Aloe Berry Nectar

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Sotul meu a cumparat azi un bidon de un litru de Aloe Berry Nectar si a dat pe el 26 de euro. Noi am inceput sa ii dam de astazi cate 2,5 ml, maine ii dam 3 ml...... Daca ii prieste ii cresc doza treptat pana ajung la 5 ml dimineata si 5 ml seara, deci cam 10 ml pe zi(fetita mea are un an si 9 luni).Speram sa ne fie cu folos acest tratament si sa trecem iarna fara raceli si alte boli. Va pup si va multumesc pt raspunsuri.
Noi am preferat aceasta varianta in locul siropurilor imunostimulatoare de sinteza.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Citesc acum despre produsul acesta aici: http://www.flpaloevera.ro/produs.php?cod=34 si scrie "efect de asanare a tubului digestiv". Unde scrie ca e imunostimulator??!! Scrie ca se da la copiii peste 2 ani...

Ioana
19+David



Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Apropo de McDonalds:


INGREDIENTS


Aloe Vera Gel
Fructose
Natural Cranberry and Apple Juice Concentrates (Flavors)
Sorbitol
Ascorbic Acid (Antioxidant)
Citric Acid
Potassium Sorbate (To help protect flavor)
Sodium Benzoate (To help protect flavor)

Xanthan Gum
Tocopherol (Antioxidant)
color added, Red No. 40.

Nutrition Facts
Serving Size 8 fl. oz (240ml)
Servings Per Container about 4
Amount Per Serving
Calories 120


% Daily Value*
Total Fat 0g 0%
Sodium 60mg 3%
Total Carbohydrate 30g 10%
Sugars 18g
Protein 0g 0%
*Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.


Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Exact Anamaria.
Mie mi se pare ca s-ar scoate mai ieftin si mai sanatos cu un pumn de afine uscate si un mar zilnic (au aceeasi antioxidanti ca 2 pahare de suc alow berry nectar).
Ca inteleg ca berry vine de la "flavors" si sucurile din concentrate...
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Uitati de ce spun ca aloe e bun pt imunitate...

ALOE este o planta din familia Liliaceae a carei inaltime variaza de la 10 la 100 cm si care prezinta modificari morfologice asemanatoare cactusilor. Majoritatea botanistilor au ajuns la un acord comun in ceea ce priveste originea plantei aloe vera, si anume climatul cald si secetos al Africii. Totusi, datorita faptului ca planta se poate adapta foarte usor, si pentru ca oamenii au fost atat de dornici sa o ia cu ei in calatoriile lor, in zilele noastre poate fi gasita in multe locuri cu clima calda.
Primul tratat medical antic care mentioneaza planta de aloe si efectele ei vindecatoare se numeste "Papyrus Ebers" si se estimeaza ca a fost redactat în jurul datei 1553-1550 î.d.H. Exista circa 200 de specii de aloe. Aloe Vera (in traducere din latina “adevarata aloe”) are cele mai puternice proprietati curative - proprietati antimicrobiene, cicatrizante, hidratante si antiinflamatoare. Aceasta planta originara din Africa tropicala s-a raspandit si pe alte continente. Aloe Vera a fost apreciata din timpuri stravechi in Grecia, Egipt, China si America. Aloe Vera contine 75 de substante cunoscute, care combinate au proprietati curative. De peste trei mii de ani aceasta planta este folosita pentru vindecarea ranilor, arsurilor, inflamatiilor, psoriazis, unele forme de dermatite si ulceratii, pentru intarirea imunitatii organismului. Sucul natural de aloe este bogat in vitaminele A, B1, B2, B6, minerale, microelemente, acizi grasi esentiali si enzime necesare organismului, intr-o forma usor asimilabila, precum si o mare cantitate de aminoacizi, care sunt o excelenta nutritie naturala. Studii moderne au dovedit ca sucul de aloe este eficient in tratarea inflamatiilor tubului digestiv, este foarte indicat in gastrita, ulcer, indicat in constipatii si diaree. Aloe ajuta la prevenirea artritei si reduce inflamatia incheieturilor, intareste sistemul imunitar, are efect analgezic si calmeaza nervii- are proprietati antileucemice, de stimulare a macrofagelor si limfocitelor NK (natural killer). Sucul de Aloe stimuleaza procesele de regenerare in sistemul nervos (fiind util in programele geriatrice, de recuperare postoperatorie, sau dupa accidente vasculare cerebrale), scade nivelul de colesterol in sange, normalizeaza tensiunea arteriala, stimuleaza activitatea glandelor endocrine, stimuleaza functia renala. Inca din antichitate, Aloe Vera a fost utilizata in tratarea diferitelor afectiuni de catre oamenii din intreaga lume, pentru efectele sale binefacatoare asupra sanatatii, dar si frumusetii. Aloe Vera accelereaza si normalizeaza metabolismul, regenereaza vilozitatile intestinale si detoxifica organismul. In plus, planta are efect antiseptic, dezinfectant, antiinflamator si poate chiar stimula regenerarea celulara. Prin efectele benefice, ea asigura combaterea numeroaselor probleme de sanatate si este capabila sa vindece si sa amelioreze multe boli si anomalii. Aloe Vera hraneste, detoxifica, normalizeaza tractul digestiv si favorizeaza absorbtia alimentelor. Traversand organismul, echilibreaza starea generala.
Datorita compozitiei sale naturale, vegetale, tine corpul intr-o stare fiziologica sanatoasa, creeaza organismului posibilitatea de a se regenera. Prin intarirea sistemului imunitar, are un efect preventiv durabil asupra organismului, acesta fiind capabil sa valorifice cele 240 de substante active, conform necesitatilor sale.
Aloe Vera este utilizata in terapia diferitelor afectiuni:
alergie, astm, anemie, artrite, artroze, afectiuni ale prostatei, afectiuni ale unghiilor, abcese, boli carentiale, bronsite, colita intestinala, cefalee, cistite, crampe musculare, combaterea efectelor secundare ale chimioterapiei si radioterapiei, cataracta, constipatie cronica, diabet zaharat, depresii, entorse, escoriatii, eruptii cutanate, foliculite, furunculoze, faringite, gingivite, hemoroizi, herpes, hepatita cronica, insomnie, inflamatii cutanate, infectii fungice, intinderi musculare, ligamente, intepaturi de insecte, keratroza, keratite, pancreatita cronica, psoriazis, piele uscata, scleroza multipla, unghie incarnata, urticarie, viroze, vergeturi, varice, zona zoster.Aloe Vera poate fi cultivata chiar si in apartamente, planta nefiind foarte pretentioasa. Totusi, este bine ca, atunci cand vreti sa va folositi de proprietatile ei in tratarea unei afectiuni, sa cereti parerea unui specialist in medic. Principalul dezavantaj care a facut ca folosirea aloei sa nu fie atât de raspândita pe cât este de eficienta în tratarea atâtor afectiuni, a fost instabilitatea accentuata a gelului extras din frunze. Dupa taierea unei frunze, sucul obtinut prin stoarcerea acesteia se oxideaza foarte rapid (daca nu este prelucrat în decurs de doua ore), pierzându-si drastic din calitatile curative (aproximativ 95 % din principiile active sunt oxidate si atacate de microorganisme).
Acest fapt a facut ca utilizarea aloei sa fie limitata numai la zonele unde planta creste în mod natural. Gelul din interiorul frunzei este componenta cea mai activa si mai eficienta din punct de vedere medical a plantei, dar, în ciuda efectelor sale atât de spectaculoase, acest dar al naturii nu putea fi folosit decât de catre cei care aveau acces la aloe în stare proaspata, pentru ca nu se cunostea un procedeu eficient de conservare pentru o perioada mare de timp.
În urma a numeroase cercetari în mari institute ale lumii s-a constatat ca stoparea procesului oxidarii (si în consecinta pastrarea tuturor principiilor active din planta) se poate face prin adaugarea unor antioxidanti naturali, cum ar fi vitaminele naturale A, C si E. Gelul este astfel stabilizat si rezista o perioada lunga de timp dupa recoltarea frunzei, pastrându-si intacte toate calitatile terapeutice.
Întelegându-se importanta terapeutica a gelului de aloe, oamenii de stiinta din secolul nostru au urmarit în ultimele decenii realizarea stabilizarii gelului de Aloe Vera, astfel ca el sa poata fi folosit pe scara larga de cât mai multi oameni.
Acum... fiecare face cum crede ca e mai bine......


Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Mda...la McD nu-i ducem ca le face rau, dar aceleasi substante nocive care le gasim intr-un FishMac sint OK daca are in compozitie Aloe...

Si FishMac contine peste, deci fosfor...

Nu contest calitatile aloei (am oarece rezervari cu privire la imunitate) dar in compozitia aratata mai sus nu cred ca e foarte performanta...plus E-urile care acum se trec cu vederea.


Folosesc aloe cu succes la arsuri (mama ce doare cind imi "prajesc" mina la cuptor)...dar de aici pina la a fii un medicament miraculos e cale lunga.

Se bate multa moneda pe imnunostimulatoare...mai multe legume si fructe prospete au de 100 ori mai bune efecte decit -n siropele pline de conservanti, coloranti si alte variate E-uri...Si spre deosebire de McD (unde poate te duci o data pe luna) aceste -n siropele sint pompate zilnic in copii.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

asa putem discuta la nesfarsit pro si contra, ca pana la urma NIMIC NU ESTE BUN!!
Nici fructele si legumele nu sunt 100% naturale, nu sunt coapte la soare...


cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by cristina22

asa putem discuta la nesfarsit pro si contra, ca pana la urma NIMIC NU ESTE BUN!!
Nici fructele si legumele nu sunt 100% naturale, nu sunt coapte la soare...


cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)




Cristina, ai dreptate!
Numai ca, in preparatele astea, pe langa fructele si aloe care nu sunt bio si nu sunt proaspete, mai sunt adaugate si fel de fel de chimicale. Deci, chimicale in plus!

In afara de asta, eu nu dau credit preparatelor astora din aloe, disponibile numai in circuit inchis.
Aloe asta a devenit un fel de leacu'-leacurilor. E bun la orice: de la pofta de mancare, la cancer .
Are mama o prietena, ipohondra, care le face astora o reclama ce n-ati vazut. Si-a facut o lista cu nenumarate boli, incepand cu ten sensibil si terminand cu ciroza si glaucom si, spune ca ea fara siropurile si capsulele cu aloe, ar fi murit demuuult :-)). O puteti intalni la majoritatea prezentarilor :-))
Nu spun ca nu fac ele oleaca de bine, da' in nici un caz asa cum li se face reclama. Mai bine un pahar cu suc de fructe sau legume stoarse proaspat, decat un gat de suc din ala chimicalizat si vechi de nu-stiu-cand.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !


Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Sora mea ii dadea baietelului gel Alo Vera si a avut efect asupra imunitatii f f scazute de la antibiotic. Eu astept sa faca puiul 2 ani si cred ca ii voi da in perioada cat va merge la camin mai ales la inceput.
In ce priveste faptul ca NIMIC NU ESTE BUN!!, pot sa spun si eu ca nu mai sunt nici fructele ceea ce speram noi sa fie. Eu am facut compot din piersici romanesti (asa am crezut ca sunt ok) si cand colo mi s-a sticat, dar nu ca a fiert, ci pur si simplu zeama s-a facut ca o gelatina. Ce sa inteleg ca aveau in ele? Si cand ma gandesc ca fi-miu a mancat toata vara astfel de pirsici. Ce mai este oare natural si bun?

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by tanima_i2002

Ce sa inteleg ca aveau in ele?


pectina=gelatina naturala din fructe.
La tara de ex in magiun sau unele gemuri se pun piersici sau alte fructe bogate in pectina ca sa se "gelatinizeze" consistenta.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput