Aloe Berry Nectar

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Andrada

quote:
Originally posted by tanima_i2002

Ce sa inteleg ca aveau in ele?

pectina=gelatina naturala din fructe.
La tara de ex in magiun sau unele gemuri se pun piersici sau alte fructe bogate in pectina ca sa se "gelatinizeze" consistenta.

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Pelteaua de gutui

Ce-mi facusi, Andrado!!!!

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

oce!
Cum se numea chestia aia care punea intr-un pahar cu apa?
a

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Serbet (de trandafiri era favoritul meu)...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Nu cred ca ati fi vrut sa mancati asa ceva. Arata super scarbos. Si mirosul era ciudat. Asa ca nici ce este din natura nu mai este tocmai natural.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Denizel, asa e omul, pana nu vede cu ochii lui nu crede! Si eu la inceput credeam ca e doar reclama, dupa vreo 3-4 ani am vazut cu ochii si de atunci folosesc produsele cu incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by monaraus

Denizel, asa e omul, pana nu vede cu ochii lui nu crede! Si eu la inceput credeam ca e doar reclama, dupa vreo 3-4 ani am vazut cu ochii si de atunci folosesc produsele cu incredere.

Monaraus, cred ca m-ai inteles putin gresit! :-)
Eu nu spun ca nu e buna aloe-a, spun doar ca mi se pare foarte putin probabil ca un cancer sa fie tinut in frau cu doua linguri pe zi de sirop de aloe, cu gust de fructe de padure si benzoat de sodiu.
La fel cum cred ca, o imunitate crescuta poate fi cladita destul de greu si, putin probabil, cu ajutorul a 2 lingurite pe zi cu sirop de aloe.
Eu cred foarte mult in tratamentele pe baza de plante, in apiterapie (parca au si ceva pe baza de propolis, nu?) dar astea sunt ceva mai sofisticate decat ceea ce ofera cei de la Forever living astia. Si, daca aloe-a asta ar fi atat de grozava pe cat se spune, avand in vedere ca e atat de usor de cultivat, ar fi pline Plafarurile de produse cu aloe, la preturi muuult mai mici, desigur ;-).
Ma rog, asta e ce cred eu, nu doresc sa impun cuiva ideile mele .

Edit: am citit acum ca aloe-a e buna si pentru vergeturi. Cum adica? daca bei sirop de aloe, se elimina fibrele alea rupte si cresc altele sanatoase la loc?
Sau ca diminueaza efectele chimioterapiei. Poate ca daca storci suc de la aloe-a ta si il bei atunci, pe loc, poti obtine acest efect. Dar ma indoiesc de faptul ca siropul lor cu aloe, care contine chimicale, e util in lupta impotriva efectelor chimioterapiei.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy76 spune:

Eu i-am dat fetei de la 3ani gel Bits n'Peaches 30ml zilnic,pastile cu propolis si spray First,toate de la Forever .Nu pot spune ca n-a mai racit deloc,dar nu ca inainte.Important este sa-i dai o perioada mai lunga la inceput(cam 3 luni),si apoi la 3luni cate un bidon.La 4ani am trecut la Berry Nectar ,(pana la 100ml zilnic) . E mai puternic.Produsele de la Forever au dat rezultate si la fetita si la noi pentru mai multe afectiuni(ficat,hemoroizi,colita).Astept ca Matei sa faca 2ani ca sa-i dau si lui.Am auzit persoane care au dat si mai devreme.Eu am si acum pregatit un bidon pt fata dupa ce termin o cura cu Lantigen B.In legatura cu pretul eu m-am inscris la firma ca sa le iau mai ieftin.Sunt care fac afaceri frumoase cu produse,dar eu n-am timp si nici nu sunt facuta pentru asta,dar produsele sunt bune.ex.berry =19,12euro daca esti inscris,26euro daca il iei de la un distribuitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Ma bucur sincer ca am gasit aceste produse la Forever.
Si pe mine ca si pe copii mei i-au ajutat f mult.
Este primul an fara febra si nopti nedormite din cauza racelilor sau durerilor abdominale.

Am aflat ca Aloe Activator se poate pune cu picatura in ceaiul copiilor si previne aparitia colicilor intestinale.

Nu stiu daca stie cineva un tratament mai eficient pentru intarirea sistemului imunitar si mentinerea starii de sanatate !!!

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

Jurnalul meu

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaroxanab spune:

Draga Gabitaco,
Nu stiu cine ti-a recomandat tie produsele Aloe, insa trebuia sa-ti spuna ca ele nu se dau copiilor sub 3 ani(este o informatie care se gaseste in orice carte despre aceste produse).
Crede-ma ca stiu ce spun, am fost distribuitor acum aproape 2 ani. Acum nu stiu ce efecte adverse au de nu sunt recomandate, insa de cate ori fetita mea era bolnava, seful echipei mele nu-mi dadea voie sa-i administrez.Asta pana cand a implinit 3 ani si i-am putut da fara probleme. Nu vreau sa te alarmez, dar mai bine intreaba persoana de la care l-ati cumparat despre asta.
Despre eficienta ce sa spun? Da, sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

quote:
Originally posted by oanaroxanab

Draga Gabitaco,
Nu stiu cine ti-a recomandat tie produsele Aloe, insa trebuia sa-ti spuna ca ele nu se dau copiilor sub 3 ani(este o informatie care se gaseste in orice carte despre aceste produse).
Crede-ma ca stiu ce spun, am fost distribuitor acum aproape 2 ani. Acum nu stiu ce efecte adverse au de nu sunt recomandate, insa de cate ori fetita mea era bolnava, seful echipei mele nu-mi dadea voie sa-i administrez.Asta pana cand a implinit 3 ani si i-am putut da fara probleme. Nu vreau sa te alarmez, dar mai bine intreaba persoana de la care l-ati cumparat despre asta.
Despre eficienta ce sa spun? Da, sunt.

Acuma ce sa zic?! Eu i-am dat fetitei(1.5 luni) spray Aloe First in nas si ceai sa bea. N-am vazut nimic rau, dimpotriva. Pasta de dinti nu vad ce contraindicatii are(am studiat componenta)iar benzoat de sodiu veti gasi si in Plantusin. Cat despre faptul ca nu se administreaza sub 3 ani am rezerve: intr-o carte pe care o am(momentan e imprumutata cuiva, dar distribuitorii sigur o cunosc, unul din autori se numeste Secara)se spune Ca Forever Kids(multivitaminele) se administreaza de la 2 ani... Poate ca ar fi bine sa stabileasca o data si medicii varsta potrivita!
Nu stiu care sunt efectele secundare si nu contest ca pot fi, dar nu iei gel de aloe intr-una ma gandesc.

http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)

mamica fericita!

Mergi la inceput