Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

multumim mult Donia
era dintr-o familie de aromani din Grecia

gata, fug sa fac treaba ca le-am adormit afara si am timp de un aspirator acum...

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Am aparut si noi toata noaptea a plans prin somn cred ca o dor dintisorii,i-am dat panadol a dormit bine vreo 3 ore pana a venit ora de papa cand iar a inceput concertul cred ca ne stie tot blocul
azi am fost la bunica a rascolit fiecare coltisor de camera ca titirezu era

multumi de aprecieri ma bucur ca v-au placut pozele noastre

Dbunny-ai plans tu in locul lui? ai baiat mare daca merge el la gradinita si nu plange

Donia-f frumoase melodiile

Kokorina-ce nesimtiti astia cu mobila
abia astept sa veniti la Iasi

Laura-ati reusit sa scoateti liliecii bravo,ai vazut ce era in bietul nasuc de Dani

Dianocica-vad ca ia plaucut lui D in tren
multumim de vestea buna ma bucur tare mult ca JOJO-MIHA e binesa-ti traiasca printesa

Ktrinel-deci pt prima zi de munca a fost super bine

Yagmur-

Ingerasa-imi pare tare rau

Laura-eu vin la intalnire

Carla-soarece? eu daca as vedea unul prin casa cred ca ar sari blocul in aer

Anateo-felicitari pt mama

Adinazot-Alessia cea frumoasa

Marani-sa-ti traiasca printesabubamara
si Antoniei ii mai miroase pipi dar nu tot timpul unde gasesc pungute din alea la farmacie?dimineata trebuie recoltat pipi?

Madana-bine ati revenit

Sofia de Aelita

Mamaana- printesele frumoase
Alexandra-mama ce smecher e Mark,si el cu farasul?antoniei ii place la nebunie sa-l care prin casa
f frumoase pozele

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

am ocupat toata pagina cu mesajul meu

am o durere de cap

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Seara buna minunatelor!

Multumim tare mult pt urari, Sofiei de Aelita Stephanie si Isabel de Mamanaa

DANUTZ, nu stiu daca-i cu ochi, poate doar o intarziere de ciclu. Astept. M-as bucura f mult daca ar fi. Dar daca e sa tina socoteala de-acasa cu cea din targ, mai bine pe la anul.

DONIA, faine exercitiile cu mingea. Ai facut? eu am facut inainte de sarcina, mi s-a parut extrem de relaxant sa lucrezi cu/pe minge. Mai doare umarul, nu? daca eu oare trece?

BAMBO, ! pungi sterile de recoltat urina gasesti la farmacie, la 1 ron parca bucata. Nu stiu pretul exact ca eu aflasem de ele de pe net si cand am intrebat la farmacie mi-au zis ca nu exista asa ceva . Se ia prima urina de dimineata, la bb n-ai de unde sa stii care-i prima urina, eu una i-am pus punga la 6 dim cand i-am dat bibe, dar nu facu nik pana pe la 8 cand se trezi. Continutul din punga l-am varsat intr-un recipient steril, tot de la farmacie cumparat. Eu sper sa nu fie probleme la voi, !

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

"Nimeni nu moare virgin...viata i-o trage fiecaruia cel putin o data!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by asiza

Daaaaa, Dandusa, dac e vorba de Sibiu vin si eu sigur...o iau si pe Yagmur..no, cand? cand? ca nu mai am mult timp la dispozitie...

ieeeeee,ar fi superrrrr
mai ramine sa o convingem pe mama pisica ,ca ea inca nu stie de schibarea de plan...
deci eu si Teutz ,ne-am hotarit...,(Danita ne-a convins ),venim la Sibiu,pentru un Week-end
deci hai sa incepem "perierea" :mama pisicaaaaaa,ce mumoasa esti astaziiiii

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am o depresie care ma asteapta dupa colt . desi reusisem sa evit sa i transmit si lui d muceala mea obtinuta pe tren, azi cand am fost in parc erau vreo...toti copiii ..ori muciosi, ori tuseau, ori stranutau...colcaiau camuflatii nemernici ...am tulit-o imediat dar se pare ca nu destul de repede...incepe si d cu stranutat des, muci aposi, si frecat la o nara+ochiul aferent. asta peste maraiala deja existenta...suntem in continuare pe oscilo, sper sa ajunga. n am avut asa o lipsa de chef de scris...nu stiu de cand...ma duc sa fac o baie ca au dat, in sfarsit, drumul la apa calda

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dianocica
...am tulit-o imediat dar se pare ca nu destul de repede...incepe si d cu stranutat des, muci aposi, si frecat la o nara+ochiul aferent. asta peste maraiala deja existenta...

Asta nu i se trage de la plimbarea din parc, ci de la vreo chestie de acum 2-3 zile. Adica, probabil, de la tine. Ceea ce e bine, ca tu ii transmiti si anticorpi prin lapte, deci o sa treaca mai usor. Deci daca o sa-l tina 4-5 zile, consoleaza-te ca fara anticorpii tai l-ar fi tinut 8-9 zile, si tot asa.
Doi la mana: ce depresie, esti tanara, desteapta, frumoasa, ai barbat bun, nu te bate, iti mai aduce si vreun ban in casa, copilul ti-e sanatos (un muc, cinci, o suta, nu se socotesc ca boala)... capul sus, fa baia aia si vino inapoi alt om. Unul mai curat, thank God pentru apa calda!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Mamaana,
doamne ce copii frumosi ai...,incredibil...,Tudor hai ca-i baiat si-i mai mare...,desi si el este frumos...,dar fetele ...sint superbeeeee,foarte frumoase...si au fetze de copii poznasi...,simpatice foc...,cum se catara ele peste tot...,in iarba de-a busilea...,super tare
mai toate pozele sint deosebite...,dar asta parca zice asa: tu l-ai rugat pe Tudor sa o faca pe bubulina atenta ca se fac poze...,Tudor ft preocupat de joc...,nu poate mai mult decit sa o ia de minuta si sa o faca atenta... asa ca bubulina s-a suparat......,dar bubulina nr 2,parca zice "mami,eu ma uit..."
m-am indragostit de ele...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

marani, sigur ca ajuta, uite ca daca stau aici cu voi nu ma doare umarul.(pentru dandusa: ca antebratul e lipit de corp cand bat tastele si practic nu misc articulatia umarului )
N-am facut exercitii cu mingea, insa trebuie sa-ti spun ca mereu ma intrebam cum se fac, asa ca poate, candva, cat mai curand sper eu...

a_deju, de ce nu activezi matale? Tot pe baza de muci e scutirea?

Trebuie sa recunosc ca si Cristi a fost marait azi, mi-a cam testat limitele... de abia astept sa il predau. Da-i asa dragut... Las' ca ma culc eu devreme diseara si maine o sa fie mai bine pentru amandoi.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput