Hipospadias (3)
Raspunsuri - Pagina 17
afibebe spune:
am inteles ca injectiile astea cu pregnyl sunt ft dureroase.
ca tot veni vorba de ele.
se compenseaza 100% sau se platesc?
cat costa o injectie?
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
afibebe spune:
ce concentratie are pregnylul ?
e de 500 sau de 5000 ?
filofteia spune:
Roxana, nimeni n-o sa-ti spun ca va reusi operatia, mai ales din prima. Dupa cum am mai spus Basca ne-a spus abia dupa un an de la operatie ca nu mai este nevoie de alta.
Ce nu inteleg eu, de unde curbura severa, ca nu-mi amintesc sa ne fi spus ca este curbata. Este curbata? Cum arata? La Adi era foarte curbata, de aceea nici nu am avut asteptari foarte mari. Si in celelalte tari reusita unei operatii ca la hipospadiasul lui Adi era de 50%.
Gratiela, imi pare tare rau ce vi se intampla. Sa speram ca va fi bine si ca nu va aparea fistula sau alte complicatii.
Afibebe, pregnylul are rostul sa mareasca penisul. Pretul nu este foarte mare, iar concentratia este de 200 din cate imi aduc eu aminte.
Chiar sunt dureroase? Roxana tu i-ai facut spune-ne si noua reactia.6
sama spune:
Buna fetelor,
PREGNYLUL este de 500ui, pretul nu este chiar mare cca 120.000lei(vechi) dar se compenseaza, cel putin noua ni l-a dat gratuit dr de familie.
De dureroase...ce sa zic...nu cred ca sunt dureroase,cel putin asa mi-a zis si asistenta, dar e frica de injectie a oricarui copil; cel putin Iannis al meu plange de cum o vede pe asistenta,
, iar in momentul in care i-a facut injectia si s-a ridicat de deasupra lui...gata...nu mai are nimic, deci...zic eu ca nu sunt dureroase.
Gratiela...parerea mea...o stii...
,pupici de la noi
.
Roxana...ai gasit Vitamine E solubila ?
Alina...mult succes in ceea ce ti-ai propus!
Ptr celelalte mamici (Emilia,Corina,Dariana,Flori,Afibebe,...) multe salutari si sanatate multa la copii!
Nu scriu prea des pe forum dar citesc mereu mesajele voastre. 
Sama
si
Iannis.
afibebe spune:
pentru ce ti-a dat Vitamina E solubila???
roxana c. spune:
Buna tuturor, sunt ( iar) la servici.
Gratiela, spune-ne ce ti-a zis, te rog!
Emilia, asta m-a cam dat si pe mine peste cap, treaba cu acea curbura severa, asa mi-a scris si pe foaia aceea de consultatie. Cum sa va povestesc , nu are putza ca un cioc de papagal, sau in forma numarului 1, cum am inteles ca este la unii copii cu hs, daca e curbura, atunci e curbata usor , nu stiu sa explic, dar mie una nu mi se pare, da impresia din cauza pielii aceea care este adunata deasupra. Eventual o fi curbata usor...cum sa spun eu....dar unde curbura severa chiar nu stiu. Chiar si el a spus la prima consultatie ca are curbura, dar atunci n-a zis ca-i severa, nici macar n-a mentionat in fisa respectiva. Sa fie adusa...(cu totul) si sa nu vad eu? Iar despre marime....cand e in erectie are cam 2 cm, max 2,5. In rest...cam 1-1,5. Asta sa zicem ca asa este, mica, dar...dupa cum a spus el " se va face mare".
Despre Pregnyl, la prima injectie a "scartait" putin, la a 2-a a plans dar nu mult, iar la a 3-a ...de cum l-am pus cu fundu-n sus a inceput sa planga. Acum...nu stiu ce sa zic, dar nu cred ca doare, asa cum a zis si Sama, cred ca mai mult e frica si eventual....intepatura.
Vitamina E am inteles ca e ptr refacerea tesuturilor, el mi-a spus ca si ptr imunitate parca, nu mai stiu ca eram dusa...
Sama, am gasit la o farmacie...de fapt poate s-o aduca dar lotul care exista in depozit are termen de expirare in februarie. Ori -dupa cate am inteles de la farmacista- are 118 ml, din care trebuie sa-i dau cate 1 ml pe zi, asta ar insemna timp de aprox 3 luni, adica si februarie. Sa dau aproape 90ron ( mai precis 87.5) si sa nu i-l pot da pe tot...nu stiu ce sa zic, mai vorbesc luni cu farmacista respectiva. Daca nu gasesc pana la urma...il iau asa, asta este.
Vrei sa te uiti pe al tau sa vezi cand expira? Te rog.
Pregnylul se da gratuit, de la medicul de fam si este de 500.
Adresa mea ptr mess este roxana_cucuian , ar mai fi unele de spus dar nu imi permit aici.
Sper sa nu fi uitat sa raspund la vreo intrebare, dar daca am facut-o...scuze, mai puneti=o inca o data si promit sa nu mai uit.
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
aliflo spune:
Bun#259; m#259;micilor!
Suntem din craiova, #351;i eu sunt t#259;ticul cel care scrie pentru c#259; so#355;ia mea se pricepe mai pu#355;in la calc.
Poze nu avem dar o s#259; punem īn scurt timp, pt. c#259; intr#259;mmai rar pe net, de#351;i īl avem acas#259;.
Avem #351;i noi aceea#351;i problem#259; cu bebe-ul nostru, de#351;i īntr-o form#259; mai u#351;oar#259; dup#259; cāte mi-au zis doctorii pān#259; acum, hp. balanic.
Dup#259; cīte am citit pe forum Dr. Basc#259; este cel mai bun.
Am fost #351;i la Dr. Voinescu dar nu mi-a l#259;sat o impresie prea bun#259;.
V#259; rog s#259; ne scrie#355;i #351;i nou#259; pe mail maflodan@gmail.com prin ce etape o s#259; trecem #351;i eventual ce pre#355;uri sunt, c#259; suntem dispera#355;i, copilul are 1 an #351;i 2 luni #351;i ne este team#259; s#259; nu fie prea tārziu pt. opera#355;ie.
Ne putem intra prea des pe forum pt. c#259; timpul #351;i copilul nu ne permit.
Sper s#259; pun cāteve poze cu noi(apropo īl cheamm#259; C#259;t#259;lin-Florin) #351;i s#259; m#259; pute#355;i ajuta cu informa#355;ii cāt mai curānd.
Mul#355;umesc!
strumfi2004 spune:
Fetelor, am fost vineri la consult, slava Domnului, e bine dupa spusele dr, desi f f rapid l-a vazut, era mare aglomeratie, studentii gramada si se grabeau la vizita.
Am reusit sa-l intreb doar pe dr Andriescu de cusatura suplimentara si mi-a raspuns ca intr-adevar in timpul disectiei pot aparea rupturi suplimentare 

, dar sa nu imi fac griji, daca nu e de profunzime, nu prezinta risc
No comment!
Ne-a mai chemat dupa sarbatori, "sa mai uite copilul de ei pana atunci".
Sa auzim numai de bine!
Gratiela,
Maria si
Stefan 
Crede in ochii copilului tau!
strumfi2004 spune:
ALIFLO, bine ai venit!
Sa va traiasca baiatul! Si baietelul meu a avut tot hs balanic, forma usoara 
Daca o sa cititi subiectul nostru de la inceput, o sa gasiti raspuns la multe intrebari. Noi suntem aici sa ajutam cum putem pe parintii copilasilor cu hs.
De asemnea, poate poti reedita mesajul inlocuind diacriticele, asa e f dificil de citit.
Toate cele bune!
Gratiela,
Maria si
Stefan 
Crede in ochii copilului tau!
roxana c. spune:
Am scris un mesaj si l-am pierdut

LA MULTI ANI, Andrei! Sa cresti mare, sanatos si norocos. Corina, sa-ti traiasca baiatul, sa treceti usor peste operatie si sa se rezolve din prima.
Aliflo, primele 10 mesaje iti vor fi moderate, din aceasta cauza vor aparea cu intarziere. Activeaza-ti pm-ul, vezi sus, in stanga ecranului, unde scrie "mesaje private". Si incearca sa nu mai scrii cu diacritice ca mai mult am ghicit ce-ai vrut sa scrii.
Stai linistit, nu-i tarziu, ptr inceput suna la Diagnosis si programeaza-te la o consultatie la dr. Basca. Eventual te mai poti duce si la spital, are consultatii in fiecare luni intre orele 14-16( daca gresesc, corectati-ma) dar acum pana in sarbatori....sa nu faci drumul degeaba. Si eventual cand ai timp, citeste subiectul acesta de la capat, asa cum ti-a spus si Gratiela( Strumfi), si vei afla mai multe. Daca ai intrebari, pune-le, dar cu litere sa intelegem si noi, te rog!
Gratiela, mi-am aruncat ochii pe pozele tale....ai 2 copii frumosi, sa-ti traiasca! (si torturile acelea.....m-au dat gata)
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE