Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 (126)
Raspunsuri - Pagina 20
andora spune:
Vroiam sa va mai intreb, a vazut cineva Bestia de plush prin vreun magazin? Pup si spor la treburi!![]()
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
danina spune:
Off..Eliana sanatate sa treca repede.
Iza ma bucur ca ai venit printre noi, aici gasesti intodeauna sfaturi si vorbe bune de la fete.
Daniela imi pare rau ca nu ai fost langa Alma stiu ce inseamna, cand iti spune copilul "mami da tu de ce nu ai fost acolo". Eu am intarziat un pic la serbare ca ma ocupam cu protocolul,eram in alta camera si nu am stiut ca v-a spune ea printre primii asa ca nu am fost prezenta cand a recitat, asa ca mi-a zis "mami da tu unde erai cand eu am spus poezia ca nu mai aplaudat ca mamicile celorlalti copii si sa ma feliciti". Pt ea a contat f mult, sa fiu acolo, chiar daca era tati si bunicile, nu am fost eu...
.
Mada asteptam vesti si sanatate.
Racite suntem si noi de marti de i-a isit puroi prin ochi si febra de m-am speriat ca nu i se mai dezlipeau ochii. Acum e mai bine sper sa putem pleca cu colinda.
Cadoul nostru de Mos a venit aseara cu o surpriza ...o masinuta mare si frumoasa, iar Diei i-am luat deja o masa de machiaj cu scaunel si mai vrea Alba ca Zapada cu Print, pitici si bunici zice ea desi are la Bucuresti, dar sa vad ca si asa primeste din toate partile si chiar ma gandesc ca nu e bine e prea rasfatata.
Andora nu mai tin minte, sa nu te duc in deruta parca in Diverta am vazut dar ti-am zis nu e sigur.....
Bradul il fac maine si incep pregatirile. Voi ce meniuri pregatiti de Craciun? 

Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
danina spune:
Am pus cateva pozici cu serbarea lui Didi de la gradi Aici Poze

Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
lorena_andreianu spune:
Fetele,eu n-am mai intrat... sunt tot cu ale mele... abia pe 9 ian ma duc la dr (ca e in vacanta) si sper sa nu nasc pana atunci. Burta a coborat si mai si... Sper sa nasc totusi dupa Anul Nou.
Noi nu plecam nicaieri, aveam atatea planuri dar s-au dus si de data asta...
Imi pare rau sa aud de cei mici si mari bolnaviori. Eliana, succese cu bubele. Si la fiu-meu la scoala a aparut un afis in ultima zi cu un caz de varicela. Sper sa nu fi luat si el...
Acum al meu e si el cu muci si tuseste deja gras. S-a sculat de dimineata ca-l deranja tusea. Halal sarbatori avem!
Mosul va veni desigur cu cadoul promis. Ieri a venit si cu un cadou mai special de la mami si tati, un costum de Spiderman! Ce mai, veselie totala! Isi joaca atat de serios rolul...
Va urez un Craciun fericit si tot ce va doriti sa va aduca Mosul.
Daca e sa nasc mai iute, va anunt eu cumva. 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista
cu bb2
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani
pufymic spune:
Lorena ,lasa mey nascutul pana dupa Anul Nou, ca mai e vreme
!
....De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne aminti ca nu suntem niciodata singuri! Fie ca binecuvantarea Domnului sa se rasfranga asupra voastra si a tuturor celor dragi voua!
Craciun fericit si linistit va doresc, din toata inima!
VOTATI-NE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"
Multumim anticipat!
elyanne spune:
Am intrat sa va zic ca suntem ceva mai bine. Nu complet... dar e ok.
Astazi trebuie sa mai fac putina curatenie si ordine prin casa inainte sa impodobim bradul. Asa ca nu stiu daca reusesc sa mai intru.
Va zic acum, si daca mai dau pe aici, poate pun cateva poze cu impodobit bradutul...
Sa aveti un Craciun Fericit alaturi de cei dragi!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica