***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Madi,
bebita ta este mai mica decat David al meu cu 3 zile vad; noi i-am dat lui Boby sa manance cu lingurita cand a implinit 5 luni, adica acum o saptamana, si nu a dat nimic afara, a inghitit din prima si chiar ar mai fi vrut dar fiind prima zi de piure de legume a primit doar 5 lingurite; eu zic sa nu renunti sa-i dai cu lingurita, deja la varsta asta reflexul de a scoate din gurita trebuie sa fi disparut; cred ca pur si simplu nu i-a placut ce-a papat.

Pepsi,
tu imi pui numai intrebari grele ; nu pot sa-ti spun decat ca, prin lege, salariul minim este de 410 ron iar pentru cei cu studii superioare se inmulteste cu 2, deci e 820 ron, deci vreo 250 eur.

cat despre batista bebelusului, o fi buna dar mi se pare haios ca tre sa pui aspiratorul; nu cred sa aiba efecte negative totusi; cat de des poti sa-l folosesti ca sa afecteze bebelusul?
noi am luat aspirator nazal cu baterie si merge foarte bine; in plus poti sa-l folosesti si in deplasare.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Pepsi, eu am fost impotriva folosirii batistei bebelusului...numai cand ma gandeam cum se foloseste cu aspiratorul...pana fix saptamana trecuta, cand Cip a luat raceala de la frate-su si nu mai stiam cum sa-i scot mucisorii, cu pompitza normala nici nu se clinteau. Asa ca...am cumparat-o si am folosit-o intai la mine. Pot sa spun ca e destul de silentioasa, isi regleaza puterea de aspiratie si nu trage decat mucozitatile, l-am aspirat si pe bb si e ok.
Copii mai mari care sa o fi folosit nu cunosc, cred ca se foloseste doar de 2-3 ani, ca nu-mi amintesc sa fi auzit de ea la Tudor.
Oricum eu o folosesc doar in cazuri disperate, cand ii curge nasul f tare. In rest ma descurc cu pompita.

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

chiqui pup fetita frumoasa . Da cam putine poze

Ma duc sa mai pun si eu.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Buna seara!
In primul rand pupici Soniutei sa creasca mare , sanatoasa si frumoasa! KAY noi te asteptam in contnuare cu vesti! Tu pentru mine esti mama eroina iar noi vom avea intotdeauna ceva de invatat de la tine!
Noi venim dupa cateva zile de raceala ! Am inceput eu si din nefericire a luat si Rares de la mine! N-a facut febra insa a fost plin de mucisori ( am apelat la batista bebelusului cu rezultate bune!!) si a tusit foarte tare si din cauza asta a vomat forte mult! Acum suntem mai bine ! De parca nu era de ajuns mi-a cazut din pat... va dati seama ce sperietura am tras ...am plans eu mai tare dacat el!! Fetelor aveti mare grija caci timpul trece si bebeii nostrii au inceput sa creasca !Practic nu mai putem intoarce capul nici o secunda!
Ella oau... Londra... vreau si eu! Mi-a promis sotul un week end acolo dupa ce-l intarc
Am primit si eu din SUA colectia de la Baby Enstein ( Mica poate ne intalnim totusi.. )
Pepsi tu de la ce varsta i-ai pus dvd-ul??

cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Pepsi,Ella ti-a nuantat foarte bine raspunsul la intrebarea ta cu privire la concedii;la noi inca nu-si permite orice angajat sa plece intr-un concediu,fie el in tara sau strainatate.Anul acesta,de exemplu,in urma statisticilor facute la sfarsitul verii, a reiesit faptul ca doar 27% dintre romani au fost plecati in vacante,ceea ce e foarte putin, comparativ cu alte state europene.
Ca salarii,ca sa-ti faci o idee,noi avem 2 firme si angajatii mei primesc in jur de 280 euro/luna(si cei de la birou si agentii de teren)si nu si-au permis sa plece intr-un concediu prea scump, dar au fost totusi plecati in Grecia si mi-au zis ca au fost f multumiti.

Pacat ca,la noi in tara sunt multi oameni amarati si care traiesc de pe o zi pe alta.....eu ii inteleg perfect pe cei care,pentru un trai mai bun,aleg sa plece prin alte tari.

Noua ne place sa ne urcam in masina proprie si sa plecam prin Europa,ne facem cu 2-3 luni inainte itinerarul,facem rezervarile la hotel si unde ajungem,ne plimbam,facem shopping,vizitam tot ce se poate vizita.Nu este ieftin deloc,numai autostrazile si parcarile subterane(altele nu prea exista)costa f mult,un concediu de o luna pe noi ne ajunge 8000-10.000 euro(aici intrand masa,cazare,roviniete,taxe,plimbari...fara toale).

