Hipospadias (3)
Raspunsuri - Pagina 18
strumfi2004 spune:
LA MULTI ANI, ANDREI! Sa ai o copilarie frumoasa si senina!
Sa cresti mare, sanatos si norocos! Sa ii bucuri mereu pe toti cei din jur!
Corina, felicitari! Sa aveti parte numai de bucurii si impliniri!
Roxana, multumesc!
Si ai tai sunt frumosi si scumpi, sunt asa dragalase fetele cand il tin pe Calinut!
Gratiela,
Maria si
Stefan 
Crede in ochii copilului tau!
roxana c. spune:
Am umblat la semnatura si vreau sa vad daca am reusit sa o fac cum vroiam.
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
POZE
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=4435&from=search&keyword=calin" target="_blank">daca vreti sa ma votati
afibebe spune:
DULCE FOC cALIN.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
try spune:
Hai ca n-am mai apucat sa postez de mult, dar pt ca deja am trecut prin hopu lasta nu stiu ce as mai putea adauga, am scris autnci cu ma decurs la noi totul. Parca nici n-am facut ncii o operatie asa m ise pare de demult si atat de fada e amintirea ei. Iar adrienutzu meu banueisc ca nu mai are ncii o amintire de atunci ,de-aiae bien sa fie mai micuti, desi si el a fost greu de potolit vreo sapt dupa operatie si nu din cauza durerilor sau urinatului, ci din cauza sperieturi icu care a ramas dupa oepratie si din noaptea petrecuta la spital (veneau asistentele mereu sa-i ia semnele vitale si peste noapte si-l trezeau cam la 1-2 ore si el cu mera termminat si nu vroia decat somn a ramas cu un plans isteric de fiecare data cand se trezea in cursul noptii, dar dupa o sapt. a trecut totul si am redevenit baietelul pe care-l stia mama.
Noi ne-am vindecat extrem de repede dupa operatie, totul a fost foarte usor dpadv. Doar ca puzta a ramas mica... deh, dupa ce-a trecut efectul testosteronului a revenit la dimensiunea initiala. Eu credeam ca dupa ce-i mai da drumul la curbura dupa operatie se mai indreapta si pare mai lunga, dar nu a fost asa. Daca ii e frig si e stransa arata ca un butonas. Cred sa aiba undeva pe la 2 cm, nu stiu ale copiilor vostri cum sunt. M-am tot uitat si la alex (care cica e considerat cu putza mare si probabil si de-aia probabil a lui adrian mi se pare mica prin comparatie), dar e greu de tras o concluzie pt ca adrian e circumcis acum dupa operatia de hs (pielea nu mai acopera capul putei), pe cand alex nu e si, ca urmare, pielea care acopera puta e si aia mai lunga cu vreun cm poate si asta da mai multa lungime la alex probabil.
Erectie nu a avut pana acum niciodata adrian sau cel putin eu nu l-am surprins deloc dupa ce a avut operatia - alex avea la greu la varsta lui, si acum la 3 ani se lupta cu erectiile (ieri mititelul era nervos ca i se facuse putza mare si il deranja senzatia - era preocupat de desene lui animate).
Cateodata imi tot spun ca nu-i nimic, el sa fie sanatos ca-n rest nu mai conteaza marimea, dar uneori ma gandesc ca nu stiu cat de mult va fi el afectat de aceasta problema mai tarziu, ca adolescent, ca tanar si ca adult. Asa cum femeile isi fac complexe din sani prea mici, asa si barbatii au partea lor de complexe. Iar un astfel de compelx poate aduce dupa sine o incredere in sine scazuta etc.
Dar le luam si noi pe rand si om vedea mai incolo cum le rezolvam pe toate.
Pe 5 dec mergem la control la urolog sa vedem cum a evoluat totul dupa operatie.
Ce-as vrea sa le spun mamicilor ce urmeaza sa treaca prin operaie e sa fie un pic mai destinse, mai relaxate, sa aiba incredere ca totul va fi bine si sa nu-si faca in cap tot felul de scenarii sinistre. Hs este o operatie de rutina, aici nu e nici o problema legata de operatii, se corecteaza usor si cu rezultate foarte bune, iar in cazurile de hs in forme complexe medicii vin foarte aproape de imaginea normala in caz ca nu reusesc intotdeauna sa atinga normalul (si cu toatele ar trebui sa stim ca acest normal este foarte diferit de la un baietel la altul sau de la un barbat la altul). Si chiar si-n Ro unde exista multa reticenta vis-a-vis de medici, pe toata lumea aud ca merge la dr. Basca, ceea ce il face un dr cu experienta larga, nu? Chiar daca dupa operatie nu pare ca totul e asa cum ne-am imaginat noi, nu uitati ca si noi poate avem reprezentari gresite de cum ar trebui de fapt sa arate putza baietelului nostru si, mai mult decat atat, nu trebuie sa uitam ca aceasta operatie, chiar daca nu a fost o operatie perfecta, este o imbunatatire extraordinara fatza de cum a decis natura sa ne inzestreze baietii. Deci trebuie sa stim sa fim si recunoscatoare pt ce obtinem, sa nu ne facem asteptari foarte mari care sa fie gratuite...
Ca baietelul va trece printr-un stres si un soc operator, e normal. Va suferi un pic, dar sa stici ca ei uita repede si rolul nostru e sa-i facem sa uite repede. Nu ramas socati pe viata sau mai stiu eu ce. Unii copii fac operatie de polipi, altii de mai stiu eu ce, ei uite ca ai nostri fac de hs. O sa treaca si-o sa uite cu totii hopul operatiei. Fiti pozitive si priviti un pic mai detasat.
Roxana, merci ca ai intrebat de mine. Efectiv am uitat complet de acest subiect dupa ce-am scapat de operatie. Din cand in cand imi reaminteam, dar uite ca si timpul nu e in favoarea mea, asa ca de-aia am ajuns sa scriu dupa 2 luni.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try spune:
Corina, sa va traisca adnreiul mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii. La multi ani
.
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
filofteia spune:
Corina si de la noi va dorim numai sanatate si la multi ani lui Andrei.
Aliflo si mie mi-a fost foarte greu sa citesc ce ai scris. Sa-ti traiasca baietelul si sa va bucurati de el.
Noi suntem aici sa ne ajutam una pe alta.
Asa ca puneti intrebari ...
Try multumim pentru suport. 

Amironeanu, am scris si pe prima pagina, la Iasi am tot "auzit" de dr. Aprodu. Sa ne spui cum a fost.
Am trecut fetele de 2007
pe prima pagina, daca aveti vreo reclamatie sa spuneti!
roxana c. spune:

Iar nu stiu cum sa fac: sa-i fac vaccinul sau Pregnylul mai intai?
Daca fac vaccinul maine, inseamna sa-i fac Pregnylul dupa 3-4 ianuarie, din 3 in 3 zile....inseamna sa-l termine cu 1-2-3 zile inainte de operatie. Ce ziceti, cum sa fac ca am uitat sa-l intreb pe doctor ?
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
POZE
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=4435&from=search&keyword=calin" target="_blank">daca vreti sa ma votati
try spune:
Tu faci pregnil, noi am facut testosteron. Pediatrul notru n-a avut nici o problema sa faca testosteronul in aceeasi zi cu vaccinurile (ca au fost 2).
Cel puti nasa-mi aduc eu aminte... acum nu stiu daca e mare diferenta de comportament intre cele doua tipuri de injectii .Ambele sunt de fapt hormoni, si test. si pregnylul. Nu vad cum ar putea interfera cu vaccinul. Dar da si tu un tel. la dr.

(votat