Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (87)
Raspunsuri - Pagina 14
mamaana spune:
multumim mult Donia 

era dintr-o familie de aromani din Grecia
gata, fug sa fac treaba ca le-am adormit afara si am timp de un aspirator acum...
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
bamboletta spune:
Salutare 
Am aparut si noi
toata noaptea a plans prin somn
cred ca o dor dintisorii,i-am dat panadol a dormit bine vreo 3 ore pana a venit ora de papa cand iar a inceput concertul
cred ca ne stie tot blocul ![]()
azi am fost la bunica a rascolit fiecare coltisor de camera
ca titirezu era ![]()
multumi de aprecieri
ma bucur ca v-au placut pozele noastre 
Dbunny-
ai plans tu in locul lui?
ai baiat mare daca merge el la gradinita si nu plange 
Donia-f frumoase melodiile 
Kokorina-ce nesimtiti astia cu mobila 
abia astept sa veniti la Iasi 
Laura-ati reusit sa scoateti liliecii
bravo,ai vazut ce era in bietul nasuc de Dani ![]()

Dianocica-vad ca ia plaucut lui D in tren 
multumim de vestea buna
ma bucur tare mult ca JOJO-MIHA e bine
sa-ti traiasca printesa 
Ktrinel-deci pt prima zi de munca a fost super bine 
Yagmur-
Ingerasa-imi pare tare rau 

Laura-eu vin la intalnire
Carla-soarece?
eu daca as vedea unul prin casa cred ca ar sari blocul in aer ![]()
Anateo-
felicitari pt mama 
Adinazot-
Alessia cea frumoasa
Marani-sa-ti traiasca printesa
bubamara
si Antoniei ii mai miroase pipi dar nu tot timpul
unde gasesc pungute din alea la farmacie?dimineata trebuie recoltat pipi?
Madana-bine ati revenit 
Sofia de Aelita
Mamaana-
printesele frumoase
Alexandra-mama ce smecher e Mark,si el cu farasul?
antoniei ii place la nebunie sa-l care prin casa![]()
f frumoase pozele 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
bamboletta spune:
am ocupat toata pagina cu mesajul meu ![]()

am o durere de cap 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
marani spune:
Seara buna minunatelor!
Multumim tare mult pt urari,
Sofiei de Aelita
Stephanie si Isabel de Mamanaa 
DANUTZ, nu stiu daca-i cu ochi, poate doar o intarziere de ciclu. Astept. M-as bucura f mult daca ar fi. Dar daca e sa tina socoteala de-acasa cu cea din targ, mai bine pe la anul.
DONIA, faine exercitiile cu mingea. Ai facut? eu am facut inainte de sarcina, mi s-a parut extrem de relaxant sa lucrezi cu/pe minge. Mai doare umarul, nu? daca
eu oare trece?
BAMBO,
! pungi sterile de recoltat urina gasesti la farmacie, la 1 ron parca bucata. Nu stiu pretul exact ca eu aflasem de ele de pe net si cand am intrebat la farmacie mi-au zis ca nu exista asa ceva
. Se ia prima urina de dimineata, la bb n-ai de unde sa stii care-i prima urina, eu una i-am pus punga la 6 dim cand i-am dat bibe, dar nu facu nik pana pe la 8 cand se trezi. Continutul din punga l-am varsat intr-un recipient steril, tot de la farmacie cumparat. Eu sper sa nu fie probleme la voi,
!
Ajutati-o pe Sonia
dandusa spune:
quote:
Originally posted by asiza
Daaaaa, Dandusa, dac e vorba de Sibiu vin si eu sigur...o iau si pe Yagmur..no, cand? cand? ca nu mai am mult timp la dispozitie...
ieeeeee,ar fi superrrrrmai ramine sa o convingem pe mama pisica
deci eu si Teutz ,ne-am hotarit...,(Danita ne-a convins

deci hai sa incepem "perierea"

Faceti ceva...orice/oricit

Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
dianocica spune:
am o depresie care ma asteapta dupa colt
. desi reusisem sa evit sa i transmit si lui d muceala mea obtinuta pe tren, azi cand am fost in parc erau vreo...toti copiii ..ori muciosi, ori tuseau, ori stranutau...colcaiau camuflatii nemernici ...am tulit-o imediat dar se pare ca nu destul de repede...incepe si d cu stranutat des, muci aposi, si frecat la o nara+ochiul aferent. asta peste maraiala deja existenta...suntem in continuare pe oscilo, sper sa ajunga. n am avut asa o lipsa de chef de scris...nu stiu de cand...ma duc sa fac o baie ca au dat, in sfarsit, drumul la apa calda
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Donia spune:
quote:
Originally posted by dianocica
...am tulit-o imediat dar se pare ca nu destul de repede...incepe si d cu stranutat des, muci aposi, si frecat la o nara+ochiul aferent. asta peste maraiala deja existenta...
Asta nu i se trage de la plimbarea din parc, ci de la vreo chestie de acum 2-3 zile. Adica, probabil, de la tine. Ceea ce e bine, ca tu ii transmiti si anticorpi prin lapte, deci o sa treaca mai usor. Deci daca o sa-l tina 4-5 zile, consoleaza-te ca fara anticorpii tai l-ar fi tinut 8-9 zile, si tot asa.
Doi la mana: ce depresie, esti tanara, desteapta, frumoasa, ai barbat bun, nu te bate, iti mai aduce si vreun ban in casa, copilul ti-e sanatos (un muc, cinci, o suta, nu se socotesc ca boala)... capul sus, fa baia aia si vino inapoi alt om. Unul mai curat, thank God pentru apa calda!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dandusa spune:
Mamaana,
doamne ce copii frumosi ai...
,incredibil...,Tudor hai ca-i baiat si-i mai mare...,desi si el este frumos...
,dar fetele ...sint superbeeeee,foarte frumoase...si au fetze de copii poznasi...,simpatice foc...,cum se catara ele peste tot...,in iarba de-a busilea...,super tare
mai toate pozele sint deosebite...,dar asta parca zice asa: tu l-ai rugat pe Tudor sa o faca pe bubulina atenta ca se fac poze...,Tudor ft preocupat de joc...,nu poate mai mult decit sa o ia de minuta si sa o faca atenta... asa ca bubulina s-a suparat...
...,dar bubulina nr 2,parca zice "mami,eu ma uit..."![]()
m-am indragostit de ele...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Donia spune:
marani, sigur ca ajuta, uite ca daca stau aici cu voi nu ma doare umarul.(pentru dandusa: ca antebratul e lipit de corp cand bat tastele si practic nu misc articulatia umarului
)
N-am facut exercitii cu mingea, insa trebuie sa-ti spun ca mereu ma intrebam cum se fac, asa ca poate, candva, cat mai curand sper eu...
a_deju, de ce nu activezi matale? Tot pe baza de muci e scutirea?
Trebuie sa recunosc ca si Cristi a fost marait azi, mi-a cam testat limitele... de abia astept sa il predau. Da-i asa dragut... Las' ca ma culc eu devreme diseara si maine o sa fie mai bine pentru amandoi.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.