Aloe Berry Nectar

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

buna fetelor!
din experienta voastra ati tratat copii de sub 3ani cu prod aloe, cu bune rezultate?
ai mei nu mai reusesc sa se faca bine

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Nu cunosc produsul "Aloe Berry Necatar",insa cunosc efectele benefice ale aloei.
pe scurt am sa va povestesc cum am ajuns sa cunosc aceasta planta.
cind am ajuns in venezuela,am stat timp de 5 ani cu chirie in casa Dr.Tobias Laser,faimos botanist si intemeietorul gradinii botanice din Cracas.in curtea casei,pe linga o sumedenie de arbori, avea n soiuri de aloe,pe aleea din fata casei avea o aloe cu frunze mai groase decit mina mea iar tulpina mai groasa ca mijlocul meu.nici macar nu stiam ca acea planta imensa este aloe,era mult prea mare,iar aloea pe care eu o cunosteam din ro ,crestea in ghiveci,era mica si firava.
intr-una din zile,dr-ul Lser a venit in vizita ,cind a trecut pe linga planta imensa a rupt vf-ul unei frunze si a lasat sa-i curga in ochi seva din frunza.cind mi-a vazut privirea intrebatoare,mi-a spus "planta asta ma trateaza de multe bube".
dr-ul Laser a murit la peste 90 de ani,cu multi ani in urma i s-a depistat un cancer la stomac.foarte putine persoane stiau de boala lui,si-a controlat boala mai mult de 20 de ani cu cristal de Aloe,nu purta ochelari,era o persoana extrem de sanatoasa fizic.
Biatul meu la virsta de citeva luni a facut o alrgie,cu bronhospasme multiple,nu mai stiam ce tratament sa-i dam ,era nebulizat si de 3 ori pe zi.l-am contactat pe dr.Laser ca sa-mi recomande un bun medic(dr laser fiind si medic uman).Nu mi-a recomandat medic,mi-a zis ca sa-i bag cristal de aloe in lapte.timp de 3 zile i-am dat lapte cu cristal de aloe,fara nici un alt de tratament.dupa 3 zile nu mai avea nici o simtoma de boala.
cristalul de aloe este miezul frunzei,in venezuela se foloseste ptru multe afectiuni,de la infectia in git pina la ulcere,arsuri,cataracte.nu am auzit pe nimeni sa limiteze virsta de la care se poate administra tratamentul cu aloe.

multa sanatate.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

principe..foarte interesanta povestea ta cu aloe, eu stiam de la batrani de mirificele ei efecte si pe parcurs am mai citit de ea cat de buna este.Apoi, stiu ca mama mea dupa operatie de fibrom a luat cateva zile aloe cu miere de albine lasata la macerat si s-a vindecat mai rep rana.Cred cá planta asta este o adrvarata minune lasata de D-zeu pe pamant. Am sa incerc sa o administrez si eu copiilor sa le mai intareasca imunitatea.
Numai bine si sanatate la micut

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Cititi un pic eticheta produsului si descoperiti acidul citric si benzoatul de sodiu.
E 330 (acid citric), E 211 (benzoat de sodiu) sunt cancerigeni si asta nu e nici un secret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

quote:
Originally posted by khrisu

Cititi un pic eticheta produsului si descoperiti acidul citric si benzoatul de sodiu.
E 330 (acid citric), E 211 (benzoat de sodiu) sunt cancerigeni si asta nu e nici un secret.

Acuma sa nu ziceti ca sunt off topic, dar despre aceleasi componente gasite in siropele precum Nurofen s.a. n-am vazut discutandu-se...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Nurofenul nu contine cele amintite mai sus. Are citrat de sodiu (E 331) la fel de "bun". Macar nu scrie pe cutia de nurofen ca e natural. Dimpotriva ai acolo trecute frumusel si reactiile adverse. Plus ca nu-l folosesti decat 3 zile, nu?? Eu nici macar atat ca la un rosu in gat prefer inhalatii, otet pe sosete, etc. Bidonasele astea i le bagi pe gat luni de zile copilului.

Mergi la inceput

Nu vreau sa ma intelegeti gresit ...intamplator sunt si eu in "marea familie" foreverliving adica m-am inscris ca distribitor ca sa-mi pot procura produse la pret de depozit. Am folosit gelul, aloe first si o crema cu propolis. Am intentionat sa-i dau copilului gelul dar inainte mi-a trecut prin cap sa citesc ingredientii si am renuntat. Folosesc aloe first (datorita lui copilul a scapat de candidoza bucala definitiv) si crema cu propolis. Sunt de acord cu produsele de uz extern. Adica una e sa-i dai un puf in gura la nevoie sau cu o crema la funduletz si cu totul altceva sa-l pun sa inghita bidonase intregi luni la rand. (parerea mea)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegriacasa spune:

am fost azi la o prezentare de produse

am intrebat acolo de aloe first de ce contine metylparaben - cancerigen
stiti ce mi a raspuns??

ca parabenii sunt de 2 feluri -chimical si natural
am ramas muta asta nu o stiam

oare asa sa fie???
ma documentez!!!

voi ce ziceti??/

Mergi la inceput