***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Kid, i-am dat din prima supa cu morcov, telina si pastarnac. Sucul simplu de morcovi nu i-a placut. La supa insa fierb putin morcovul separat si arunc acea apa. Apoi fierb morcovul deja fiert putin, cu pastarnacul si telina pana se moaie, parca am tinut-o 40 de minute. (o jumatate de morcov, o jumata de pastarnac si o bucatica de telina)

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinutzaS spune:

Salut mamici de capsunici !

Eu nu prea am timp sa va scriu dar sa stiti ca va citesc destul de des desi recunosc ca mai pe sarite asa (shame on me!) si ma regasesc in tot cea ce discutati si nu prea am ce adauga. Dar acum mi-a atras atentia mesajul lui MONICOSA unde zica ca Stefan al ei refuza sanul: sa stii ca si eu am patit la fel, si nu o singura data (acum are 4 luni si cred ca s-a intimplat de cel putin vreo 3 ori pina acum)dar nu am renuntat prea usor am tot insistat cu sinul chiar si cu urlete - ca doar e spre binele lui(pentru ei e mai usor sa traga din biberon decit sa suga la sin si cu cit ii dai mai mult din biberon cu atit mai mult va refuza sinul).
Si inca ceva (asta e patita de mine si confirmata de pediatra): daca te mulgi(mai ales cu pompita) vei avea mai putin lapte pt ca nu poti sa golesti sinul la fel de bine cum face bebele.

Si daca tot am intrat sa va scriu, va dau si toate datele de la nastere poate va vrea cineva sa le completeze in listuta
Nastere naturala fara peridurala 5:45 AM 3.600g, 52cm si APGAR9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

chiqui ne-am intors de duminica.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

irinutza, ai nascut un urias de 6.300g sau ai gresit?
Oricum sa-ti traiasca si sa creasca mare si voinic

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze

Mergi la inceput

Scuze 3.600
am incurcat cifrele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Irinutza, da' in ce zi si luna ai nascut??
Kid cum am zis, am luat tot ce am gasit pentru 4 luni si le-am pus pe 2 rafturi in dulap unul cu cereale care se fac cu lapte si unul cu cele care se fac fara lapte. Prima data i-am adaugat cate o lingurita (apoi am crescut pana la 3) in laptele de seara, din cele care se fac cu lapte. Apucasem sa iau de la nestle dinainte sa se intample buba cu inelu', acum am renuntat la el. Oricum, l-a papat si pe ala. De vineri am inceput sa ii dau miluvit, se face numai cu apa si am respectat exact reteta; il rade dintr-o inghititura, chiar mi se pare ca ar mai merge un mic supliment, dar nu i-am mai dat. Si-a format un program, manca-l-ar mama, ceas e, de la 21 la 6 doarme neintors.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Fetelor, stiu ca nu isi are locul, dar tocmai am citit un banc care m-a dat pe spate si nu pot sa rad singura.

Suna telefonul:

- Alo, senor Rod ? Aici este Ernesto, ingrijitorul d-voastra de la casa de la tara.
Rod: Da Ernesto, ce pot sa fac ptr.tine?

Ernesto: Oh,am sunat, senor Rod, sa va anunt ca papagalul d-voastra a murit.
Rod: Papagalul meu?! Tocmai papagalul meu vorbitor care a cistigat multe premii internationale?

Ernesto: Da senor, acela.
Rod: Ce nenorocire, am cheltuit o avere cu papagalul asta. De ce a murit?

Ernesto: A mincat carne stricata.
Rod : Carne stricata?! Cine dracu l-a hranit cu carne stricata?

Ernesto:Nimeni senor, a mincat el singur carne de cal mort.
Rod: Cal mort? Ce cal mort?

Ernesto: Calul dumneavoastra pursinge, senor.
Rod: Nepretuitul meu cal pursinge, multiplu campion, este mort?

Ernesto: Da senor, a murit de epuizare tragind la caruta cu apa.
Rod: Ai innebunit de tot? Ce dracu' tot spui acolo? Ce caruta cu apa?

Ernesto: Cea pe care o foloseamm sa stingem focul, senor.
Rod: Dumnezeule ! Ce tot spui? Care foc?

Ernesto: Focul de la casa dumneavoastra senor. O luminare a cazut si a aprins draperiile si perdelele...
Rod: Ce dracu' vrei sa spui, ca mi-a luat foc casa de la o luminare?

Ernesto: Si, senor.
Rod: Pai avem electricitate !!! Pentru ce mama dracu' era luminarea aprinsa?

Ernesto: Senor, luminarea era aprinsa pentru inmormintare.
Rod: CARE NENOROCITA DE INMORMINTARE ?!!!

Ernesto: A sotiei d-voastra, senor Rod.
Rod:....................!!!!!!!!!!!....????

Ernesto: Sa vedeti, a venit intr-o noapte acasa pe intuneric si eu am crezut ca este un hot. Asa ca am lovit-o cu crosa d-voastra de golf, model Tiger Woods Nike Driver.
Rod:............................
Rod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rod: Ernesto! Daca mi-ai rupt crosa aia esti intr-un mare rahat !!!

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

nu am mai spus ziua si luna pentru ca astea sunt deja trecute in lista
dar daca vreti le mai spun o data 25 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

elle74, paflo multumesc pentru raspunsuri.
ieri am reusit sa l gasesc pe dr la telefon si mi a dat sa iau antibiotic si antiinflamator.
azi am fost la eco si mi a zis ca este un abces mamar care s a format cand am pierdut laptele(de trei luni); a stat pitit, cumintel acolo!are doar 1.5 cm si nu i nevoie de incizie; se retrage cu tratament.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Fetelor, Sofia a spus: ma-ma!Stiu ca nu s-a referit la mine, dar mi-a crescut inima!De doua zile spune silabe (da-da, un soi de pta-pta) si ce e caraghios e ca o face cand nu-i convine ceva!Trebuie sa o filmez!
Aseara am facut si noi vaccinul de patru luni. Rezultatul a fost ca am avut un copil marait peste noapte, cu febra dimineata de atrebuit sa-i dau un supozitor cu paracetamol...acum doarme (pare mai somnolenta decat de obicei)!
Chiqui, poti sa ii pui si o bucatica de ardei gras sau gogosar (dar putin la inceput, caci are gust puternic si poate nu ii va place), la fel si ceapa. Cartoful se poate folosi, dar nu e foarte bogat dpdv nutritiv, asa ca mai bine folosesti altceva: dovlecel, cartof dulce.Si incet, incet poti sa incepi sa-i pasirezi legume in supica.Eu ii pun deja si cate doua pastai de fasole verde in unele pireuri. Recunosc ca nu-i fac piureurile din cate o singura leguma, ca ma enereveaza ideea (atata doar ca le introduc cate una pe rand). A mancat foarte bine si un piure de dovleac cu mar de la Hipp. Chiar vreau sa caut dovleac pe piata si sa-i fac si eu (chiar sa-i pun si la congelator caci am inteles ca daca e gatit, sta bine .Inca nu am folosit telina (mie uneia nu-mi place defel si probabil ca am idei preconcepute, dar ar trebui sa incerc sa-i dau).Fug sa-i mixez piureul de azi - o jumatate dovlecel cu un morcov, doua pastai de fasole verde si o bucatica de ardei rosu (eu nu le mai fierb in apa, caci nu-i mai dau supica, ci le fierb la abur si adaug cand le mixez apa plata daca iese prea gros).
Ckristina, insanatosire grabnica!
Dicirstea, fain bancul!Care-i faza cu cerealele Nestele? Ca mie mi-a scapat.Noi folosim acum Humana cu mar si le mananca fara probleme (desi cred ca as putea sa-i pun orice in laptele de seara ca oricum l-ar manca - indiferent de cum mananca peste zi, seara la 8, rade un bibe gras de 5-6 masuri de lapte cu 4 de cereale). Si de cateva zile nu mai mananca la ora 2-3 noaptea, ci numai la 5-6 (poate scapam si noi de masa de noapte).
Pupici la capshunici!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput