Hipospadias (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Try, aici se fac 3 injectii de Pregnyl,cate una la 3 zile. Pe alta parte, acum se repeta si vaccinul antipolio, (impreuna cu altele) iar dupa acest vaccin nu se fac injectii timp de o luna.

Maine mi-am luat liber de la servici ca sa ma duc la medicul de fam ptr reteta de Pregnyl si vaccin.( daca nu-l face acum il pot amana 1-2 sapt.)

Intrebarea am pus-o ptr ca nu stiu cum e mai bine la operatie: sa fie inca sub efectul Pregnilului sau nu?

Try, nu mai tin minte, Adrian ce fel de hs a avut?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
POZE
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=4435&from=search&keyword=calin" target="_blank">daca vreti sa ma votati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Roxana trebuie sa vorbesti neaparat cu medicul. Eu stiu ca dupa vaccin nu se fac injectii intramusculare o luna.

Pregnylul este pentru operatie, ca sa fie penisul mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Emi, stiu ca nu se fac injectii si tocmai d-asta intreb. Daca fac azi vaccinul, inseamna ca injectiile i le voi incepe pe la inceputul lunii ianuarie si nu stiu daca asa e bine, sa fie la operatie inca sub efectul lor. Sau sa-i incep injectiile acum si sa-i fac vaccinul peste cateva zile, cand le termin( daca-i fac una la 3 zile.....3 injectii....)

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
POZE
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=4435&from=search&keyword=calin" target="_blank">daca vreti sa ma votati

Mergi la inceput

Roxana este bine sa fie sub efectul pregnylului la operatie.
Deci fa-i vaccinul acum si dupa o luna sau mai mul pregnylul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sama spune:

LA MULTI ANI, DE SF.ANDREI!

SA FITI SANATOSI SI FRUMOSI!

EMILIA,sa-ti traiasca ADRIAN!
CORINA,sa-ti traiasca ANDREI!
FLORI, sa-ti traiasca ANDREI!

si...IANNIS-ANDREI al meu!

VA PUPAM PE TOTI SI...PETRECERI FRUMOASE!

Sama si Iannis-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

LA MULTI ANI TUTUROR ANDREI SI ANDREEA!

http://community.webshots.com/user/31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliflo spune:

Salut fetelor!
Sper ca acum o s#259; intelegeti ce scriu.
In primul rand LA MULTI ANI! tuturor Andreilor si Andreelor.Cam pe la ora asta pot si eu sa scriu.Multumesc strumfi2004 si filofteia pentru urari.Si ai vostri sa traiasca si sa va bucurati de ei,si sper ca fiecare dintre noi sa treaca cu bine peste problemele astea cu cei mici.Ne-am programat la control la Diagnosis pe 18 decembrie si sper sa fie bine si sa rezolvam dintr-o singura operatie.Nu prea am inteles pretul consultatiei,dar asta conteaza mai putin.Va rog scrieti-mi si mie pe mail de preturi,la adresa maflodan@gmail.com.Nu prea ma pricep asa bine la calculator dar ma mai ajuta sotul,de aceea scriu asa rar.Oricum m-a ajutat f. mult forumul acesta de cand l-am descoperit si multumesc inca odata creatorilor lui.Sper sa pot sa scriu si maine sau poimaine,o sa incerc sa pun si cateva poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Aliflo, bine ai revenit!

Pentru noi toate cred ca forumul a fost de mare ajutor, cel putin pentru mine da!
La Diagnosis consultatia este 120 ron. Va tinem pumnii!

Gratiela, Maria si Stefan

Crede in ochii copilului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_martie spune:

Noi suntem nouti pe acilea.. Sunt resemnata, avem programare la dr. Basca saptamana viitoare. Daca tre' operatie, asta e! Sunt increzatoare ca va fi bine..
Ma mai roade inca, n-am inabusit o intrebare coroziva.. Voua vi s-a prescris progesteron? Utrogestan sau in alta forma? Atunci cand erati gravide. Am citit undeva ca si o expunere prea mare la progesteron cand e fatul in formare poate da hiposapadias..

Mergi la inceput

Dana bine ai venit pe forum.

In ce priveste intrebarea ta... si eu am citit mult, practica cam tot ce am gasit pe net. Concluzia este ca nu se stie care este cauza.
Eu as tinde totusi mai mult spre pesticide... cand este nascut baietelul tau? O sa observi ca majoritatea baieteilor care au aceasta problema sunt nascuti in perioada iernii, ceea ce inseamna ca atunci cand erau in formare, in burtica, aveau loc lucrarile de fertilizare de primavara. In plus majoritatea sunt pe langa combinatele petrochimice... si la Pitesti este un astfel de combinat. In aceste "zone" riscul este mai mare...exista insa si baietei cu hipospadias care nu indeplinesc nici una din aceste conditii.
Cel mai bine este sa nu mai cauti cauza...eu la concluzia asat am ajuns.

Afilo, este chiar bine ca te ajuta sotul...pune-l si pe el sa citeasca. Si tatii sunt la fel de implicati in asta chiar daca nu vor s-o spuna.
Cand am fost in spital tati al nostru a spus ca ne duce doar la spital...apoi a stat 10 zile in Bucuresti la niste rude (unde a dormit pe jos) ca n-a avut puterea sa ne lase acolo.

Mergi la inceput