Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (87)
Raspunsuri - Pagina 12
simo29 spune:
Salutare mamici!
Beeeeeeeiiiiii Oana ce faci?!? - hai mami capu sus - noi suntem aici

- hai ne vedem in parc pe 16.30 - 17.00 ?

sarbatiritilor de azi!!!
Fetelor mersi mult de raspunsuri - parca D-zeu m-a auzit si aseara cand am ajuns acasa din parc a mancat foarte bine - parca azi noapte a fost mai bine decat in ultimele doua nopti - dintisorul e pe punctul de a iesi.
Inca odata mersi mult de sugestii!
Pupici,
Simo si David (9 noiembrie 2006)
Madana spune:
buna mamici dragi si fulguleti frumosi
scriu si eu dupa o perioada lunga de "tacere". Nu va suparati va rog pe mine, caci nu v-am uitat, am avut doar ceva probleme cu net-ul, probleme care inca nu s-au rezolvat in totalitate.
Bianca este o domnisoara superba care abia a implinit 10 luni. Este bine, sanatoasa si zambareatza.
Va pup pe toate, pupici extra speciali pt. Ingerash pt. ca intotdeauna ai putut sa vezi jumatatea plina a paharului. 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
mamica fericita de
superba Andreea-Bianca 01.12.2006
varsta Bianca
poze Bianca
roxanica2006 spune:
Marani, sa-ti traiasca Bubumara !!!
Sa-nteleg ca mai vine un bubu??E pe drum??Sau e doar o chestiutza hormonala?
Miro, tinem in continuare pumnii stransi pentru investigatiile de maine.
Si daca tot santem la capitolul "vomitat", si David al meu a vomitat aseara. tare m-am speriat. El vomita f.f. rar si de fiecare data din cauza mea. Ca sunt o vaca. de-aia.
Cred ca a vomitat de 3-4 ori in viata lui. De cateva ori pt. ca io, desteapta, i-am dat nurofenul cand era bolnavior si avea febra, dupa masa. El n-a vrut, i l-am indesat cu forta, si-a facut greata si a vomat tot.
Aseara insa, a papat cam 2/3 dintr-un Zuzu de 200 gr.+ cereale. a mancat cu pofta, dupa care a refuzat lingurita. Eu, bineinteles posedata de "diavolul indoparii copiilor", am continuat sa-i mai dau si restul de iaurt simplu. I-am atras atentia cu o jucarie si a mancat asa pasiv, atent la joaca, nu realiza ca papa, dar deschidea totusi guritza, nu-si facea sila. Buuuuuuuuun.
Am vazut eu ca avea o burtica maaaaaaaare, maaaaaaare si parca se tot foia, era clar ca ceva il deranja. Dupa baitza a baut si laptele, 270 ml, si cand s-a ridicat sa dea aerul afara, buf, a vomat f.f.f mult. Si , scuzati detaliile, dar nu mai era voma din aia, de bebe, cu miros de vanilie, ci mirosea urat, acru, ca de oameni mari. Apoi brusc s-a inseninat, i s-a luminat fatzuca nelinistita pana atunci, si a tras un " nooo" din ala eliberator....si totusi ardelenesc. Apoi a adormit instantaneu.
Micutul meu...nu i-a cazut deloc bine atata mancarica. Am plans, nu numai ca m-am speriat f. tare, dar mi-era si o ciuda groaznica pe mine si pe prostiile astea cu indopatul ca niciodata n-o sa ma mai invat minte.!!!

Mi-e foarte clar acum: tot, dar absolut tot ce li se intampla micutzilor acum, cand sunt inca neajutorati, e numai si numai din vina noastra. Si e atat de grea piatra asta de moara care-mi atarna acum de gat!!El ma imbratisa, nu stia ca eu si numai eu sunt vinovata de starea lui.
Mama ma-sii de mancare! Ruxandra, parca tu spuneai ca nu stiu in ce tara, fortarea copiilor sa manance e considerata o forma de abuz! Cred ca as face ani buni de parnaie, daca m-ar prinde aia.
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
marani spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Marani, sa-ti traiasca Bubumara !!!Sa-nteleg ca mai vine un bubu??E pe drum??Sau e doar o chestiutza hormonala?
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
eu stiu....n-am habar! am ciclu regulat, acu poate fi si oboseala ori stresul de vina....n-am habar; vb cu sotzul si-mi spuse "n-are cum sa fii gravi, ca n-am prea stat pe-acasa vara asta"! dar vrea fetitze multe....
MIRO, sa stii ca n-am mai incercat, prea speriata e de olitza, mai las o luna si reiau;
si tin pumnii pt maine!Ajutati-o pe Sonia
shoshika spune:
Mirona, multa sanatate Karei!
Marani, LA MULTI ANI Bubamarei! Sa va aduca numai bucurii!
Ingeras26a, multa sanatate si putere! 
Katrinel, felicitari pentru noul job. Suna asa frumos cand povestesti... Mai vreau, mai vreau!
Roana, legat de fontanela, a lui Tudor s-a inchis foarte devreme, prea devreme. Sincer, nu mai stiu cate luni avea cand am fost sa-i facem o eco. Din pacate era inchisa si nu a vazut medicul nimic. Sa speram ca e ok...
Si am si cartea lui Capraru scanata. Nu e asa de usor de citit, dar merge. Zi-mi cum sa ti-o trimit ca habar n-am.
Teutz, felicitari pentru noua freza. Intr-adevar iti vine foarte bine. Vreau si eu o schimbare!
Donia, muzica celor de la Colibri si Phoenix e exact la sufletul meu. Imi plac muuuuult de tot. Mi-a prins asa bine ca am reascultat cateva melodii... Multumesc!
Dianocica, multa sanatate sa-ti treaca repede! Nu va mai faceti casa? Acum cautati apartament?
Dbunny, felicitari pentru mersul la gradinita!
Revenim mai tarziu. Acum mergem la plimbare cat e soare...
Va pupam!
roxanica2006 spune:
No, bun, acum ca v-am spus-o si voua, parca m-am mai eliberat putin, e ca si faza aia cand ai luat o nota proasta si totusi nu ai ascuns carnetul , ci ai spus parintilor adevarul.![]()
Dianarus, tot vreau s ate intreb de incaltaminte Hokide. Mie tare grea si groasa si tare mi s epare talpa aia. Plus ca nu au ridicatura aia in talpitza. Si nr. 18 e super mare. Lui david ii mai ramane un deget in varf.
Chiar asa...Intrebare:
Cand alegem incaltamintea bebeilor cum alegem nr. potrivit? Adica: incaltam copilu, si mai ce? Tre' sa ramana un spatiu de cat? Sa mai intre degetul mic in spate? sau sa fie fixe?
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
danutz spune:
Buna!
Iar pe fuga si cu cititul rau de tot in urma...
Ingerasa, tare rau imi pare, dar tu esti o persoana super puternica si o sa treci peste. Iar bb2 o sa apara el cand o fi sa fie! Cu CM-ul stiu ca apare cand are loc urmatoarea ovulatie, dar sa nu confunzi sangerarea de dupa pierderea de sarcina cu CM-ul obisnuit. Cred ca cel mai in masura sa-ti explice e doctorul...
Marani, e cumva cu ochisori?
Yagmur...offff sa nu fie cumva pardalnica de infectie urinara...asteptam vesti!
Ce se intampla neamule??? Toata lumea face infectie urinara! Am 2 colege pe tratament intensiv cu atare diagnostic, mai fetelor, asta e contagioasa? Ca nu ma pricep...
Jojo, felicitari mami!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Chiar asa...Intrebare:
Cand alegem incaltamintea bebeilor cum alegem nr. potrivit? Adica: incaltam copilu, si mai ce? Tre' sa ramana un spatiu de cat? Sa mai intre degetul mic in spate? sau sa fie fixe?
Ii imping piciorul pana in fata (cu sireturile desfacute) => sa mai intre lejer un deget in spate. Iar incaltarile de iarna i le probez cu 2 perechi ciorapi (din care una flausata, ca iarna pe bb il port cu ciorapi chilot+sosete). Si asa lor le creste rapid piciorul.
De fapt nu numai pe cele de iarna. Daca de ex prin martie ii cumpar adidasi pt purtat in toamna, ii probez cu 2 per ciorapi. Plus sa-i fie lejeri.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Yagmur spune:
Bubumara, LA MULTI ANI!!!
Stephanie si Isabel, LA MULTI ANI!!!
Sofia, LA MULTI ANI!!!
Azi sint tare haotica.... nu stiu ce este cu mine, incerc sa le fac pe toate, maine sa iau si proba de urina, sa fug la laborator, apoi la job.... clar, imi trebuie un barbat!!!!!!! 

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
dianocica spune:
d e marait la greu. parca stabilisem ca facem o pauza pana la urmatorii dinti..
...se pare ca nu...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius