***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Dragele mele,
dupa foarte multe luni de absenta, am reusit si eu sa trec sa va salut!!
Pentru ca am putin timp liber, va pun la curent cu noutatile: fetele mele cucuiete au implinit patru luni si jumatate! De o saptamana am inceput si noi diversificarea si am trecut la suculet de mar si morcov. Iar pentru ca avem 3 strumfite, avem si reactii diferite: cele mici (adica Mara si Maia) il savureaza si le place la nebunie, in schimb Petra (ea e cea mai mare) il scuipa cat colo!

Aici puteti vedea parte din fotografiile noastre! http://picasaweb.google.com/piculetele
Pupici tuturor minunilor mici de aici si mamicilor lor!!
Mari

Mari 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

msemcu, sa-ti traiasca minunile! Sunt atat de frumoase ingerasele tale! Sper ca sunt si cumintele!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
Originally posted by ali24

buna fetelor.simteam din nou nevoia sa va multumesc ca existati si ca alaturi de voi am invatat cum sa imi cresc copilul in cel mai bun mod.sunt sigura de asta si ca datorita voua am ajuns la 4 luni si o sapt sa alaptez exclusiv dupa ce pe la 2 luni aproape ca nu mai aveam lapte.va multumesc din suflet dar lumea parca nu ii normala.toti ma intreaba ce ii dau sa manance si eu "mandra"de mine si bucuroasa le spun ca numai san iar ei sar cu gura pe mine ca ,cum la varsta asta nu am inceput sa ii dau nimic de mancare???mi s a intamplat cu vreo 4 persoane acest lucru bineinteles in frunte cu socrela.ea ma disperacel mai rau ca stam cu ea.toata ziua vine si zice catre copil cica:"vai dar mami nu vrea sa iti dea nimic bun de papica?","mami sa imi zica cand vrea sa inceapa cu supica ca eu o sa iti fac"si tot chestii din asta.acum 5 min imi zice (ca i am zis ca ma duc la cumparaturi)vai nu ne iei si niste mere?eu zic ba da ,cum sa nu?si ea imi zice ca poate ii facem si la rafi niste suculet.....ii nebuna .deja ma enerveaza.de ce nu ma lasa sa decid eu cand sa incep???.si vreau sa va mai spun ca eram foarte nerabdatoare sa incep sa ii dau mancarica dar de cand ma dispera ea parca nu mai vreau sa ii dau nici de ciuda.asa ca mai aman sa o disper pe ea.pusi.trebuie sa plec

poze rafi si poze botez
http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Aceiasi chesitie si la mine cu soacra!Io zic ca-i dau la 6 luni mancare ea zice "da n-ati incercat sa-i dati o bucatica de fruct sa vedeti ce face?"Ce sa faci asa sunt ele doar stiu mai bine ca au crescut copii.Niste tampite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

msemcu sa iti traiasca printesele. Tare frumusele.

Ce este cartoful dulce?

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Msemcu, ma uit si ma minunez de cite ori vad pozele cu papusile tale. Sunt mari si foarte frumoase, le dai lapte praf sau tzitzica ? Esti de admirat, iti doresc numai bine, la multe lunite si multumim pentru poze !!

Si noi aveam probleme la ochi, cica e o "usoara" conjuctivita, dupa antibiotic a fost OK, dar tot mai are crusta la ochisor dimineata, eu inca o sterg de 2-3 ori pe zi cu ceai de musetel si tin ochisorul curat, atit cit de poate ca se mai freaca la ochisor. In rest suntem bine , ne trezim si noaptea, la diferite ore, papam si inapoi la somnic.

Elteka
ce mai e nou, cum a fost zborul si mai ales ce face Elias, rasfatat de bunici ? Te asteptam cu vesti.

Pepsi, frumos gestul de a alapta impreuna,e sanatos pentru bebelusii nostrii.

Madi, frumoasa Ana ta - si noi cred ca o sa incepem pe la 5 luni cu papica.

Ali24, si eu mai astept ca papica, si eu alaptez exclusiv si am zis ca pina se satura numai cu laptic mai astept, sistemul digestiv e in dezvoltare si nu vreau s-o grabesc.Nicole papa si e vioaie , e satula cu laptic, mai asteptam...Eu nu am soacra ( a murit , nici nu am cunoscut-o), iar mama mea a zis ca atit cit vad eu ca se satura cu laptic, sa mai astept, avem timp si cu mincarica. Eu sunt in perioada de documentare legata de diversificare, pentru copii alaptati exclusiv de recomanda sa se inceapa de la 6 luni. Vom vedea ...

Ralucami, cind mergi in Romania ? Eu tare as vrea sa merg de sarbatori, dar parintii mei se vor intoarce acasa in 3 saptamini, poate la anul de Paste...In ianuarie voi avea 4 ani decind sunt aici, dar de Sarbatori parca imi e cel mai dor de casa. Eu sunt singura la parinti asa ca e greu si pentru ai mei parinti, dar planul meu e sa stea 6 luni aici si apoi alte 6 luni in Romania, sanatate sa avem !!

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

msemcu ce dragutee sun fetele tale, toata admiratia pt tine, cum reusesti sa te descurci cu 3 bebelusi odata???

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna seara

Fetelor eu sunt tare suparata
Sirului lung de necazuri din ultimele luni legate de specte financiare si in speta vis a vis de firma sotului si implicit de noi...li s-au adugat:
- raceala lui Iris luata de mine si bebe(deci de 1 saptamana nu dorm bebe are muci si se trezeste micutul mereu)
- ne-au intrat hotii in casa inca o data realizez ca traim intr-o tara de rahat in care in ziua in amiaza mare poti fi pradat.Nu ma gandesc decat ce ar fi fost sa intre peste mine si copii sau sa fi venit acasa nmai devere...Printre altele mia-u furat si laptopu si nu am mai avut conexiune la net.

Sunt obosita si deprimata.Lungul sir al evenimentelor si zilele mereu aceleasi:sculat la 7 dimineata ,pregatit iris gardinita,schimbat si alaptat Cosmin,stran prin casa,facut manacre,plecat in parc,mers sa gradi sa iau copilul,vin acasa si incer sa impac 2 copilasi printre alte treburi...spre seara spal bebeu il culc si o spal pe Iris si o pregatesc de gradinita,o culc...si INCA O ZI.... intru intr-o depresie incet-incet!!!HELP!!!Cred ca si din cauza lipsei de somn,a agitatiei,a lipsei de ajutor(am ramas fara bona,mama lucreaza si sotul nu se implica....)
Eu care eram mereu in contact cu oamenii obisnuita sa fac si sa rezol multe treburi sa construiesc ceva...
Poate ca si acum fac ceva,cresc un copil,doi,dar...??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Piticasigogosica, am citit mesajul tau si sunt sigura ca o sa treci de momentele acestea. Si la noi sunt si bune, si rele, si eu simt uneori ca e prea mult ce se intimpla dar asta e viata ! Sotul meu e stresat cu jobul, totul e sub semnul intrebarii - nu se poate detasa de problemele de la munca si cind e acasa simt ca nu ma ajuta , noroc cu mama. Incearca macar 1 jumatate de ora seara sa faci ceva pentru tine, eu am un aparat de masaj pentru picioare, stau 10-15 minute si butonez TV-ul , sau citeste ceva elaxant. Stiu ca e greu , mai ales cu 2 puiuti dar avem nevoie sa ne "incarcam bateriile" . Bine ca nu erai acasa cind s-a intimplat, ai grija de tine - pentru mine chiar numai sa intru si sa citesc ce fac capsunicii e un mod de relaxare.

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

pitica ce sa mai zic??? Va admir foarte tare pe cele cu 2 copii. Eu nu stiu daca m-as descurca cu 2 + toate treburile de acasa. Of si cu hotii astia. Am zis si noi ca punem alarma la casa da nu am mai reusit.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Mari sunt superbe fetele tale! Sa iti traiasca!

Piticasigogosica imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta. Doar banuiesc cat de greu e cu doi copii mici. Si pe mine, cu un singur copil, ma mai apuca uneori deprimarea cand ma uit la cum arata zilele mele si cand ma gandesc ca si dusul prelungit e acum un lux, dar imi trece cand zambeste Ana si cand ma gandesc ca va trebui sa incep candva si serviciul si atunci chiar o sa fie nasol. Asa cum spunea si Angela, incerca sa faci ceva numai pentru tine.

Mica, cartoful dulce se mai numeste si batat. Uite o definitie de dictionar: "planta perena din tarile calde, cu tulpina lunga;, târâtoare, cu frunze mari, cu flori albe sau roz, cultivata pentru tuberculele sale comestibile bogate în amidon, vitamine si zahar".
Prin filmele americane, de Thanks Giving Day, tot apare piureul de cartofi dulci

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput