***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (13)
Raspunsuri - Pagina 10
dicirstea spune:
Am reusit sa il filmez in timpul vocalizelor. Desi cred ca mai tare se aude rasul meu si nu am prins cele mai frumoase momente.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
mica0307 spune:
pepsi si madi multumesc pentru raspunsuri. O sa ma uit si eu de ei prin magazine, desi as vrea sa mai astept cu supita pana la 6 luni.
ella am vazut si eu combinezonul in carefour. F misto insa erau doar bleu ca as fi luat si eu pentru Maya. Cand ai luat tu tot o singura culoare erau?
I-am pus acum baby enstein pe calculator. Maya e in patut asezata pe burtica. Avem o boxa de la calculator sub patutul ei. Cand se aude ceva, un zgomot de la baby enstein scoate si ea unul e super tare. Si e tare atenta si se tot uita prin patut ca nu stie de unde vine zgomotul.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
carstea spune:
salutare!
N-am mai scris de mult dar de citit...in fiecare zi.Au avut loc ceva schimbari in viata noastra.Tati a plecat pt 3luni in Anglia asa ca eu m-am mutat la mama.
Am facut si noi vaccinul vinerea trecuta.Avem 7500g si 69 de cm
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!
mica0307 spune:
Si noi suntem singurele... dar doar pana vineri.
Poze
Poze intalnire
Hainutze
piticasigogosica spune:
Multumesc fetelor pentru ca sunteti alturi de mine:Angelabv,Mica,Madi,Mony,Cristinamaria,Monicosa,Pepsi,Msemcu ,daca am uitat pe cineva
Impactul furtului a trecut,adica nu am plans dupa pierderi insa am inca un sentiment ciudat cand intru in casa
Mica si noi am fost mai mereu singure cand era Iris mica,acum mai rar dar tot fara ajutor suntem
Msemcu sa-ti traiasaca fetele si chiar ma surprinde cum va descurcati
Va pupam
Pepsi spune:
mica, bineinteles ca numa de la 6 luni am ris la faza cu baby einstein, pai david se tot holbeaza cind dominic se uita, sau pur si simplu asculta muzica si-i place de numa, vezi pe fata lui!desi sint f controversate mie imi plac f mult!totul cu limita sint f instructive, ca de multe ori nu mai ai idei ce sa faci cu copilul si puneam desenele si ne uitam cu dominic si-i explicam ff multe lucruri la care nu ne-am fi gindit altfel!stai ca-ti pun o poza cu cartoful ala www.mechinaud-saveurs.com/images_bd/produit_image_145.jpg&imgrefurl=http://www.mechinaud-saveurs.com/php/produit_fiche.php%3Fid%3D145&h=300&w=225&sz=7&hl=fr&start=3&um=1&tbnid=iLKjmn_5u1HsgM:&tbnh=116&tbnw=87&prev=/images%3Fq%3Dpatate%2Bsucre%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dfr%26rlz%3D1T4GFRC_enCA209US210%26sa%3DN" target="_blank">cartof dulce ma chinui sa pun parantezele dar vad ca nu merge
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
mica0307 spune:
Merge forumuuuuul...
Poze
Poze intalnire
Hainutze
ankaa spune:
Neatza fetelor,mai p la amiaza asa,k acum am reusit sa adorm copilul mofturos.Am inceput si noi diversificarea cu sucul de fructe,k supa nu i-a prea placut.In schimb,suc ar bea toata ziua,indiferent din ce fruct l-as face.Inca alaptez,desi cu completare si sper sa am lapte cat mai mult timp(chiar si asa putin).Am vazut k vorbiti de sotii care nu se prea implica in cresterea copiilor.Al meu ma ajuta,dar nu ca inainte...asta pentru ca piticul meu tace si e cuminte doar cu mine.Mai sta si cu soacra cand plecam undeva,dar nu mai mult de 3-4 ore,ca incepe scandalul.
Plec sa fac mancare cat doarme piticul...poate revin,daca imi da voie.
anka,mamica de alex(23.06.07)
Monytza spune:
buna dimineatza la amiaza!
Am intrat si eu in sfarsit....pt ca ieri au fost probleme si nu mergea forumul....sa va comunic ca am sosit si noi de la vaccinul de 4 luni...Avem 67 cm si 6600 gr.Albastrica a plans putin la vaccin...apoi a fost ok..n`a facut nici febra ....a dormit...in fine..am scapat usor..
Am sa citesc din urma...si apoi mai revin la toate fetele
Avem si noi trei lunisoare!!
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)
Paflo spune:
Salutare!
Se pare ca am scapat usor cu vaccinul, cel putin deocamdata (data trecuta am avut un reflux ingrozitor care a tinut vreo doua saptamani).A avut doar un pic de febra la 12 ore si a fost mai somnolenta si maraita a doua zi.
Azi i-am facut printesei dovleac cu mar, coapte. Mi-ar fi mancat si lingurita!L-am gustat si eu, era delicios piureul (mai mancase o data asa ceva, dar din borcan ca eram in deplasare)!Iar dimineata i-am dat un pic de suculet de strugure!Si din ala ar mai fi vrut (ca deh! era dulce)dar fiind prima data...Pana la urma l-am facut in presa de usturoi!A iesit superfain si superrapid!
In rest, face vocalize cu diferite sunete!Se joaca si singura, de pot sa mai fac si eu una, alta prin casa (mi-am facut curat printre haine si m-am cam deprimat ca incap in foarte putine din cele vechi)! Si se intoarce ca titirezul de pe o parte pe alta, de ma zapaceste nu altceva!I-am instalat o plapumiora pe jos, ca pe pat imi e frica sa o mai las, i-am presarat-o cu jucarii si e superincantata! Sta si cate jumatate de ora si se joaca singurica, mai maraie, ne jucam impreuna, apoi iar sta singurica!In schimb,playgym-ul a cam cazut in dizgratie, caci nu are rabdare sa se joace pe spate, se tot rostogoleste de pe o parte pe alta! Ce mai! Am fetita mare!
Pup bebicii si mamicile!
Florina si Sofia (09.05.2007)