Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Aelito, sa-ti traiasca Sofiuta!
Mamaana, la multe lunisoare pentru fumusetile tale de fetite! Am vazut pozeele voastre, cat de frumos se joaca ele acolo, si frate-le lor, ce protector pare!!!
Shoshika, sa-ti traiasca minunea! La multe lunisoare si pentru el!
La multe lunisoare pentru Bubamara de Marani, Stefania de Ama.lia si Alin de Mormelvio.
Pet72, noi chiar ne intrebam ce s-a mai intamplat cu voi, bine ca ai mai dat semne de viata!!! Scrie mai mult te rugam despre printesele tale care acusica fac un anisor!!! Nu am nici cea mai vaga idee de tort, poate sunt fetele mai inspirate ca mine la ora asta!
Vazut pozici cu frumusetea de Mark al Alexandrei, care are niste ochi albastri de te baga in boale!!!
Danito, bine le mai zici mama draga!
Diana, iesi rapid din butoiul ala si trage-o si pe Oana dupa tine...
Donia,mama draga, stiam de bicicleta galbena, stiam stiam, de unde stiam? Fiindca asa il adormea mama pe Rares cand era mic mic. Ii povestea asa, pe un ton taraganat:-'Si era o bicicleta galbena..'
Hai ca plusez si eu... de unde expresia de 'Mama draga'? Unde si cine?
Sara buna!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Donia

marani, sigur ca ajuta, uite ca daca stau aici cu voi nu ma doare umarul.(pentru dandusa: ca antebratul e lipit de corp cand bat tastele si practic nu misc articulatia umarului )

daca tu nu stii...,atunci,cine?!?
imbratisam cu drag,tare,tare..,sa treaca de tot...

azi am venit acasa...,buna...,zdravana..si stind asa cu bubu si cu mama...,am simtit o durere in omoplat de ziceai ca m-a lovit trenul...,ma masez eu cit pot...,o rog pe mama sa-mi maseze si ea...,mai da ce m-a apucat?...,chiar nu gaseam raspuns...,ma durea tare si cu tot cu git...,mama ,cica "ai dormit strimb...sau te-a tras curentul...,pai si de ce toata ziua la curs nu m-a durut...si ma doare acu'?...,pai de ce?...,pentru ca aproape 3 ore la curs am intins din perie si apoi cu placa un model cu parul lung si foarte ondulat...,de-aia ma durea pe mine...
asta ca sa vedeti cit transpir eu in noua meserie...,da' si cind o sari cu tips-ul...,sa te tii...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

prezent :) ma bucuram ca am recunoscut bicla din operatiunea cu monstri (a fost de curand za muvi pe procinema, ocazie cu care s-a holbat si mihaiul, care a ras, si a ras, si s-a tavalit pe jos, si-a mai ras nitel... a fost un first pt el, un al x-lea pt mine, dar fun fun fun)...
nu mai locuim cu liliecii, s-au adunat in stoluri si plecara, good ribbons, ca sa zic asa :) insa je presteaza de dimineata pana seara la o tampenie de strategie energetica care trebuie intr-un fel sa se termine maine pana spre amiaza... si mi-e asa o silaaaaa... ehh, trece :)
trecand peste faptul ca dandusul vaz ca ma lucreaza si pe ici, si pe colo (), incerc si eu sa montez familionu' catre un week-end de munte/sibiu/orice.. paturica sa fie :)) unde mai pui ca e cu ras-tuns-frezat la superoferta :)) si apropo de, imi poate zice cineva cat faci cu masina de la constanta la sibiu..??? ca io am tot socotit, si-mi dadea cu virgula, deci..nu e bine...
hai pupez, ca pic!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by danutz
Donia,mama draga, stiam de bicicleta galbena, stiam stiam, de unde stiam? Fiindca asa il adormea mama pe Rares cand era mic mic. Ii povestea asa, pe un ton taraganat:-'Si era o bicicleta galbena..'

Mama draga... mama draga... nope. Ceva Toma Caragiu in Actorul si salbaticii?
Sau Tanta si Costel? Maaaama, ce-mi placeau!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

danutz, my dear , in afara de olguta (la medeleni)... nu ma duce capshoru' meu la niminea.. :))

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

care vreti sa va tund...,ziceti la baba...,cit mai este gratis...,ca pe urma nu stiu daca v-oti mai permite...,cumva tre sa-mi scot si eu cursul si ustensilele...

Ingeras,
puupam tare de tot pe tine si pe Maya
Adinazot,
felicitari pentru miscareata...,a inceput sa mearga singura...,bravoooo,bravoooo
Si chiar,apropo de ce zicea Dia...,cum de este asa curat la tine,tot timpul?,te ajuta cineva?...,ca la noi...,ca la nebuni...,daca ai vedea cum arata casa dupa 6 ore in care mama sta cu Crinuta...,n-ai crede ca inainte sa plec era totul super aranjat,vasele la locul lor...etc...,n-ai crede ,jur...,iar pentru mine,care sint o fire foarte curata si foarte ordonata...,asta-i pedeaspa cea mai groaznica...
cu ce am gresit sa fiu pedespita in fiecare zi?!?

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by a_deju
trecand peste faptul ca dandusul vaz ca ma lucreaza si pe ici, si pe colo (),

"Pe aici" inteleg, dar "pe colo"? Tot, tot, tot sa spui. Unde, cine, cand este acel "colo"? [omulet batand darabana cu degetele pe birou]
Pai eu as zice ca de la Constanta la Brasov sa tot faci vreo 7-8 ore (in conditii de mers cu copil mic, oprit, mancat, plimbat, aerisit) si inca vreo 2 pana la Sibiu... se mai lucreaza pe drum? Am facut si 6 ore BV-CT, dar mers nebun, nu recomand.

dandusa, 3 ore? valeu! usor cu modelele cu parul lung, sa nu se umfle prea tare muschii pe tine, ca te alegi cu brate si umeri a la Schwarzeneger

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

ete na.. pe colo e forumu' alternativ, stiti voi, se mai numeste si messenger, gadgetu' ala dat naibii pe care nu-l foloseste canada vecina si pretena de nicio culoare :)) (m-am interesat, daa..??? nu are rost sa zici ca nu-i asa :)) )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Haidi bre, chiar asa!!! Nu-l recunoscura-ti pe Dan, din Ciresarii lui Chirita!!!
Pai mama draga, da' a tot mesterit la cartile alea de-au iesit 5 la numar...ce dor mi-e de ele!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

ete.. bineintels ca am uitat ce era important.. dar noaptea?? tot atat dureaza?? ca as scuti partea cu mancat, aerisit, plimbat, cantat, aruncat din mers (eu, evident..), etce etce etce... offf, mare dilema neamule...

Mergi la inceput