Hipospadias (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Multumim!

Am fost aseara la pansat la dr. Andriescu, delegat de dr. Basca. Era multumit, a zis ca e f bine operatia si ca deocamdata nu vede nic un motiv de ingrijorare. Ne-a chemat din nou marti sa scoatem sonda, off, mai avem un hop. Cu raceala e mai binisor, insa i-a dat-o si surorii lui, ca de, asa e intre frati. Ii doftoricesc pe amndoi acum. Manuta nu-mi prea place cum arata, chiar am fost aseara si l-a vazut o doctorita, ca eram tare ingrijorata.

Roxana, iti multumesc si imi cer scuze pt aseara, ti-am trimis un pm. Va tin pumnii maine seara, sa auzim de bine!

Dariana, voi ce mai faceti? Cum e Darius?

Afibebe, a avut hs balanic (sau glandular).

Gratiela, Maria si Stefan

www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flori78 spune:

Buna Gratiela!
Ma bucur ca vindecarea decurge bine !
Sa dea Dumnezeu sa reuseasca operatia de prima data la toti copiii, sa nu mai fie nevoie de o a doua interventie chirurgicala!
Andrei are deja 5 luni de la operatie si merge f.bine; am fost deja la control, vom mai merge prin martie -aprilie!
Sanatate la toti piticii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Vesti bune bune Gratiela! Sa aveti grija de voi sa va faceti bine.

Andrea imi pare bine ca nu esti asa disperata ca alte mamici. Se poate ca forma de hipospadias sa fie foarte usoara si chiar sa nu necesite operatie. Sa-ti traiasca baietelul si noi vom fi alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Gratiela tie si unul pt Stefan.Doamne ajuta sa fie bine.

multumesc pt raspuns.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Gratiela, ma bucur ca sunteti bine, va tin pumnii sa fie bine de tot. Stai linistita, nu trebuie sa=ti ceri scuze ca n=ai putut vorbi ieri la telefon, nu-i nicio problema, te sun mai tarziu daca pot ( si daca nu uit, ca aseara m-am luat cu altele si-am uitat)

M-au sunat ptr confirmare ptr maine, la clinica, am un morcov....stiti voi unde...As vrea sa ne programeze si sa scapam. Voi intra ori maine seara ori poimaine mai sigur ca avem programarea tarziu si nu stiu daca am timp cand voi veni.

Calin nu mai sta deloc intr-un loc, merge toata casa, a inceput mai nou sa se urce peste tot...daca-l pun in pat la el e jale, urla de ma stie tot blocul, tare mi-e frica de cum ma voi descurca cu el in spital. E si rasfatat, cum urla cum il iau in brate, stiti ca a fost si cu hernia , apoi cu hidrocelul...nu l-am lasat sa tipe.
A, si am uitat sa va spun ca cele mai frumoase si interesante jucarii nu-s jucariile lui, ah, nu, nici sa nu va ganditi....ci oalele, cratitele, castroanele....etc. Cele adevarate, nu cele ale fetelor, de jucarie. Si-i mai plac mult firele . De orice fel: de la prelungitor, de la tv....tot ce-i fir. Si iar mi-e groaza cum va reactiona cu firele de la perfuzii, de la sonda...

Gata, trimit mesajul si sa ne tineti pumnii maine.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Roxana, sa fie bine maine si sa treceti cu bine peste aceasta incercare.

Filofteia, nu sunt disperata pentru ca am citit mult, stiu ca se rezolva indiferent ce forma este, probabil voi fi mult mai ingrijorata cand va veni timpul operatiei si mie mi-e groaza (atunci cand ma gandesc) cum ne vom descurca in spital si cat de greu ii va fi lui Matei. Dar eu sunt pe principiul ca nu are sens sa ma ingrijorez de pe acum pentru ceva ce va fi peste un an. A, si pediatrele mi-au spus ca este o forma de malformatie foarte des intalnita.

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Andreea ai consultat vreun chirurg pana acuma?

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Uff, gata am scos si sondita, chinul de pe lume!
Plangea de jos de la recptie deja Stefanut, de fapt incepe de la poarta spitalului: "Nu pace dotol!!"
A facut si primul pipi, bineinteles cu usturimi si plansete , nu stiu cat mai pot rezista sa-l vad suferind atat si sa nu-l pot ajuta cu nimic . E tare aiurea ca nu-l pot lasa dezbracat sa vad cum face pipi, pt ca pune mana imediat acolo, tot ar trage.
In fine, mai avem de rabdat si asteptat. Basca era tare aerian azi, fara nici un chef, noroc cu doctorii ceilalti care iti raspund la intrebari.
Ne-a chemat din nou vineri dimineata, dupa ce prima data zisese peste 2 saptamani , si chiar am repetat eu asa interogativo-mirata si atunci a zis, nu, mai devreme, hai vineri!!

Tineti-ne pumnii sa fie bine! Deja astept cu frica urmatorul pipi (apropos, Basca zicea ca tocmai diseara va face pipi )

va pupam pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Of Gratiela poate scapati odata. Eu stiu ca 24 de ore dupa ce ii scoate sonda o sa-l usture. Saracutul de el.
Mie Basca mai mereu mi se pare aerian la spital. Este multe prea aglomerat ca sa se poata concentra.
Poate pleaca pe undeva de v-a chemat vineri.
Va tinem pumnii in continuare.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by filofteia

Of Gratiela poate scapati odata. Eu stiu ca 24 de ore dupa ce ii scoate sonda o sa-l usture. Saracutul de el.
Mie Basca mai mereu mi se pare aerian la spital. Este multe prea aglomerat ca sa se poata concentra.
Poate pleaca pe undeva de v-a chemat vineri.
Va tinem pumnii in continuare.

Multumesc, Emi! Pai oricum mie mi se parea prea mult 2 saptamani, ma gandeam cel tarziu lunea viitoare sa ne cheme, oricum, e bine asa. Si o sa-l mai sun pe dr. Andriescu pana atunci.
Cat despre faptul ca e asa distant dr. B, nu stiu ce sa zic, l-am prins si in momente mai bune, f f comunicativ, chiar s-a intamplat dupa operatie, miercuri seara cand era de garda, mi-a explicat pe indelete, mi-a spus ca de data asta a insistat mult pe partea estetica, imi vorbea despre sondaje ale barbatilor operati din occident care intotdeauna bifau partea functionala, nu si pe cea estetica.
In fine, am vazut si niste faze la el tare ciudate in mediul, contextul ala, insa, na, e si el om ca noi toti, pe mine asta ma priveste mai putin. Cel mai tare ma doare cand copilul se zbate sub mainile lor si lor le arde de glume, de uitat la poze, etc, nu se grabesc. Chiar le-a atras atentia un baietel de vreo 5 ani care era intins pe masa vinerea trecuta, eu asteptam la rand sa-l vada pe Stefu: "voi radeti si aici un copil sufera!" Au amutit toti, doar Basca a mai zis: "na, ca ne-a zis-o!"

Mergi la inceput