , te obinuiesti, face parte din cotidian , dar dupa o perioada de vazut ceva ¨¨mai civilizat¨¨ iti vine sa 
Maraki, eu am mancat la voi o paine asa de buna neagra , cu cereale
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
T_Ioana spune:
Buna seara!
Ma pun imediat la citit din urma!
Am pus spiridusul la nani si am venit sa vad cum ati reusit sa scrieti 13 pagini de la 11![]()
Noi am avut o zi groaznica, in sensul ca am ramas pe afara. Am fost in oras, am intrat la un magazin sa-mi caut pantofi ca am nunta in 20 si ca sa nu turbeze asta micu si sa nu devasteze rafturile i-am dat cheile sa se joace. Asta e ritualul nostru, de asta umblu cu ditamai gogoloiul de breloace si mingiutze si maimutze la chei. Bey, cand am ajuns acasa, am constata ca NU AM CHEI. Am refacut o parte din traseu dar vezi de treaba! Asa ca am stat prin vecini, a mancat iaurt si fornetti dar cel mai nashpa a fost ca nu a dormit. Se tot urca pe mine, tot nani-nani dar cum il puneam in pat la prietena mea cum era fresh, in pcioare si se apuca de devastat. Asa ca daca tot nu am reusit sa-l culc pana la 17.30 cand a venit Cristi de la serviciu am stat afara pana la 19.00 ca sa-l obosesc bine, am venit sus, a papat un outz si un cremwurst, a baut 200 lapte si acum face deja nani. Macar maine se va trezi si el la 7 si avem si noi un program normal, cat de cat.......ca de vreo 3 zile se trezea la 10 si toata dimineata era dusa!
Ma apuc de citit din spate!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
monica70 spune:
CATA aia e o chestie veche cu culorile,uite ca nu scrie de albastru sau orange si sunt care au si culorile astea.Le-ai indus in eroare pe fete
si m-ai bagat in sperieti
(sau pe MARAKI?
) Exact asta mi-ar fi lipsit 
Mai ... ia uite ce urmarite din umbra suntem ca deja m-au facut gri 
ralirali spune:
Mai, eu cred ca e mai mult decat stelutza mov, cu "oaua" am o vaga banuiala, dar nu vreau sa zic inca nimic.
Moni, dar tie ti s-a resetat contorul de mesaje?
Cat despre jucarii, nici noi nu avem nimic preferat daca nu ne jucam impreuna, se mai joaca cu pausile, le pune la nani, le acopera, le da papa, le piaptana ca de imbracat, dezbracat nu ii iese. iar impreuna vrea sa construim si sa facem trenuri, e obsedata fata mea de tren, se pune pe orice prinde zi zice ca merge cu trenul...nu ca ar fi fost vreodata.
Ioana, nasoala faza, dar ce sa zic, bine ca a venit Cristi la o ora decenta, nu ca altii la 9, 10.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
monica70 spune:
RALU raspunsul este aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108260 
ralirali spune:
Anca, sorry ca nu ti-am raspuns azi dimi , dar am uitat. Am mers pana la urma la Portita, dar s-a nashparlit rau de tot in sensul ca iti iau haina de pe tine si serviciile lasa muuuuuult de dorit. Pe doua ciorbe, o apa si o bere dadeam 400 de mii, nu mai zic de altele.
Am mai pus niste poze de prin cocnedii care nu s-aiu incarcat aseara.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul