Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

roxanica, in ce interval de timp i-ai dat tu atata amar de mancare? una dupa alta? 200+270? normal ca l-a deranjat saracutul, a facut distensie gastrica si a scos afara surplusul ... si eu i-am dat oanei o data mancare dupa 2 ore ca ne grabeam undeva (in loc de 4 ore cum papa ea de obicei) si a mancat ca era ceva ce i-a placut... si a patit tot asa, a vomat tot si dupa aia a devenit brusc f vioaie... da' ce groaza am bagat, nu-ti mai zic, mai ales ca Oana n-a mai vomitat niciodata, chiar si regurgitarile erau la noi numarabile pe degete... si atunci mi-a umplut bucataria de cata mancare a scos... daca eram suingura jur ca sunam la salvare de spaima, dar noroc ca eram cu sotul si m-a calmat rapid... si intradevar aia a fost tot, n-a mai patit niciodata asa ceva, dar nici nu vrea sa puna gura pe orice ar fi de mancare inainte de 4 ore minim de la masa precedenta
miro, tinem pumnii sa fie ok maine la dr!

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

m-am uitat la pozele alessiei de adinazot... o frumusica, dar asta se stia deja ... de mai multa vreme tot vreau sa zic: ati vazut ce ordina/disciplina/curatenie si ce luceste parchetul si ce frumos e aranjata perdeaua???? cum se poate asa ceva cu o umblareatza/bagareatza prin casa? ca la noi arata non-stop ca dupa tornada... eu strang si dupa 30 secunde arata exact la fel ca inainte...

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna dimineata!
La noi ploo marunt, e intunecat, am geamul deschis si aud sunetul ploii... e bine, e frumos, Cristi doarme si aproape dorm si eu... am recuperat caruciorul... bicicleta era galbena... era un stilou ca toate stilourile din lume... ghici, ghicitoarea mea

Ktrinel, se pare ca iti merge de meleoane, canapele ai, microunde ai, frigider este... sa intri in pauza de pranz pe la noi sa vedem si noi cum ne scrii tu de pe canapele.
Ne vedem in treling la insule

dianocica, mai bine mai tarziu decat niciodata:
1. capisci, capisco
2. m-ai spart cu muzica aia cu pasarea din tei... am fost intre ras si plans...

dandusa, stiam ca esti zmeoaica si o banuiam si pe teutz, din poze... dar mi-am zis sa nu ma insele poza...

Dia, am inteles bine, sarbatoriti primul dintisor? Atunci sa dau din coate sa ma infig si eu la o tratatie. Felicitari!

asiza, cum mai e Denis? Raguseala...? Tati?

Nu ma mai tine memoria... n-am o zi chiar stralucita (pe dinafara, ca pe dinauntru sunt bine).
Ma duc sa mai citesc.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

neata,

si aici e vreme inchisa, parca tot mai ploua un pic; le-am pus in scaunele de masa si am fugit la voi

multumim de urari, azi fetele mele fac 10 luni !!! s-au jucat toata dimineata printre picioarele mele in bucatarie: le-am dat castroane de plastic, polonice si da-i si fa zgomot

era Marin Moraru care dormea intr-un cort... actiunea autobuzul?? parca le zici Donia din alta viata ce mi-ar place sa revad filmele astea...

aaa, am reusit sa pun poze din luna septembrie (cele cu bicicleta lui Tudor sunt facute ieri - 30 de minute am avut liniste ca au inspectat bicicleta)

ma duc sa le dau sa manance

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

POZE CU NOI

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

shoshika, marani, mamaana si aelita, La multi ani pentru fulguleti!

mamaana, Marin Moraru, da, dormea in cort, da,... cu cine? si in ce film? Tot doua cuvinte, dar nu actiunea autobuzul.
Eu am jumate din film, dar chiar cand incepe partea cu cortul se opreste, trebuie sa vad cum fac rost de restul.

Mirona, sunt cu gandul la voi, ce-o fi cu draguta de Kara? Sper sa te linistesti si sa fii stapana pe situatie. Calma, calma, calma pe dinafara, chiar daca pe dinauntru iti tremura chilotii.

ingerasa, imi parea rau ca n-a fost sa fie, dar uite, e bine ca ai gasit si ceva pozitiv in treaba asta, si anume ca poti sa ramai insarcinata.
Am avut si eu o sarcina oprita in evolutie si la examenul anatomopatologic a iesit deficienta de progesteron, asa ca la urmatoarea am luat progesteron rapid, am mers la medic imediat ce n-am avut menstruatie, s-a confirmat sarcina si am intrat rapid pe tratament.
Nu stiu cat de repede iti va reveni menstruatia acum, la mine a fost nevoie de chiuretaj pentru ca trecuse mult timp si sarcina nu se eliminase singura.

danita, multumim pentru citatul zilei. Nenea Frost parca m-a citat pe mine ieri, doar ca eu eram chiar mai optimista

roana, fontanela lui Cristi nu numai ca nu s-a inchis, dar e si destul de mare. Ii dau o doza mai mare de vit. D, dar la recomandarea unui medic roman. Pediatrul de aici e relaxat, totusi o sa mai merg la o consultatie saptamana viitoare.

Monicabb, sa-ti prinda bine plaja si baia (n-ai uitat de poze, da?) Ce inventiva e mama ta, imi place cum iti scrie.
Caruciorul... cat de mult va fi nevoie.

Ruxandra Ce e aia dna pai?

asiza, tu plangeai in halul asta? Ca auzeam eu ceva tanguiri infundate pe aici si nu stiam de unde vin, nu m-am gandit sa caut prin butoi. Hai la pupat Pai sigur ca poti sa plangi si apoi sa te dai zmeoaica. Acum esti la momentul impiedicat... sau cazut... dar urmeaza si ridicarea, nu? Daca ai nevoie de o proptea ma ofer.

anateo, felicitari pentru mama! Sunteti tari!

leyla, ati ajuns cu bine pana la urma! Ma tot intrebam de unde ne scrii... dar mi-am amintit... inca mai pot Distractie placuta!

marani, bune de tot exercitiile cu mingea!
Doar ca iar ma enerveaza umarul asta

roxanica, la parnaie cu tine! Sau la biserica sa scoata diavolul "mananca mult" din tine... sau cum il cheama.
Hai ma... ce te tot tragi pe roata? Gandeste-te la miile de lucruri bune pe care le faci pentru pui, nu la ala rau.

Hai ca ma striga zmeul ala mic...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet72 spune:

Salutari la toata lumea....Imi pare rau ca ,mai mult am citit ce s-a scris,dar am 2 fetite gemene,care-miocupa tot timpul.
Duminica e ziua lor,asa ca as vrea sa ma ajutati ,ce sa scriu pe torturile lor?
Scuzati...poate s-a vb deja despre asta,dar....
pet 72 cu Alice si Beatrice de 11 luni si 3 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

cu Toma Caragiu... operatiunea monstrul ??

edit: stiati ca Toma Caragiu s-a nascut in Grecia ?

Ana,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamaana

cu Toma Caragiu... operatiunea monstrul ??

edit: stiati ca Toma Caragiu s-a nascut in Grecia ?

Ana,

yeah, baby!

N-am stiut de grecia... parinti greci, too?
Din alta lume... ca bine le zici... am cateva filme din astea vechi, e o placere... cuibul de viespi, haiducii, actorul si salbaticii...

Mergi la inceput

Mamaana, diaspora, ia uitati ce am gasit, youtube sa traiasca!
www.youtube.com/watch?v=uTNes7qc6j8" target="_blank">Bicicleta era galbena

Mergi la inceput