Fiind destul de costisitor un astfel de concediu,plecam mereu singuri pt ca prietenii nostri nu-si permit,este o cheltuiala prea mare pt ei si mereu am suferit din cauza asta

In concluzie,in Romania munca nu este platita la adevarata ei valoare,multi oameni o duc greu,pensionarii f greu,asa ca mai avem de asteptat si de sperat ca "va veni soarele si pe strada noastra,a romanilor"macar capsunicii nostri,cand vor fi adulti,sa prinda un trai mai bun!

poze cu Patrick si noi
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=3904829" target="_blank">filmulet Patrick
Mary,mami de Patrick Andrei(14.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Ella, tu spuneai de carti de povesti ... Prima carte, "Scufita rosie" , a primit-o Teodora cand era inca in burtica! Apoi in august, la trei luni, a primit alta "Cele mai frumoase povesti", iar vinerea trecuta i-am mai cumparat eu doua "Ghidul Printeselor adevarate" (cu cele mai frumoase povesti cu printese din animatiile Disney ... Cenusareasa, Alba-ca-Zapada, Frumoasa si Bestia, Frumoasa Adormita, Mica Sirena) si "Cartea bebelusului istet" - foarte interesanta pentru copiii de la 1 la 3 ani, tridimensionala!

Didialex, bine ai revenit! Am sticlute cu tetina de silicon ... unele cu gaurica mai mica, alta putin mai mare ... De obicei i-o dau pe cea mai mica!

Chiquitita, ce tort frumos a avut printesa ta frumoasa!!!

Petit_Ange, multumesc de raspuns! I-am pus laptic in ochisor, iar astazi arata chiar bine! Cred ca-i trece!

Am uitat sa va spun ... mi-a venit ciclul. Sambata ... poate si de aia nu prea a vrut sa suga Teodora (astazi chiar a supt mai mult tzushca mea)! Nu prea m-am bucurat ca mi-a venit, insa nu m-am simtit rau. Doar capul m-a durut ingrozitor, iar eu dadeam vina pe un curent, desi asta era un semn clar pentru mine ... deh .... dupa mai mult de un an .... am uitat! Nici ovarele nu m-au durut ca inainte!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Uff, puiul ieri a scapat de conjunctivita virala, dar am luat si eu, am ochii cat cepele, sper sanu ia si fata. Nu stiu de unde ar fi putut sa o ia, cred ca de la praf, ca am facut curatenie generala, cu varuit si tot tacamul. A avut ochisorii grena, saracutzul, i-am pus picaturi si unguente direct in ochi, a fost rau de tot. Feriti-va cat puteti de boleshnitza asta, e groaznica, eu nu mai pot iesi din casa de trei zile, sunt pur si simplu desfigurata.
Plus, e si foarte contagioasa, asa ca, daca auziti numai ca are cineva cunoscut, feriti-va cat puteti:(((!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mica, intr-adevar, insa s-au uploadat foarte greu, si mi-e era asa lene sa mai pun si altele, am si uitat o cratita pe foc. Ai venit inapoi la Bucuresti? Acum intru sa vad ce poze ai mai pus cu printesa Maya!
Motannel

Ieri a fost prima zi de supita clara facuta din morcov, telina, si pastarnac. Prima apa de la morcov am aruncat-o. Ma asteptam la urlete insa a mancat 80 de ml ca nu am putut sa ii trag biberonul. Intentionam sa ii dau doar 20, dar dar cum il scoteam se punea pe plans. Ce se mai poate pune apoi in supa: cartof si ardei gras? Dar ceapa? Nu am pus nici sare nici ulei.

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Madi ce ma fac ..ca eu nu mai am lapte de 3 luni , l-am sters usor cu ser fiziologic. Azi dimineata nici nu se mai cunostea ca ar fi avut probleme, dar l-am surprins iar cu manutele la ochi.
Mie pediatra mi-a spus sa-i fac supa fara cartofi. Deocamdata nu ma grabesc cu supe, abia de o saptamana ii dau cereale si am luat tot ce se gseste pe piata pentru 4 luni sa vad care ii plac .

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

chiquitita I-ai dat din prima Liviei supa de morcov cu telina si pastarnac sau ai inceput doar cu supa de morcov? Cat ai lasat-o la fiert?

dicirstea Imi spui si mie, te rog, cum ii dai cerealele lui Matei? I le pui in lapte sau i le faci separat?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput