***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Va pun niste poze noi cu Ana

Asa ma stramb la mar ...si totusi mami insista

Dar piureul de morcovi e atat de bun ca imi ling si degetele

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Paflo tu ii mai dai si laptic dupa piure? Pentru ca eu atunci cand i-am dat piure, Ana a mai cerut si laptic. Adica ea nu se satura cu piureul. E drept ca nu i-am dat nici mult, am lasat-o pe ea sa decida cat mananca. Am vazut ca Pepsi spunea ca acolo se recomanda oricum sa le dai si lapte dupa.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Madi sa-ti traiasca, e o scumpa. Eram complexata ca Matei nu accepta lingurita, dar vad ca e cu aproape o luna mai mic. In schimb tot cam asa arata si el dupa o mmasa obisnuita in timpul zilei. Ca dupa isi potoleste foamea incepe sa se joace cu biberonul, vrea sa il tina el si nu poate, ma trage de degete sau isi baga el degetele in gurita pe langa biberon si intr-un final, dupa atata agitatie, vomita ! Si in tot acest timp rade cu gura pana la urechi. De cate ori incerc sa-l filmez se opreste sa se uite la camera si mor de ciuda ca nu o sa am imortalizate momentele astea.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Si eu ii dau lapte si dupa suc si dupa piure, ca cere el. Dar nu mananca decat 2 gurite...cam cum am bea noi un pahar de ceva dupa masa.

Intr-o cutie de cereale nestle s-a gasit un inel !!! E gasit de o mamica de pe forum !!! A fost data stirea si de antena 1. Asta dupa ce in primavara s-a gasit in laptele praf un soricel ( parca asa ceva).

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Madi, e mortala! In privinta bagatului degetelelor in gurita plina cu papa si noi facem exact la fel!Cica si asta e o modalitate de a explora lumea, de a aprecia consistenta papelului.Nu ti-a facut niodata brrr! cu mancarea in gurita ca sa te umple de picatele!Ca eu am patit-o!De obicei, papa lapte dupa fiecare masa diversificata, uneori doar cateva gurite, alteori 3, chiar 4 masuri. Oricum, ea decide cat papa, atat piure, cat si lapte.

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Dicirsteamultumesc, si Buburuzu' tau sa fie sanatos si sa se faca mare! Si Ana face la fel cu biberonul dupa ce se satura. Trage de el, da in el cu pumnul (asta e mai noua) si-l scoate, il baga in coltul gurii si il roade. Mai nou, e distrasa de absolut orice se intampla in jurul ei cand mananca. Eu ii dau sa manance pe pat si usa de la camera e la marginea patului. Ana a inteles ca pe usa intra diverse persoane care o pot "salva" de la papa, asa ca din 2 in 2 minute, cand nu ii e asa foame si mananca, se uita spre usa, doar-doar o aparea pe acolo cineva! Iti dai seama ca biberonul iese din gurita (pentru ca ea trebuie sa se intoarca cu capul intr-o parte ca sa priveasca) laptele curge...
Paflo inca nu m-a "scuipat" cu papa pentru ca piure i-am dat de 2 ori doar. In schimb ma "scuipa" cu laptic. De 2 zile chiar face mult brrrruu, asa ca e la gurita uda non-stop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut fetelor, apar si eu dupa o mica pauza ( de scris, caci de citit am facut-o constiincios zi de zi).

Vesti despre noi: avem deja 2 vaccinuri ( BCG-ul si un DPT) si peste 2 saptamani, la controlul medical de 4 luni suntem programate la inca un DPT. Pana acum nu am vazut nici o reactie in urma vaccinurilor, in schimb eu sunt terminata cand o aud plangand ( de fapt URLAND!!) atunci cand o inteapa. Recunosc ca eu am si o mare fobie fata de ace si la varsta asta nu ma uit cand imi ia sange sau imi face o injectie. Dar cand vine vorba de Maria simt cum ma ia cu fiori reci pe spate. Si asistentele, si doctorul sunt tare draguti si mereu si-au cerut scuze ca o fac sa planga, dar imi dau seama ca e pentru binele ei si de aceea ...merg mai departe. Pana cand venim acasa sper sa terminam prima parte de vaccinuri.

Si pt ca tot vorbim de venit acasa. Veste mare: mi-am gasit bilete si le-am si cumparat!! Am gasit chiar pe site-ul liniei aeriene o oferta rezonabila si am facut bookingul on-line. Trebuie sa ii sun zilele astea sa-mi confirme pregatirea patutului pt ca 12 h cu Maria in brate, in avion , o iau razna!!! Sper sa fie cuminte si sa nu ma termine psihic! Intrebare pt fetele care au facut zboruri intercontinentale cu bb: aveti idee cam in ce consta un baby meal? Eu dat un search pe gogu si vazusem unele review-uri despre liniile aeriene, si parintii se plangeau ca la baby meal erau acelasi chestii ca si la adulti, doar ca in cantitate mai micuta! Daca e asa, atunci poate ca ar fi mai bine sa imi iau niste borcanele cu papa pt bb de aici.

Raportam si noi 2 cazaturi din pat. Prima a fost in zilele cand abia descoperise ca se poate invarti si pe o parte si pe alta si de fericire si-a luat un avant .... de a ajuns pe jos. Si a doua s-a intamplat azi, cand i-a cazut jucaria din pat si Maria s-a muncit sa ajunga la ea. Ambele dati am crezut ca-mi sta inima de frica si am hotarat cu sotulica sa luam aparatori la pat. Pana atunci eu stau cu ochii pe Maria, ca pe butelie, plus ca am adus toate pernele din casa si le-am pus de jur imprejurul patului.

Diversificarea noi nu am inceput-o caci reusesc sa o hranesc exclusiv la san. Se scoala doar 1 data pe noapte sa suga si atunci este pe jumatate adormita. Dupa ce-si face refill-ul doarme bustean.

Azi s-a cam jucat printesa cu nervii mei caci a urlat fara nici un motiv de la 11 la 5 dupa-amiaza!! (cu mici pauze de juma de ora , in care a dormit) Iesisem cu amicele mele sa luam lunch-ul si nu mi-a tihnit deloc mancarea. Cum intram in separeu urla de zici ca o taia cineva!! Si mi-era si rusine, caci una din amicele mele are si ea fetita de 1 luna. Copila dormea ca un inger si se trezea cand incepea Maria concertul. Peste tot pe unde am mers a facut ca trenul. La banca imi venea sa ies pe sub usa de rusine caci se apucase Maria mea sa zbiere din toti plamanii de se auzea cu ecou. Va dati seama ca nu am mai apucat sa rezolv nimic, am luat formularele sa le completez acasa si poate , cu putin noroc, rezolv maine.

Madi am apucat sa ma uit la pozele cu Ana. Ce scumpica e!!! Si ce comica e asa, manjita cu papica!

A venit si mama pe net sa o vada pe obraznicatura de nepoa`-sa! Nu mai am putere nici sa tastez, mi-a rupt mainile azi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Paflo, si mersi de lamuriri. Telina nu iti place la gust sau are ceva? Supica cu legume pasirate i-o dadeai in biberon sau cu lingurita?

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Chiqui, nu imi place gustul ei (fiecare cu piticii lui). Tot ce inseamna papel in afara de lapte, i-l dau cu lingurita (si s-a obisnuit asa ca nici sucul nu-l prea vrea cu biberonul).
Am azi o fata maraita si somnoroasa (deja e la a treia repriza de somn - nici de mancare nu i-atrebuit!). Ufff, vaccinul asta!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna fetelor.simteam din nou nevoia sa va multumesc ca existati si ca alaturi de voi am invatat cum sa imi cresc copilul in cel mai bun mod.sunt sigura de asta si ca datorita voua am ajuns la 4 luni si o sapt sa alaptez exclusiv dupa ce pe la 2 luni aproape ca nu mai aveam lapte.va multumesc din suflet dar lumea parca nu ii normala.toti ma intreaba ce ii dau sa manance si eu "mandra"de mine si bucuroasa le spun ca numai san iar ei sar cu gura pe mine ca ,cum la varsta asta nu am inceput sa ii dau nimic de mancare???mi s a intamplat cu vreo 4 persoane acest lucru bineinteles in frunte cu socrela.ea ma disperacel mai rau ca stam cu ea.toata ziua vine si zice catre copil cica:"vai dar mami nu vrea sa iti dea nimic bun de papica?","mami sa imi zica cand vrea sa inceapa cu supica ca eu o sa iti fac"si tot chestii din asta.acum 5 min imi zice (ca i am zis ca ma duc la cumparaturi)vai nu ne iei si niste mere?eu zic ba da ,cum sa nu?si ea imi zice ca poate ii facem si la rafi niste suculet.....ii nebuna .deja ma enerveaza.de ce nu ma lasa sa decid eu cand sa incep???.si vreau sa va mai spun ca eram foarte nerabdatoare sa incep sa ii dau mancarica dar de cand ma dispera ea parca nu mai vreau sa ii dau nici de ciuda.asa ca mai aman sa o disper pe ea.pusi.trebuie sa plec

poze rafi si poze botez
http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput