Hipospadias (3)
Raspunsuri - Pagina 16
afibebe spune:
of Gratiela va tinem pumnii.
Doamne ajuta.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
roxana c. spune:
Neata! Nu stiu care-i faza, cred ca au umblat fetele la calculator ptr ca am scrisul foarte mic si nu stiu cum sa-l fac mai mare, asa ca scriu asa.
Deci am fost la clinica ieri, am intarziat iarasi, in loc de 19:45 am ajuns la 20:10 din cauza nebuniei din Bucuresti, am facut mai mult de la intrarea in Bucuresti pana la clinica decat de acasa si pana la Otopeni, plus ca si pe Calea Floreasca e drumul in constructii, se circula pe un singur sens si ne-am incurcat pe-acolo, ma rog, sunasem sa spun ca intarziem si tocmai bine ca intarziase si doctorul.
Despre operatie....a spus ca dupa sf. Ioan , in ianuarie, sa-l sun ca sa-mi spuna cand sa ne ducem. Despre ...problema, m-a bagat mai mult in sperieti. A spus ca putza-i cam mica, ca are curbura severa( chiar asa a scris pe foaia aceea), a mai spus ceva de scrot dar n-am priceput ce ca deja eram ....stiti si voi...In concluzie ne-a dat inca 3 injectii cu Pregnyl, una la 3 zile si vit E apoasa, ma duc acum sa caut pe net ptr ce este.
Ah, uitasem: a mai zis ca trebuie operat mai repede, pana la 18 luni si ca daca mai apar probleme dupa operatie sa le rezolvam pana merge la scoala, ca dupa aceea sa nu aiba complexe. Imi venea sa-l intreb cum adica :incep cu operatia acum si ne ducem cu altele pana la 6-7 ani?

L-am intrebat doar daca se rezolva printr-o operatie si a zis ca asa spera, dar nu poate garanta.
Cam asta. Of, cand vom trece peste asta si va fi totul ok, dau de baut
si va invit si pe voi s-o facem lata.
Si inca ceva: despre testicole , despre faptul ca-s plimbarete, a zis ca nu-i bai, atata timp cat sunt coborate.
Gata, am terminat de scris ca mi-a fugit copilul de langa mine, fug dupa el.
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
strumfi2004 spune:
Roxana, ce sa-ti spun, stii ca am fost si noi ieri si chiar am scris ca era intr-o stare aiurea dr., poate ca si asta l-a facut sa nu fie f explicit si te-ai speriat. Doamne ajuta sa fie bine si sa scapati din prima operatie! 
Afibebe, multumesc mult! Numai bine si pentru bebelul tau! 
Gratiela,
Maria si
Stefan
www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede
amironeanu spune:
Of, Gratiela, cat trebuie sa sufere puiul mic. Va tin pumnii sa se vindece repede.
Roxana, sa dea Domnul sa se rezolve cu o singura operatie.
Afibebe, inca nu am fost la nici un chirurg pentru ca inca este foarte mic (2 luni si un pic). Ni s-a spus sa mergem pe la 6 luni, dar eu voi incerca sa fac o programare pana in Craciun.
Pupici,
Andrea
de Stefania
(13.08.2004) si Matei
(04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
strumfi2004 spune:
Fetelor, i-a cazut pansamentul lui Stefanut si sunt intrigata rau: mai are o cusatura mica cam la 1 cm de cusatura mare in preput, un punct mic, care nu are nici o legatura cu operatia, acolo sigur l-au ciupit ei!!! 
Asta constituie inca un risc de orificiu fistulos!! nici nu vreau sa ma gandesc!! De-abia astept ziua de vineri sa cer si eu niste lamuriri! tare m-am cam saturat de marii nostri chirurgi carora doar renumele cred ca le-a mai ramas!
Gratiela,
Maria si
Stefan
www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede
afibebe spune:
of Gratiela,
lasa ca va fi bine.
nawel spune:
buna fetelor.
roxi,imi pare rau ca ai plecat un pic dezamagita de la consultul de ieri.eu zic sa nu te mai gandesti la ce-i mai rau,sa fii un pic optimista,sa gandesti pozitiv,ca si sa-ti faci nervi nu te ajuta.stiu ca e greu(nici eu nu cred ca voi fi mai tare decat tine cand va veni momentul),dar vreau sa te incurajez ptr. ca si eu,la randul meu, voi avea nevoie de incurajari.
gratiela,cum adica a fost ciupit?...chiar crezi ca a fost taiat din greseala?..imi vine acum in minte cazul Ciomu.Doamne fereste!Doamne fereste!iertati-ma,poate exagerez,dar in ultima vreme auzim din ce in ce mai des de cazuri de malpraxis.eu nu pun la indoiala experienta si profesionalismul prof.Basca,dar ma gandesc ca si varsta are un cuvant de spus....
fetelor,mai am si eu o rugaminte ptr.mamicile trecute prin aceasta operatie,dar numai daca se poate,daca nu..nu e nici o suparare:n-ati putea posta o poza sa vedem si noi un hs operat de dr.Basca?... ca m-am uitat pe www.hypospadias-surgery.com,dar parca as vrea sa vad cum e si la noi.Inca o data,imi cer mii de scuze daca cumva supar pe cineva cu aceasta rugaminte,dar sper sa-mi intelegeti nelinistea din suflet.
http://community.webshots.com/user/31
roxana c. spune:
Cristina, vreau sa-l sun in jur de 10 ianuarie si atunci sa vad cand ne va programa, probabil undeva in jur de 15 ianuarie.
Gratiela, sunt si eu curioasa tare de explicatiile pe care ti le va da maine. Hai, nu te intrista, va fi bine, vei vedea, trebuie sa fie bine.
Am mai scris mesajul asta o data si am uitat sa ma loghez, asa ca l-am pierdut.
Mai vroiam sa scriu dar nu mai stiu ce.
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
afibebe spune:
Roxana, Calin a mai avut vreo interventie sau aceasta va fi prima?
ce tip de hipospadias are el?
cum adica are putza mica?
pentru ce i-a dat injectii cu pregnyl?