***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

A, si mai voiam sa ma alatur si eu fetelor carora le e dor de Elteka!! Te asteptam cat mai repede cu vesti si poze noi cu Dolofanel!

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Madi, orice mananca bb vezi in kk , e normal. Chiar daca face mai moale, nu-i o problema. De care para i-ai dat?

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Dimineata s-a trezit cu urdori la ochiul stang, iar acum il are lacrimos. Parca se mai vaita cineva ca ii curge un singur ochi. Dar de unde ca nu am pic de curent in casa???

BUBURUZU MEU BOTEZAT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

poate l-ai scos afara si l-a prins vreo rafala de vant cu ceva praf. Si noi am patit-o pe la vreo 2 luni dar dupa tratament n-a mai avut. Doamne ajuta sa nu-i mai apara ca tare rau era!

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze

Mergi la inceput

Adevarul e ca are si o zgarietura pe nasuc, inspre ochiul cu problema. Poate s-a iritat singurel? Oare ce pot sa ii dau, ca dimineata nu mi-a placut deloc cum era , asa urduros. Acum vad ca nu am mai facut nimic, dar are aspect de plangacios chiar daca rade.

BUBURUZU MEU BOTEZAT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

madi, de aia se incepe diversificarea numai la anumite virste ptr ca ei sa aiba stomacul si tubul digestiv destul de matur si sa aibe enzimele necesare ca sa prelucreze ce le dam ca altfel vezi gasim bucatile neprelucrate in caca!

ella, multam de lamuriri, acuma am inteles!hai ca te mai intreb ceva, cam ce este acuma un salar bun in ro, si un salar mediu!(in euro daca poti ca nu prea ma stiu cu banii noi) merci. cum mai esti? l-ai vazut pe bobita?da, la "conferinta" de alaptat a fost tare emotionant, erau mame de gemeni care alaptau.....lui david i s=a facut foame mai repede de 11 ca era deja treaz de ceva vreme si l-am pus la un sin, iar la 11 fix l=am pus la celalalt si apoi mi-a dormit 3 ore

didi, hai spune=ne cum a fost, vreau poze de la botez!

paflo, si eu caut multe info utile pe wikpedia. asa e aici se recomanda alimentele fierte din cauza contaminantilor(ca din pacate nu le culegem din livada, desi eu ii luam si lui dominic numai cele certificare bio) dar si din cauza ca fierte enzimele pot sa le prelucreze mai usor!

al meu pitic are inca nasul infundat! nu are febra, nimic, doar noaptea se infunda cind doarme. asa ca=l iau linga mine si-i ridic bine capul si spatele pe o perina, ca desfund nasul!il mai si aspir cu pompita, dar nu are febra si nici alte urme de semn raceala, dar a facut asa de cind a venit frigul aici si dau drumul la caldura noaptea!am batista bebelusului da mi-e frica s=o folosesc si nici sotul nu ma lasa, mi-e frica de efectele la termen lung, cum e mirosul, etc, si ce ma sperie este ca numa in ro se gaseste, oare de ce?este un produs brevetat international?voi ce ati citit, de cind se fol produsul acesta?ca e clar ca pe moment e bune si targe mucisori, dar este un copil de 10 ani de ex care l-a folosit de mic si nu are mirosul afectat?sau mai stiu eu ce? voi ce stiti?

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Multumesc Pepsi pentru sfaturi, dar nu a mers cum ai zis tu. Cand nu prea ii este foame nici nu vrea sa vada sanul, intoarce capul in alta parte.
Noaptea mananca de la san de 3 ori ma trezeste, v-am spus eu ca e intuneric si nu vede sanul.
Dar asta e .........nu am ce sa fac o sa ma mulg in continuare macar pana la 6 luni sa ii mai dau san.
Pupici la capsunici

poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html

Monicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Dicirstea, Motannel Isa a avutprobleme cu un ochisor care ii curgea sau se lipea si dr mi-a zis s-o sterg cu ser fiziologic si sa ii pun o picatura lapte de la san in ochisor.

Si mie mi-e dor de Elteka! Ce o mai face Elias???

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Pepsi din pacate nu stiu sa te lamuresc cu batista bebelusului ca nu stiu nici un copil care a folosit-o si sa fie acum mare. Noi am folosit-o la Isa, si nu mi se pare asa puternica incat sa aiba efecte pe termen indelungat, dar... Si deci si tu esti din Timisoara? Cand ai plecat? Aaa si alta asemanare e ca si eu am trait in Franta pt 2 ani.

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Dicirstea i-am cumparat niste pere galbene, mai moi, de la o taranca, din piata. M-am gandit sa fie cat mai naturale.

Pepsi, adevarul este ca Ana mea nu e foarte pregatita pentru diversificare, pentru ca ea nu stie inca sa "mestece", ea inca scoate alimentele cu limbuta afara.

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput