***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (13)
Raspunsuri - Pagina 9
ali24 spune:
doxinupai chiar ca sunt tampite si ele se cred mari stiutoare ca vezi doamne au crescut copii si noi nu stim nimic ca nu am mai crescut.dar eu oricum consider ca stiu mult mai bine ca ea ce este bine ptr copilul meu si ata datorita voua.ca daca era dupa toate babele si atotstiutoarele cred ca deja ii dadeam sarmale si fasole la copil.sa sti ca ma mai consolez cu ideea ca nu sunt singura care trece prin asta.dar sa nu o ieie in sens rau (ca ma bucur de raul altuia,sau daca moare capra mea de ce sa nu moara si a vecinului)ci pur si simplu nu dau in disperare asa repede crezand ca sunt singura care are probleme.la fel ma consolam cu ideea si cand plangea copilul sau cand avea colici.ma gandeam ca nu sunt singura care trece prin asa ceva si il luam ca pe un lucru firesc si atunci sa stiti ca trecea mai usor. angelabvda asa ziceam si eu ca atata timp cat se satura cu piept ptr ce sa incep deja cu altceva?si avand in vedere si faptul ca ,cu asa ceva nu se mai intalneste toata viata de ce sa nu profitam cat putem ca restu mancarurilor au timp toata viata sa le tot manance.nu?bine nici nu tin neaparat sa incep la 6 luni vedem noi cum se satura si eu oricum sunt foarte multumita ca am ajuns si pana aici sa am lapte ca la 2 luni eram tare dezamagita ca eram aproape sa nu mai am lapte dar am luptat si se pare ca am reusit si sa va mai povestesc............... am venit de la cumparaturi si bineinteles ca "am uitat sa iau mere"si am fost aici in apropiere cu ea(soacra)la un abc sa imi iau o cartela si vad merele si zic "vaiiii am uitat sa iau mere dar luati va de aici daca vreti"si ea zice ca ei nu ii trebuie ca eu daca vreau...si eu ii zic mie nu imi trebuie.sunt cam rautacioasa...nu???poate ii intra odata in cap ca si asa fac cum vreau eu nu cum vrea ea
poze rafi si poze botez
http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
mony-k spune:
ali24
aceeasi chestie si la mine dar nu cu soacra mai rau cu sotul ca cica privez copilul de vitamine ca sunt eu incapatanata si nu vreau sa-i dau altceva(alaptez exlusiv)ca toti le dau copiilor numai eu nu vreau(mai avem prieteni cu copii de varsta apropiata).si cand i-am zis ca pana la 6 luni pot sa nu-i dau absolut nik a zis ca-s nebuna.iar soacramea de pe la trei luni ma batea la cap ca prima oara sa-i dau supa de porumbel totusi azi i-am dat suculet de morcov pe care l-a baut imediat
apropo de hoti azi cand ii dadeam papa emiliei si mie mi-a deschis usa cineva si am crezut ca a venit tati acasa si stateam linistita si asteptam sa vina la noi in dormitor si stau si nu vine nimeni si ies pe hol erau doi tipi stateau de vb doua etaje mai jos.de acum nu mai stau cu usa descuiata am tras o sperietura
piticasigogosica
te inteleg eu cu un copil vreo sapt cat a fost racita simteam ca o iau razna ...somn mai putin nu are cine sa ma ajute sotul la fel nu prea se implica sau daca sta cu fata cumm incepe sa planga mi-o paseaza imediat ca vezi ca-i e foame dar tu cu doi e mai greu
emilia 9.05.2007
ali24 spune:
dicirsteasi copilul meu de fiecare data cand vad ca face ceva interesant si vreu sa il filmez se opreste si se uita tinta la camera.apropo fetele care stiu cumva:eu il filmez cu tel L.G SI NU REUSESC NICI CUM SA FAC SA VAD FILMARILE PE CALCULATOR.nu stiti ce program mi ar trebui sa pot sa le vad?
poze rafi si poze botez
http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
cristinamaria spune:
Msemcu sa-ti traiasca pisicutle ca tare dulci sunt!
Pitica imi pare rau ca esti in starea asta
Ralucami.. deci nu sunt singura mama careia ia cazut copilul din pat?
cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia
monicoasa spune:
IrinutzaS mersi pentru sfat dar nu reusesc sa il pacalesc pe bb sa ia sanul, numai cand vrea el. de exemplu azi a mincat san la 7.30 si la 14, dar sa nu crezi ca a mancat mult, asa cat sa nu ii fie prea foame. O sa ma chinui sa ma mulg si mai vedem.......
Msencu frumoase foc printesele tale, sa iti traiasca si sa fie sanatoase si cuminti. Si eu mai am o sora geamana si maica'mea s-a cam chinuit cu noi cu toate ca a avut ajutor pe bunica, dar tu cu 3 cucuiete, cum te descurci? Te admir fff mult , eu cu unu si ajutata de soacra si mi-e greu, parca trece ziua asa de repede si nu fac mai nimic.
Pepsi offf ce de ghinioane pe capul tau.
Sa stii ca mie imi e greu cu un copil, dar tu cu 2 si cu atatea treburi ale casei, sanatate multa si cateodata trebuie sa te gandesti si la tine.
Pupici la capsunici
poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html
Monicoasa
Pepsi spune:
monicoasa, ti-l imprumut pe al meu, ca asta ar suge toata ziua numa la tita ar sta, dar eu nu-i dau deloc biberon, asa e chiar ma gindeam sa mai creasca putin david si vom mai iesi cu sotul ca nici nu mai tin minte de cind n-am mai iesit la un film sau ceva numa noi doi!
petit_ange, ia uite ce mica e lumea.... unde ai stat in franta?merci de raspunsurile cu batista aia. da, sint din timisoara, de aia am scris timisoara/montreal la mine. am stat in timisoara din 1987-1996, apoi din 2001-2003 iunie cind am venit aici.
madi, pai atunci amina cu diversificarea daca zici ca nu e inca pregatita, nu e nici o graba, au timp o viata
ella, pai esti fata isteata de aia ti le pun na! asa e omu daca am vazut ca-mi dai degetul zic hopa ia sa cer si mina.....mai cu batista aia ma gindesc de la aspiratul ala prea puternic sa nu afecteze mirosul in timp stii, si sa nu lezeze mucoasa, de la ce firma e aspiratotul ala cu baterii ca-mi suna mai putin periculos?am gasit un forum francez si erau total contra batistei asteia ptr efectele la termen lung....nu as vrea sa nu mai aibe david miros la virste mai mari!
florentina, merci mult de raspuns, am remarcat ca se foloseste si cu gura chestia aia, asa ca aia am facut, dar vad ca ptr moment ma descurc cu pompita, dar ce ma dispera este ca urla cind ii scot mucisorii si numa bine termin de scos unii si apar altii ca pinge
chiqui, am vazut pozele de la botez, f frumoasa, dar erau asa putine sau n-am vazut eu?
cristinamaria, eu, am descoperit baby einstein cind dominic avea cam 9 luni. ala cu baby neptun i-a placut si-i place inca! acuma, cind dominic se uita si david e in raza se uita cu gura deschisa, si cind nu e in raza asculta muzica clasica linistit!dar e mai bine sa pui pe ecranul de la calculator daca e LCD decit razele de la tv, eu, si acuma la dominic tv-ul e limitat. si jucariile de la ei sint super, david le prefera clar, sint facute cu cap
mary_lou, merci de raspuns,noi nu am plecat din cauza lipsei de bani,munceam enorm, sotul avea 3 joburi eu la fel, altele au fost motivele. aici in 4 ani am reusit sa avem 2 copilasi, sa ne luam casa(in rate) cu tot ce vrem in ea 2 masini si totul pe puterile noastre, fara ajutor de la nimeni! in ro nu am fi reusit sa avem ce avem aici in 4 ani! si nu avem decit salarii medii(eu sint in maternitate in plus acuma 1 an, iar sotul isi cauta job in domeniu), ca sotul abia a terminat scoala si cauta de lucru in domeniu!cu vacantele aici macar multa lume si le permite, din salarii medii, nu e nevoie sa fii super director ca sa poti pleca, sau sa ai o afacere. noi, nu am plecat din cu totul alte motive si nu din lipsa banilor. da, asa e, e trist ca o vad si pe soacra mea dupa ce a muncit o viata are o pensie de tot kktul si nici nu ii ajunge sa poata trai!tare trist.cum spui macar cind piticii vor fi mari sa aibe un trai mai bun! e trist asa cum spui ca nu puteti pleca cu prietenii ca este scump. cineva mi-a zis ca la timisoara se cistiga ca si salar lejer 1000 euro/luna, si mi se parea putin exagerat de aceea am pus intrebarea.
pina nu uit, prin muls cu pompa sinul nu produce lapte la fel de bine si mult ca si cind bebe suge, ca nu exista pompa mai buna ca bebeul!
madi, e scumpa tare pitica
ralucami, cit te inteleg, david doarme el ziua cam 2-3 ore si apoi doarme mult daca stau cu el in pat....sau pe terasa, sau plimbat . citeodata am impresia ca nu-mi ajunge timpul sa fac nimic!azi am dormit si am terminat doar supa ce-am inceput-o ieri....si mie mi-e rusine in magazine si la banca cind il apuca zbieratul! zice lumea vai saracul bebeu, si eu ma uit la ei si zic da vai de mine.....
mari, ma bucur tare mult cind aud vesti de la voi!
piticagogosica, imi pare rau de necazurile ce le aveti,te inteleg ca nici la noi nu e roz treaba ca eu sint in maternitate si sotul cauta job in domeniu. sper ca se vor rezolva totusi problemele, sanatate la Iris!ei lasa ca sa cresti doi copii e job la timp plin iti zic eu! si sa tii o casa.....lasa ca e o perioada trecatoare, vor veni din nou zile mai bune!iar cu hotii noi avem alarma la casa!
mica, e tare bun cartoful dulce!aici asa se cheama, e portocaliu ca un morcov, dominic si acuma il maninca bine fiert in abur, iar cind era mic era innebunit dupa el!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
ralucami spune:
Buna dimineata!
Azi sunt superbine dispusa! M-am cantarit si am realizat ca mai am inca 3 kg si revin la greutatea pe care le aveam inainte sa raman gravi! Deja am inceput sa ma simt ca o zana! De fericire cred ca ma bag in magazinul celor de Levi`s ca am vazut ca au bagat new arrival toamna-iarna. Nu pot sa cred ca nu mai am burta aia care se revarsa.Ca incap in mai toate hainele!! Doamne ce viata!!
Cristinamaria eu sper sa nu mai avem accidente de-astea. Adevarul e ca trebuie sa fii non stop cu ochii pe ei. Ma gandesc cu spaima la zilele cand or sa inceapa sa se tarasca sau sa stea in picioruse.
Msemcu sa-ti traiasca printesele! Esti o supermamica!! Ai o poza in albumul de pe 16 sept, pe care eu as declara-o poza anului: cea cu 6 sosetele roz.
Angela eu am avut o bafta chioara si am gasit bilete rezonabile pe 18 dec. (e super sezon atunci si preturile explodeaza intr-un mare stil). Si escala e ok (doar 4h in care pot sa o alaptez cum trebuie pe copila, sa arunc un ochi prin duty free). Nici eu nu mai facusem de multisor sarbatorile cu ai mei si chiar mi-era dor de niste colindatori, de putin shorici ca mi s-a acrit sa mananc sushi si sashimi in noaptea de Craciun.
Gata plec la banca, sper ca azi sa am mai mult succes, mai ales ca si printesa e in toane bune.
msemcu spune:
Dragele mele, va multumesc pentru primirea calduroasa si pentru aprecieri!!
POate e din cauza ca nu am termen de comparatie, dar nu mi se pare asa groaznic sa cresti 3 copii in acelasi timp!! Ba dimpotriva, avem uneori momente atat de deosebite si unice incat uitam de toata oboseala si grija!! Acum ne-am reintors la Iasi si avem mare noroc ca a venit si mama mea si ma ajuta cu fetele. Cat e sotul la servici avem o bona care vine si ne ajuta, iar apoi ne descurcam in 3. Fiecare e responsabil de copilul sau. E asa de interesant sa vezi cat de diferite sunt inca de pe acum, ce diferit reactioneaza la mancare, cum face fiecare ceva deosebit: una face balonase si scoate sunete precum tractorasul, alta tipa foarte ascutit ca un delfinas iar cea de-a treia vorbeste foarte calm si rar!!
Cred ca sunt foarte norocoasa si am niste copii extraordinar de cuminti, care nu plang decat atunci cand au motive, cand ii doare burtica sau sunt foarte obositi. De asta cred ca reusim si sa ne descurcam cu ele!! Dar cum zice sor-mea: s-a gandit el D-zeu cand a dat trei si nu te lasa asa, sa nu te poti descurca si sa le fie greu copilasilor.
Pitica, e groaznic prin ce ai trecut si cred ca e foarte greu sa te descurci cu 2 copii de varste diferite, care au nevoi diverse. Dar gandeste-te ca facem indata un an si va fi mai usor!!
Apropo de diversificare, mai este cineva care are probleme cu un mofturos care sa nu accepte altceva decat laptic? Ca eu nu prea stiu ce sa-i dau Petrei ca sa ii faca placere.
Ma intreba cineva daca mai alaptez: din pacate de la 3 luni nu am mai avut laptic, ca altfel tare mi-ar fi placut sa le mai dau, macar pana la 6 luni, char si asa, partial cum era.
Raluca si mie imi place fotografia aia!!
Pupici,
PS. nici semnatura nu am apucat sa o schimb
Mari 34+
chiquitita spune:
Pepsi, mersi. Atatea am incarcat eu, ele sunt 100 si ceva...
Mami de Livia (08.06.2007)
Paflo spune:
Msemcu, sunt absolut superbe printesele tale!Iar poza cu sosetele de care spunea Raluca e intr-adevar cea mai tare!
Raluca, ai facut sport sau cum ai scapat de burta? Ca eu ma uit la a mea si ma disper!A mai scazut ea, dar mai am de lucru! E drept ca fac exercitii cand si cand.
M-ati zapacit cu baby Einstein! Incerc sa le descarcs si eu de pe torente!
pup!
Florina si Sofia (09.05.2007)