Hipospadias (3)
Raspunsuri - Pagina 20
roxana c. spune:
Buna, fetelor!
N-am prea mai avut timp de forum, de internet in general.
Sunt un pic suparata ca n-am facut inca vaccinul de 1 an, ptr ca intai a fost mucos iar acum tuseste. Nu tuseste rau, dar daca ma duc la doctorita de familie va spune ca n-are nimic, merge facut vaccinul, si iar ma voi certa cu ea( am mai facut-o la vaccinul de 4 luni, era mucos rau iar ea spunea ca sa-i faca vaccinul
)
Am facut comanda de Aqua E, azi sau maine ma duc sa-l iau de la farmacie. Intai mi s-a spus ca-i 87.5ron, iar mai apoi ca este undeva pana in 55 ron. Acum... cand ma duc sa-l iau voi vedea.
In alta ordine de idei....nu gasesc Pregnyl de 500. Unde are, are numai de 5000.Mi s-a spus ca nu este in depozit si ca uneori se intampla sa nu apara timp de 2-3 luni
Ce voi face....habar n-am. Presupun ca daca nu-i in depozit nu-l voi gasi nici in Bucuresti, nu? Si oricum cu reteta gratuita nu-l pot lua decat de aici, sau asa cred.
Emilia, cum e la scoala?
Gratiela, ce mai face Stefanut? I-a mai cazut din fire?
Sama, voi ce mai ziceti? N-am putut sa intru pe mess ca acasa n-am avut timp iar la servici se blocheaza jaful de calculator.
Dariana, primit situl ala cu arborele genealogic. Multumesc,
interesant, am dat de niste neamuri de-ale sotului.
De Alina mai stiti ceva?
Dana, eu am luat Utrogestan dar am luat vreo saptamana oral, dupa care le puneam vaginal pana prin sapt. 20 parca. Imi pare rau ca le-am luat de nu va spun, mai ales ca n=am avut probleme, mi le-a dat preventiv cica.
Acum asta este, te vei obisnui cu ideea, crede-ma, totul este sa trecem cu bine peste operatie si ....din prima daca se poate. Si sa fie sanatosi copiii, asta conteaza in primul rand.
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
POZE
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=4435&from=search&keyword=calin" target="_blank">daca vreti sa ma votati
yonacr spune:
Buna Dana si eu am luat utrogestan dar stiu o gramada de mamici care au luat aproape toata sarcina iar copilul nu are nimic, combinate nu sunt in zona, sunt din Brasov, asa ca nu se stie cauza.Dr. Basca mi-a spus ca sunt multe mamici din aceasta zona cu baietei cu hp, deci ceva este.Multa sanantate la baietel si sa speram ca o sa trecem si peste asta.
afibebe spune:
buna fetelor,
eu am luat progesteron. dar nu in timpul sarcinii.
am luat cu o luna inainte sa raamn insarcinata.
nici la noi nu sunt combinate.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
dana_martie spune:
Noi suntem din constanta, iar puiul meu s-a nascut in martie, fiind conceput la sfarsitul lunii iunie.
Ma bucur ca v-am gasit! nu ma simt singura in lupta cu temerile![]()
Stiu ca ar trebui sa asasinez intrebarile astea inutile, dra uneori nu pot, mai revine una cu insistenta.. Ca am fost la renumit ilustru "vraci" la inceput. Sef de sectie phiii. In buc. Care mi-a "livrat" niste tampenii pretioase de am renunat rapid la el. Si am rams in urbea natala la un medic care mi-a inspirat incredere. Adica era un medic normal
Mi-a spus ilustrul, la prima intalnire, de fapt a latrat la mine, ca o gravida trebuie sa poarte haine lejere.. eu eram in saptamana opt si nu ma imbracam in saci inca. Ca aveam anticopri la CMV, mi-a prescris antibiotice, desi IgM era negativ. Mi-a spus sa arunc motanul ca de la el m-am "contaminat". am stuchit mirata spre dansul, stiti nu am avut toxoplasmoza, s-a starnit de parca eram eleva corijenta la reexaminare. Antibiotic bineinteles ca n-am luat, in oprobriul familiei care il venera pe vraci. Ca deh stie el ce spune.. Si aici ajung unde ma doare. Ca am sangerat de 3 ori la inceput, dr Chitescu la eco mi-a spus ca nu vede nici o dezlipire, puiul era ok,la inceput n-am vrut sa inghit utrogestanul. Dar ma speriam cand se repeta episodul snageros de as fi inghitit si balega de vaca! Nu stiu daca sa-l impusc pe ala sau sa ma infig eu cu capul in zid.. ca prima soapta a instinctului a fost sa nu inghit medicamente. Mai ales ca facusem analize, progesteronul era spre limita inferioara, insaptamana 8 era 18, iar limita inf era 12. Si mi-a zis sa iau 6 pastile pe zi, oral! sa se absoarba maxim.. Am ajustat doza la 4, dar tot cred ca a fost prea mare.. asta e! nu mai pot schimba nimic. Raman cu indoiala ca poate asta a fost, poate n-ar fi trebuit.. 
Mi-e cumva teama de anestezie, de cum va reactiona puiul dupa operatie. Dar in sinea mea sunt convinsa ca va fi bine, teama vine din hiperprotectie ![]()
Cred ca am uitat sa spun, puiul meu este Andrei, va implini 9 luni pe 16 decembrie, este scump si vesel, evident rasfatat..
Va pupam si va imbratisam
Dana
aliflo spune:
Buna fetelor!
Am reusit sa mai intru si eu.Imi cer scuze dar nu cred ca v-am spus cum ne cheama, Catalin-Florin si am sosit pe lumea asta in ziua de 14.09.2006.Ne-au reprogramat la control pe 8 ianuarie ca nu este Basca acolo pe 18 decembrie.Sper sa fie bine poate scapam fara operatie sau doar cu una macar.Aici la Craiova imi faceau mai multe interventii,prima de largire a canalului uretral si nu inteleg de ce pentru ca el are jetul normal sau cel putin asa mi se pare mie.Catalin este foarte energic, nu stiu cum o sa ma descurc cu el la spital.Nu reusesc sa pun cateva poze cu noi, da mai incerc.Sper sa pot intra mai des, cel putin cand doarme el.
Va pupam!
dana_martie spune:
Ne-am intors.. sunt uluita cat de cuminte a fost puiul meu intr-o zi atat de istovitoare. Pt ca el doarme intre 2 si 5, a dormit un sfert d eora inainte de consultatie. Si inc aputin pe drum la intoarcere. Dar a fost vesel si vioi, socializa in clinica ![]()
Dr. Basca ne-a spus ce stiam ca e hs balanic si ca ede preferat sa fie operat pana implineste un an, desi marja e pana la 18 luni. Cred ca in ianuarie raspundem la apel, mai e cineva atunci? cu care sa tocesc coridoarele?
Am intrebat eu de pregnyl pt ca nu zicea nika si mi-a spus ca nu e nevoie pt ca testiculele sunt coborate in scrot. Sa ne ducem si atat..
Aliflo, dar si la noi in urbe este la fel..
Prima data largirea canalului, nu conteaza cum e jetul. nici nu m-a intrebat! Am intrebat timid si cealalata? aaah cica oricand pana incepe scoala ca atunci constientizeaza
m-am intors de la control si am dat google dr. basca, intr-o revista demult citisem despre dumnealui.
filofteia spune:
Dana eu sunt de fel din Constanta.
Uneori imi este asa de dor de oras, de mare
.
Pediatrul nostru ne-a spus ca bine facem ca mergem la Bucuresti, ca aici, in Pitesti ajung si la 7 operatii pana reusesc, asa ca noi nici macar nu am ajuns la un chirurg aici.
Nu va mai faceti probleme de la ce este... adagati o gramada de griji, care oricum nu-si vor gasi niciodata raspunsul.
In ce priveste anestezia, dr. basca are cea mai buna echipa de anestezisti pediatrii. 
Flori78 spune:
Buna fetelor!
Imi cer scuze ca nu am putut sa va raspund la urarile de Sf.Andrei!
va multumesc mult pentru urari!
la multi ani si pentru copii vostri, sa cresteti mari si sanatosi!
Va pup!
amironeanu spune:
Buna!
Nici eu nu am mai intrat pentru ca nu avem noutati, probabil dupa Anul Nou vom merge la control. Ce doream sa va spun este ca eu nu am luat deloc progesteron si Matei are totusi hipospadias si nici combinate chimice nu sunt si a fost conceput in decembrie 2006.
In caz ca nu mai intru va urez de pe acum Sarbatori Fericite si un An Nou cat mai bun!
Pupici,
Andrea
de Stefania
(13.08.2004) si Matei
(04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
yonacr spune:
Dana si noi trebuie sa mergem in ianuarie sau februarie ne-a spus dr.Basca, eu prefer dupa 15 februarie sa se mai incalzeasca si sa nu mai fie asa multa zapada, noi suntem din Brasov. Si eu m-as bucura sa mai fie cineva acolo, macar ne-am sustine reciproc.Mai vorbim.